2015 Şubat Anneleri

tesekkurker canimm
amin insallah
çokda acelemiz yokmus aslinda dursa olurmus bi kaç gun daha :))))))))))
haahahha kız kendinden geçtin doğmadı ne zaman dogacak diye
bazen bende öyle düşnüyorum ne güzeldi hamilelik sesi çıkmıyor arada tepikliyor sıkıntımız yok
dogdu felegimiz şaştı valla

Mamayi nasi yapiyosunuz kutunun ustunde suyu kaynat sogut mamayi kat tekrar sogut yaziyo oylemi yapiyosunuz
Onceden suyu kaynatiyorum 10 dk sonra o suyu termosa koyuyorum lazim oldukca kullaniyorum sicakligibelli bir sure gidiyor sogudugunda cezvede aczik isitip mama yapiyirum

haahahha kız kendinden geçtin doğmadı ne zaman dogacak diye
bazen bende öyle düşnüyorum ne güzeldi hamilelik sesi çıkmıyor arada tepikliyor sıkıntımız yok
dogdu felegimiz şaştı valla
kiz ama ne edem 41+2 de dogdu azmi :))) 9ay 20 gun yapiyor :)))
valla benim felek dunden beri $a$ti nasil duzelticem bilmiyorum
emzirirken gozlerim kapanioyor kendiliginden
dort gozle 3 aylik olmasini bekliyorum
10 gunu gitti kaldi 2.5 ay

Gerçekten daha çok mu oluyor? Eşim gelsin de makineyi kullanmaya ikna edeyim onu. Istemiyor yaw sağmamı. Hangi programda kaç dakika sağıyorsun?

Nutella ekmek yedim

Canim Benimki cok gazli bi bebekndegil ondan sanirim dogdugundan beri emziriyorum gazini cikarip yatiriyprum o gozleri acik bakiniyo sonra kendi kendine daliyo uykuya tabi esim falan gelince aliyoruz seviyoruz ama ole surekli kucagimda oyalamiyorum bazen eaimin kucaginda uyuyo tutuyo ole seviyo kiziyprum koy besigine sonra hep kucakta uyumak ister diye:))

Ben yapmiyorum canim ama arkadasimin ogluda oleydi surekli elleriyle uyandiriyodu kendisini battaniyesiyle hafif sarip kollarini ole uyutuyodu

Hafif sarınca yine çıkartıyor kollarını. sıkı sıkı kundak yapmalıyım onda da ağlıyor üzülğyorum yaa.

Hadi gozunaydin
Hosgeldin aramiza

bizim $ansimizada piyangodan gazman çikdi
4 aylik olsun ben de onu birakip aglatmazsam noluiyum :)))

Bilmiyorum ki laktoz ya süt şekeri bazen gaz yapabilirmiş bana yapmıyordu ama bebişe belki yapıyordur diye içmedim.
anladim canim
kahvaltida sutle yenen cereale var ya tr si ne bilmiyorum
o gaz yaparmiki, onunmu sutunmu gaz yaptigini anlayamak gerçide :)

benimki yine mikrdaniyor

Bizim de ilk zamanlar öyleydi sonra eve insanlar gelmeye başlayınca ben bebişle bir odaya tıkıldım 24 saat birlikte olduk artık birileri gelmese de içerideki odalarda Gönlümce dolaşabilsem.

Büyüyünce sadece oyun arkadaşı olacak evde kuralları birinin koyması gerek o kişi de sen olacaksın sonra baba eğlenceli anne kuralci oluyor iste.
Vermem sana ne demek.Emek'in annesi sensin.kayinvaliden bakmış bakacağını büyütmüş buyutecegini artık ondan geçti.bak su haline bile hem bebeğe bakiyorsun hem islerini halletmeye calisiyorsun.esin ne yapıyor.sadece çalışıyor.amaç calismaksa o kısmı sen de yapıyorsun zaten.ellerine ayaklarına kapanıp opecegine diklenip konuşmak daha kolay tabi.bebeğe heveslenenler sen hamileyken sen lohusayken ihtiyacın varken nerdeydiler? O zaman göreyim samimiyeti.

Bir tane yemek Yapıcı yardımcı Pazartesi Çarşamba günleri gelicek
Bir tane temizlik için yardımcı her cuma gelicek
Bir tane de bebek için yardımcı büyük ihtimal yatılı kalıcak her gün
Bunlar çok di mi? Saçma geliyor bu kadar eleman. Temizlik için gelse biri yeter gibi geliyor. Ama eşime nasıl söyliycem bunların hepsini istemiyorum diye?

Gerçekten daha çok mu oluyor? Eşim gelsin de makineyi kullanmaya ikna edeyim onu. Istemiyor yaw sağmamı. Hangi programda kaç dakika sağıyorsun?

Litchi alinmazsan Bisey sormak istiyorum sana en ufak şeyleri bile neden eşine danisiyorsun?

anladim canim
kahvaltida sutle yenen cereale var ya tr si ne bilmiyorum
o gaz yaparmiki, onunmu sutunmu gaz yaptigini anlayamak gerçide :)

benimki yine mikrdaniyor

Normalde onlar da gaz yapmamalı süt soğuk muydu belki soguk olunca gaz yapmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…