Ben yapmiyorum canim ama arkadasimin ogluda oleydi surekli elleriyle uyandiriyodu kendisini battaniyesiyle hafif sarip kollarini ole uyutuyoduKollarını hareket ettirirken başına çarpıp kendini uyandırıyor. Kundak yapıyor musun uyuturken?
Gazı olunca da Aranıyor canım :) benimki de öyle yapıyor bazen sık emzirince de Karnı ağrıyor yine uyuyamıyor :)Acaba sutum gercekten mi yetmiyor, bir saat once emzirdim hala araniyor. Acliktan mi uyuyamiyor. Offff ;(
Ya eskiden sokakta cocuklar olurdu camdan parayı atardın istediğini alırlardı bakkaldan.Vardir senin orda alternatif illa temiz biyer bulursun esini niye kekliyon kiz :)
O dogum sonrasi açlığı bi tuhaf tas koysalar onune yersin istahla ondan guzel gelmistir. Bak petibor dedin nasil guzel banilirdi o simdi caya olaydi ah ah :)
Valla birlesip dokulelim yollara biz dayanamiyoz burdan yahu
E sana gunah degl mi ac mi oturcan ya
Eskiden benm otrdugum yer de ilceydi seni cpk iyi anliyorum herseyden mahrum olmak kötü Smdi merkezin gobegindeyim sukur hersey elimin altinda olunca iyi oluuor
cay demlemiyorum ki demlik posetiyle sallama gibi yyapıyorum
Canim cok sevinfim tebrikler normal de olmus hadi gozun aydin. Dikis kısmı benm de cok zordu hatta dedim hani bu kismı kolaydi ya hani duymuyorduk dr gulmustu bana:)
ya bnmki ana kucagnda yatmiyor uzun pna alistrmam lazim
Ya eskiden sokakta cocuklar olurdu camdan parayı atardın istediğini alırlardı bakkaldan.
Çocuklar mı değişti biz mi? Hoş bizim ev arkaya bakıyor.
Yemek konusunda da eşim hemen anlar benim yapmadığımı.
Garibimin midesi yemek görmedi hiç.
Bir yediğini asla bir sonraki gün yemiyor ee ona nasıl yemek yetiştireyim. Birde iki tür pilavıda yemiyor. Neyse cins işte.
Kızımızla çok ilgili ama ikimizin arası uçurum yine.. İlk 2 hafta sezaryen bunalımımdan iyi davranıyodu,geçecek güçlü ol falan filan.. Şimdi 2 kelam ya ediyoruz ya etmiyoruz,nasıl olduğum umrumda bile değil yani.. Kendi havasında takılıyo öyle.. Annemi zor zaptediyorum yoksa tutmayacak kendini açacak ağzını yumacak gözünü.. Düşünmek istemiyorum hiçbişey kızımdan başka.. Zaten hiç de iyi hissetmiyorum kendimi.. Annem de gidecek 2 hafta sonra.. Olan 2 yudum sütüm de gider artık.. Peefff bak daraldım yine amma yazdım..Keşke kendi üzerine yaptirsaydjn tatlım bebeği.durumlariniz Nasil hala kritik misiniz
Iyi de doğum sonrası raporun kaç günlük canım ben SGK ile konuştum 112 miydi yanlış hatırlamıyorsam öncesi ve sonrası toplam gün dediler ki hepsini bir alacaksınız dediler Parça Parça nasıl oluyor anlamadımCalisiyoum canim dogum sonrasi rapoumun bi nushasini sgk'ya digerini is yerine verdim
ben kocamanım ama tartılmadım 91 ile doğuma girdim kaçla çıktım bilmiyorum dışarı çıksam kilomu öğrencemTombiş 2015 Şubat annelerine hiç talep olmadı gı yoksa hepiniz zayıfladınız bir ben mi Tombiş kaldım
Kızımızla çok ilgili ama ikimizin arası uçurum yine.. İlk 2 hafta sezaryen bunalımımdan iyi davranıyodu,geçecek güçlü ol falan filan.. Şimdi 2 kelam ya ediyoruz ya etmiyoruz,nasıl olduğum umrumda bile değil yani.. Kendi havasında takılıyo öyle.. Annemi zor zaptediyorum yoksa tutmayacak kendini açacak ağzını yumacak gözünü.. Düşünmek istemiyorum hiçbişey kızımdan başka.. Zaten hiç de iyi hissetmiyorum kendimi.. Annem de gidecek 2 hafta sonra.. Olan 2 yudum sütüm de gider artık.. Peefff bak daraldım yine amma yazdım..
Haha sen fenasına denk gelmişsin. İyi vallabak şimdi öyle deyince aklıma geldi
ben bir kere komşunun oğlunu markete gönderdim çekirdek al gel dedim
çocuk çekirdeği açmış yemiş yarısını paranın üstüylede sakız almış patlata patlata getirdi yarım paket çekirdeği
benim eşimde bugün yediğini yarın yemez sabahın köründe düşünmeye başlıyorum ne pişirsem diye
dogdugundan ber boylemi yapiyorsun canim ?Canim bebektwn bebege degisiyo sanirim ben kolay kolay almiyorum eger sikintisi yoksa iki bagiriyo mudahale etmiyprum sonra bakiyorum uyumus
dogdugundan ber boylemi yapiyorsun canim ?
bizim uyuma sorunumuz var
emerek uyyor iyi guzel emzirrim her seferinde problem deil ama gazaini çikartirken uyaniyor
geride emzirsem yine gaz olucak, gazi çikmadan koysam 10 dk yine uyaniyor
ne berbat biseymis bu gaz ya çocuk felegini $a$irdi
bilsem bi yeri agrimiyor birakirim aglasada uyur ama karnini agriyor kivraniyor((
aklima sadece ayakda sallamak geliyor , ben ne kdr buyuk laflar etmisim hepsini yedirecek bu çocuk bana tek tekk
Bende bazen eşime diyorum kızımı alıp gideceğim.vermem sana diyor.ee kim bakacak dedim. Alacakmış annesi bakarmışYaz canım yaz.. Yazından zaten canının sıkkın olduğunu anladım ondan sordum..bi de boylelerinin sonradan çocuk kıskanması olur biliyor musun..üstüne düşeni yapmaz çocuk cikiverdi mi birden benim çocuğum benim yavrum olur.. Emek vermeden olan biseyi sahiplenmesi daha kolay oluyor sanırım.. Siz ne zamandır boylesiniz hamilelikte mi başladı bu şekilde neden bu hale geldi ki eşin? Erkekleri anlamak öyle zor ki cidden sanki hiçbir şey dusunmuyorlarmis gibime geliyor
tesekkurker canimmmaral yazamadım sana
gözün aydın doğurdun sonunda :)
hayırla sağlıkla büyüt kuzucugu
Gazi da var kakasini da yapamadi morarana kadar agliyor, tekrar meme verdimGazı olunca da Aranıyor canım :) benimki de öyle yapıyor bazen sık emzirince de Karnı ağrıyor yine uyuyamıyor :)
Mamayi nasi yapiyosunuz kutunun ustunde suyu kaynat sogut mamayi kat tekrar sogut yaziyo oylemi yapiyosunuzBebde oyle yapiyorum canim ama benim kv soguk yapiyorsun deyip sicak yaotiriyor mamayi
haha noldu kizzz , emzikmi aldi bebi$kızlar sevinç gözyaşları boşalıyor gözlerimden
azmin zaferini ig da paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?