Yook bu kıyameti kopartıyor, üç kişi başedemiyoruzCanim bebektwn bebege degisiyo sanirim ben kolay kolay almiyorum eger sikintisi yoksa iki bagiriyo mudahale etmiyprum sonra bakiyorum uyumus
haha noldu kizzz , emzikmi aldi bebi$
benimkide kucagimda agzinda emzik varrrrrrrrr
gozun aydin canimevetttt
hemde bu sefer ağzından düşürünce kızıyor ve onunla uyuyor
haahahha kız kendinden geçtin doğmadı ne zaman dogacak diyetesekkurker canimm
amin insallah
çokda acelemiz yokmus aslinda dursa olurmus bi kaç gun daha :))))))))))
Onceden suyu kaynatiyorum 10 dk sonra o suyu termosa koyuyorum lazim oldukca kullaniyorum sicakligibelli bir sure gidiyor sogudugunda cezvede aczik isitip mama yapiyirumMamayi nasi yapiyosunuz kutunun ustunde suyu kaynat sogut mamayi kat tekrar sogut yaziyo oylemi yapiyosunuz
kiz ama ne edem 41+2 de dogdu azmi :))) 9ay 20 gun yapiyor :)))haahahha kız kendinden geçtin doğmadı ne zaman dogacak diye
bazen bende öyle düşnüyorum ne güzeldi hamilelik sesi çıkmıyor arada tepikliyor sıkıntımız yok
dogdu felegimiz şaştı valla
canım sen hiç sütüm yetmiyormu diye düşünme
benim 1 haftadır neler yaşadığımı okumuşsundur
stresten öldüm bittim resmen
ama ebe beni rahatlattı
her anne bebeğini besler sadece küçük olduğu için çabuk yorulup emmeyi bırakıyordur demişti
ve benimkide sürekli ağlardı morarırdı ağlarken
şimdi emzirdikten sonra sağıyorum kalan sütü
sonra onu tekrar içiriyorum
eskisi kadar ağlaması yok
birde göğüslerindeki süt tam boşalmadığı için süt birikmiyor bak ona dikkat et
ben sağmaya başlamadan önce sütümün bu kadar çabuk geldiğini hatırlamıyorum
şimdi 2 saat olunca hemen geliyor ve daha çok süt oluyor o zaman
Vardir senin orda alternatif illa temiz biyer bulursun esini niye kekliyon kiz :)
O dogum sonrasi açlığı bi tuhaf tas koysalar onune yersin istahla ondan guzel gelmistir. Bak petibor dedin nasil guzel banilirdi o simdi caya olaydi ah ah :)
Valla birlesip dokulelim yollara biz dayanamiyoz burdan yahu
E sana gunah degl mi ac mi oturcan ya
Eskiden benm otrdugum yer de ilceydi seni cpk iyi anliyorum herseyden mahrum olmak kötü Smdi merkezin gobegindeyim sukur hersey elimin altinda olunca iyi oluuor
cay demlemiyorum ki demlik posetiyle sallama gibi yyapıyorum
Canim cok sevinfim tebrikler normal de olmus hadi gozun aydin. Dikis kısmı benm de cok zordu hatta dedim hani bu kismı kolaydi ya hani duymuyorduk dr gulmustu bana:)
ya bnmki ana kucagnda yatmiyor uzun pna alistrmam lazim
Canim Benimki cok gazli bi bebekndegil ondan sanirim dogdugundan beri emziriyorum gazini cikarip yatiriyprum o gozleri acik bakiniyo sonra kendi kendine daliyo uykuya tabi esim falan gelince aliyoruz seviyoruz ama ole surekli kucagimda oyalamiyorum bazen eaimin kucaginda uyuyo tutuyo ole seviyo kiziyprum koy besigine sonra hep kucakta uyumak ister diye:))dogdugundan ber boylemi yapiyorsun canim ?
bizim uyuma sorunumuz var
emerek uyyor iyi guzel emzirrim her seferinde problem deil ama gazaini çikartirken uyaniyor
geride emzirsem yine gaz olucak, gazi çikmadan koysam 10 dk yine uyaniyor
ne berbat biseymis bu gaz ya çocuk felegini $a$irdi
bilsem bi yeri agrimiyor birakirim aglasada uyur ama karnini agriyor kivraniyor((
aklima sadece ayakda sallamak geliyor , ben ne kdr buyuk laflar etmisim hepsini yedirecek bu çocuk bana tek tekk
Nutella ekmek yedim
sen sutun gaz yaptigindan eminmisin cnaim ?Nutella ekmek yedim
Ben yapmiyorum canim ama arkadasimin ogluda oleydi surekli elleriyle uyandiriyodu kendisini battaniyesiyle hafif sarip kollarini ole uyutuyodu
Hadi gozunaydinherkese slmlar
galiba topiğin sonuncusu ben oldum
pazartesi günü öğlen yaptım doğumu
çok şükür kızımda bende iyiyiz
normal doğum oldu hemde en epiduralsizinden : )))
sancı kısmını çok güzel yönettim ama doğuma gelince zorlandım biraz sinirli ebelerde saolsun tabi çok etkileri var
@iremguzum dikişler esnasında hep aklımda sen vardın hani kolaydı kız öldüm ben doğumdan zor oldu benimki fazla dikişim var ama sormadım kaç tane , şimdilik bakımlarını yapıyorum itinayla kendileri düşecekmiş
sen sutun gaz yaptigindan eminmisin cnaim ?
BENDE I9IYORumda gaz yapiyorsa kesin içmeyim
bizim $ansimizada piyangodan gazman çikdiCanim Benimki cok gazli bi bebekndegil ondan sanirim dogdugundan beri emziriyorum gazini cikarip yatiriyprum o gozleri acik bakiniyo sonra kendi kendine daliyo uykuya tabi esim falan gelince aliyoruz seviyoruz ama ole surekli kucagimda oyalamiyorum bazen eaimin kucaginda uyuyo tutuyo ole seviyo kiziyprum koy besigine sonra hep kucakta uyumak ister diye:))
anladim canimBilmiyorum ki laktoz ya süt şekeri bazen gaz yapabilirmiş bana yapmıyordu ama bebişe belki yapıyordur diye içmedim.
Canim Benimki cok gazli bi bebekndegil ondan sanirim dogdugundan beri emziriyorum gazini cikarip yatiriyprum o gozleri acik bakiniyo sonra kendi kendine daliyo uykuya tabi esim falan gelince aliyoruz seviyoruz ama ole surekli kucagimda oyalamiyorum bazen eaimin kucaginda uyuyo tutuyo ole seviyo kiziyprum koy besigine sonra hep kucakta uyumak ister diye:))
Bende bazen eşime diyorum kızımı alıp gideceğim.vermem sana diyor.ee kim bakacak dedim. Alacakmış annesi bakarmış
Yok yaa dedim. Üstünde emekleri var sanki alacAkmış
Allah göstermesin ama adamın ümüğünü sıkarım valla.
Dokuz ay ağladım kimse yoktu yanımda,bebek doğdu yine kimse yok
Eşim desen ohh fosur fosur uyuyor,ne zaman kucağına alsa meme istiyor diye Uzatıyor.
Normalde çocukları aşırı derecede sever ama sanırım biraz büyümesi gerwkiyor
Gerçekten daha çok mu oluyor? Eşim gelsin de makineyi kullanmaya ikna edeyim onu. Istemiyor yaw sağmamı. Hangi programda kaç dakika sağıyorsun?
anladim canim
kahvaltida sutle yenen cereale var ya tr si ne bilmiyorum
o gaz yaparmiki, onunmu sutunmu gaz yaptigini anlayamak gerçide :)
benimki yine mikrdaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?