Olsun canım su döksün mutlaka yaptır.dinlensin yavru. Keşke komşumuz olsa samimi arkadaş gibi.ya da biz komşu olsak. Beraber yapardık her şeyi.
Emdikten sonra sağıp mı veriyoruz? Belki bizde de boşaltamama sorunu vardır. Göğüslerim büyüktü zaten şimdi Çek babam çek yoruluyordur belki.
niye ugrasiyorsun canim sne bu kadar , aç kaldigina eminmisinnormalde dolaba atmam gerek ama ben atamıyorum ebe daha çok küçük emerken yoruluyodur göğsünü boşaltamıyodur emdikten sonra sağ ver boşalt göğüslerini dedi benimkiler küçük ama yinede yoruluyor sıpa
Sizin okul ne kadar mesafedeEvet cnm.birakdim bile valla iki oldu bugub.ama az sonra goturcem uyanir o zamana
niye ugrasiyorsun canim sne bu kadar , aç kaldigina eminmisin
kg almiyormu bebis
benimki çekiyorsa seninki haydi haydi çeker sutu, malum en kuçugunuz biziz
niye ugrasiyorsun canim sne bu kadar , aç kaldigina eminmisin
kg almiyormu bebis
benimki çekiyorsa seninki haydi haydi çeker sutu, malum en kuçugunuz biziz
Onu hic denemedim arastirayim bir nasil yapilir bilmiyorum sadece sikarak olmuyodur heraldeelinle sagmayi denedinmi hiç?
Benimki de yoruluyo biraz dinleniyor sonra bi posta daha emiyo.seninki biraz ara verince emmiyormu bi daha.göğsüm sisken sagip kaşıkla vermiştim ben fena gaz olmuştu o gece.normalde dolaba atmam gerek ama ben atamıyorum ebe daha çok küçük emerken yoruluyodur göğsünü boşaltamıyodur emdikten sonra sağ ver boşalt göğüslerini dedi benimkiler küçük ama yinede yoruluyor sıpa
Aldık da 1 ay sonra teslim alcam cnm :)
Bende cok taktim simdi annem gitti vicdan azabi yasiyorum .cok kirdim onu diye..Korkma sen annesin bebişine en iyi sen bakarsın. Etrafımızdakiler gereksiz konuşup durmasa. Sadece sorduğumuzda cevap verseler ya. Bu kız lohusa diye düşünmeden amma çok yorum yapmışlar. Şimdi düşğnüyorum da amma çok takmışım her sözü.
Sıkarak oluyor ama goguslerin dolu olduğunda çok acitir canini hem de çok sikarsan sarkma filan yapar pompa alsana canım? Muhabbete direkt daldim belki bahsetmissindir ama..Onu hic denemedim arastirayim bir nasil yapilir bilmiyorum sadece sikarak olmuyodur heralde
Bende cok taktim simdi annem gitti vicdan azabi yasiyorum .cok kirdim onu diye..
Kaç kilo aldı ki?kilo alımı azmış
hoş anasına göre gayet iyi kilosu ama ebede 1 hafta takip önerdi besleyememe ihtimalim var bu yüzden taktım
Belim ağrımadı bebim. Turp gibiyim maşallah fiziksel olarak.ruhsal gelip gidiyor
Gülmesi neyse hiç uyumuyor bi gece 4-5 saat en fazla oda gündüz sıfır :))Hayırlı uğurlu olsun.
Bende öyle demiştim ama sanki büyüdü biraz.
Zorla milyonda bir gülüyor benimki dünya ile pek alaksı yok.
Benim hiç merakım yok öyle şeylere. Güzel kek yaparım bir tanede poğaça biliyorum o kadar.bugün aç kaldım diye sordum.
Ben aç karnına akşama kadar kuru kuru çay içebilirim. Hee birde bizde su böreği meşhurdur onu da biliyorum
Lansinoh elektrikli pompa aldim ama o cok canimi acitiyor cektikce gogus ucum pompanin cevresine degiyr tahris ediyor .zaten her an yaniyor.cok sukur yaralar gecti ama yanma devam,Sıkarak oluyor ama goguslerin dolu olduğunda çok acitir canini hem de çok sikarsan sarkma filan yapar pompa alsana canım? Muhabbete direkt daldim belki bahsetmissindir ama..
Ben coktum yine.3 tane disim kırıldı dolgularım var yeniden yapilacak.belim agriyor.boynum agriyor.arada sanırım tansiyonum düşüyor bas dönmem oluyor.kanamam da bitmedi aksine çoğaldı. Psikolojiyi sorma sinirlerim bozuk bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?