- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Litchi alinmazsan Bisey sormak istiyorum sana en ufak şeyleri bile neden eşine danisiyorsun?
bi gezmeye gittim depresyona soktular yine bebek büyümemiş diye şimdi kızlar bebe 3300 doğdu 3100le çıktı 1. Ayında 3900dü. Doktor normal dediydi im rahatlamıştı. Ama şimdi yine böle bi içime besleyemiyorum ben bunu hissi geldi sizce 1 ayda 800 çok mu az? Gittiğim yerdeki kadınlardan 1i 1-2 kg alması lazım ilk ay dedi bi de bi arkadaşa foto göndermiştim annesi sen buna yemek yedir diye cevap yazmış moralim yerlerde. Öyle böyle degil çok üzüldüm
Evlenmeden önce başladı,temeli maddiyat.. Amaç üzerimde egemenlik kurmak.. O ne derse ne isterse nasıl isterse o.. Uzun hikaye başlığı kısa olsada.. Zıt iki karakter,orta yolu bulmak zor.. Duygusal,sözel şiddete uğrasam da yapım gereği aynı şekilde karşılık vermedim hiç,sakinliğimi korudum,içime attım hep.. Sonucunda da 180 derece değişmiş aslıyla alakası olnayan bi insana döndüm.. Terapiler sonrasında epey toplamıştım ama hamilelik sonrası tekrar bozuldu her şey.. Stresli bi hamilelik,travmalı bi doğum vs vs vs...... Şimdi kızımdan güç almaya çalışıyorum işte.. Ve daha bi sürü şey.. Kafam kazan gibi.. Umarım iyi olurum en kısa zamanda..Yaz canım yaz.. Yazından zaten canının sıkkın olduğunu anladım ondan sordum..bi de boylelerinin sonradan çocuk kıskanması olur biliyor musun..üstüne düşeni yapmaz çocuk cikiverdi mi birden benim çocuğum benim yavrum olur.. Emek vermeden olan biseyi sahiplenmesi daha kolay oluyor sanırım.. Siz ne zamandır boylesiniz hamilelikte mi başladı bu şekilde neden bu hale geldi ki eşin? Erkekleri anlamak öyle zor ki cidden sanki hiçbir şey dusunmuyorlarmis gibime geliyor
Eşin akrep ya da Aslan burcu mu?Evlenmeden önce başladı,temeli maddiyat.. Amaç üzerimde egemenlik kurmak.. O ne derse ne isterse nasıl isterse o.. Uzun hikaye başlığı kısa olsada.. Zıt iki karakter,orta yolu bulmak zor.. Duygusal,sözel şiddete uğrasam da yapım gereği aynı şekilde karşılık vermedim hiç,sakinliğimi korudum,içime attım hep.. Sonucunda da 180 derece değişmiş aslıyla alakası olnayan bi insana döndüm.. Terapiler sonrasında epey toplamıştım ama hamilelik sonrası tekrar bozuldu her şey.. Stresli bi hamilelik,travmalı bi doğum vs vs vs...... Şimdi kızımdan güç almaya çalışıyorum işte.. Ve daha bi sürü şey.. Kafam kazan gibi.. Umarım iyi olurum en kısa zamanda..
Akrep muhtemelen,sobalar yeni kurulmuş o doğduğunda,ekim sonu Kasım başına tekabül ediyo o da Diyarbakırda..Eşin akrep ya da Aslan burcu mu?
bi gezmeye gittim depresyona soktular yine bebek büyümemiş diye şimdi kızlar bebe 3300 doğdu 3100le çıktı 1. Ayında 3900dü. Doktor normal dediydi im rahatlamıştı. Ama şimdi yine böle bi içime besleyemiyorum ben bunu hissi geldi sizce 1 ayda 800 çok mu az? Gittiğim yerdeki kadınlardan 1i 1-2 kg alması lazım ilk ay dedi bi de bi arkadaşa foto göndermiştim annesi sen buna yemek yedir diye cevap yazmış moralim yerlerde. Öyle böyle degil çok üzüldüm
Istemedi ki sağmamı aldık makine duruyor. Sağınca çoğalıyormuş bile dedim ama onun düşüncesine göre ben işe başlayınca kullanıcakmışız makineyi. Bir de bir kez sağdık göğüslerim çok acımıştı ondan da istemiyor olabilir ama programı yanlış seçtik sanırım makinede.
Canım yanlış anlama ama eşin neden bu kadar karışıyor ki sana? O evin hanımı sensin,sut de senin vücudundan çıkıyor sonuçta aşırı canini acıtan Bisey olsa yapmazsın bi daha,gogusler arz talep mantığıyla çalışır,yani sık sık emzirirsen yada ne bileyim sagarsan daha fazla sütun gelir,çünkü vücuda daha fazla süte ihtiyaç var mesajı gider.bazı şeyleri erkeklerin anlaması mümkün değil. Onlara yansıtmadan halletmek gerek.ben bütün programlarda sagdim baslarda aciyor ama daha sonradan alisiyor insan..
Evlenmeden önce başladı,temeli maddiyat.. Amaç üzerimde egemenlik kurmak.. O ne derse ne isterse nasıl isterse o.. Uzun hikaye başlığı kısa olsada.. Zıt iki karakter,orta yolu bulmak zor.. Duygusal,sözel şiddete uğrasam da yapım gereği aynı şekilde karşılık vermedim hiç,sakinliğimi korudum,içime attım hep.. Sonucunda da 180 derece değişmiş aslıyla alakası olnayan bi insana döndüm.. Terapiler sonrasında epey toplamıştım ama hamilelik sonrası tekrar bozuldu her şey.. Stresli bi hamilelik,travmalı bi doğum vs vs vs...... Şimdi kızımdan güç almaya çalışıyorum işte.. Ve daha bi sürü şey.. Kafam kazan gibi.. Umarım iyi olurum en kısa zamanda..
Canım yanlış anlamıyorum. Eşim karışmıyor birlikte karar vermiştik ama ben sağlıkla artacağını bilmiyordum artıyorsa sağmamı isterim. Eşim de yurt dışında döndün söyliycem hem makinadaki programları deneriz hem de yine birlikte karar vermiş oluruz diye düşündüm. bişey sorucam bebişler tuvaketini yaparken Ağlar mı? Canı yanıyor gibi.
Bizimki de 2 saattir sancili cok agliyor kuzym kaka da yapamadi, pirtlamadi daAcaba kakası sert mi çıkarırken mi açıyor yoksa gaz sancısı gibi sancı mi oluyor karnında? Kaka yaparken pırt da yapıyor mu ondan olmasın sakin.yada pisik mi olmuş poposu acaba
Evet canim 112 gun ben her ay alicam esgm'nin sitesinden takip ediyorum yatip yatmadigini her ilcenin sgk farklimi bilmiyorum ki dun bankadan parayi alirken ne kadar sure cekmezsem emanete aliniyo diye sordum 2 ay icinde cekmezseniz emanete aliniyo tekrar cekmek icin sgk ile gorusuyosunuz dediIyi de doğum sonrası raporun kaç günlük canım ben SGK ile konuştum 112 miydi yanlış hatırlamıyorsam öncesi ve sonrası toplam gün dediler ki hepsini bir alacaksınız dediler Parça Parça nasıl oluyor anlamadım
Gittiğin yerdeki kadınlar doktorasını yapmış mi yoksa profesör müydü?
Anladım canım ben ilk doğumumu yapar yapmaz tartı aldırdım eve hiç o kadar kilolu olmamıştım ömrümde çünkü :) şu an şişim indi daha kilo vermeye başlamadım çünkü tam gaz yemeye devam 97 yim hala :)ben kocamanım ama tartılmadım 91 ile doğuma girdim kaçla çıktım bilmiyorum dışarı çıksam kilomu öğrencem
Bazen emzirmek de gazını çıkarmasına yardımcı oluyor bence çünkü midedeki gaz fazla olunca atması daha kolay oluyo ya da yatır kaldır yapıyorum önce gurul gurul sesler geliyor midesinden ardından bööööö deyip çıkarıyor :)Gazi da var kakasini da yapamadi morarana kadar agliyor, tekrar meme verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?