benimkide ayni canim. Gazdan beter oldu bebegim. Herseyi yapiyorum yinede gaz var. Ememiyor birde boyle olunca uzerine bir de aclikla uğraşıyor iyice stres yapıyorum. rezeneyi hem kendin ic hemde bebege bir iki cay kasigi icir. Kimyonda icebilirsin gaz cikarmaya yardimci oluyor ayrıca sutte yapiyor canimkizlar çocuk mahvoldu uykusuzlukdan
kucagima alinca direk gozleri kapaniyor aç oldugu halde memeyi ememedi uyudu gitti, genirttim ama bilmiyorum bittimi , bitmediyse birazdan uyanir
rezene midir nedir onu ben napicam kendimmi içicem
kimyonmu yesem oylece
çok uuzluyorum kivraniyo yavrum gozlerimin onunde ben hiç bisey yapamiyorum sirtini pi$pi$lamkdan baska, gaz çiksa da yetmiyor yine yine oluyorr
Doktora git agri kesici ise yaramiyor canim krem ve fitil veriyor agriyi o kesiyorhemoroid için agri kesici içsem ise yararmiki bilen varmi ?
Kremim var.onu uyguladim dsha cok acittiDoktora git agri kesici ise yaramiyor canim krem ve fitil veriyor agriyi o kesiyor
Gecmis olsun kabizligi gidermek icin bol bol kuru kayisi ve kuru erik hosafi icin.direkt calistiyor bagirsaklari.ben dogumdan sonra her gun ictimKremim var.onu uyguladim dsha cok acitti
Hayir canim parca parca degil ocagin 23'ünde izne ciktim subatin 9'unda dogum yaptim mart'in 9'unda param 16 gunluk yatmisti sen esgm'nin sitesine baktin miRaporun Parça Parça mı onaylandı ki neden öyle ?
Bana fitil iyi geldi oturamiyordum sonra kremi denedim rahatladim fitil bitti tekrarladi bebegin aglamasi bitarafta agri cok zor sicak uygula su torbasina oturmayi dene yada suya rahatlatir insKremim var.onu uyguladim dsha cok acitti
Ay sen nerdesin bugune kadar ben o yagi avucla surdum bebegim cok aglamisti kipkirmizi oldu kucucuk tabanlariKimyon gazi gideriyor rezene de oyle...bir de bizim buralarda antalya da acı elma yağı vardir.onu ayak altina ve gobegine 1-2 damla suruyorduk.ciddi azaltmisti gazini...
Aman ha...bizim ev yolgecen hanina donmustu.simdi daha tecrubeliyim.sakin kabul etme biraz buyuyene kadar.hasta insan olabilir iclerinde...bebegin ve sen su an herkesten daha onemlisiniz[/QUOTE]Canim gelene gelme diyemiyosun isteOff off dertli basim valla gidip iceri yatasim var.
kabiz olmusum , ikinmak zorunda kaldim ve hemoroidlerimin sayisi ve buyuklugu artti galiba
ya niye erkek dogmamisim ben anlamiyorumkii
oturamiyorum bile, çocugu nasil emziricem bakalim, goguslerimde aciyor
her tarafim dokuluyor yaniiii
gecen hafta bende aynı durumdaydım canim. Ilik su ile azalıyor Agrisi. Zaman bulabilirsen ilik suya otur cok gecmis olsunhemoroid için agri kesici içsem ise yararmiki bilen varmi ?
Baktım ama yatan bişey yok herhalde benim toplam alcamHayir canim parca parca degil ocagin 23'ünde izne ciktim subatin 9'unda dogum yaptim mart'in 9'unda param 16 gunluk yatmisti sen esgm'nin sitesine baktin mi
Ne yaziyo analik parasi sut parasi tarih falan yok muBaktım ama yatan bişey yok herhalde benim toplam alcam
Hayır sadece emzirme vardı onura aldım 9 ocakta ayrıldım bide izneNe yaziyo analik parasi sut parasi tarih falan yok mu
Yorumcu dan canm :)Nasil bakiyosunuz kizlarrrr
Bu sorun bende de var. Bir göğsüm benim de aynı şekilde..Çocuk hem huzurla ememiyor hem de genzine falan kaçırabiliyor. Bu iki günde biraz rahat ettim gibi.O da pompa sayesinde..Doktora da danıştım, çekmemi söyledi..Tekrarlamaz umarımSaatlerdir ağlıyorum moralim cok bozuk ekinde degil bilincaltima yerleşen travmayi atamiyorum
Dun bahsettigim sey yine oldu yine aksam yemegi saati sofradayken kiz emmek istedi koydum göğsüme. Tesaduf yine sol memedeydi sıra. Basladi iki firttan sonra tikanmaya süt yine ilginc bisekilde 4.gundur ayni saatte birden hızlı akmaya basladı. Cocuk cektikce genzine gitti genzine gittikce bıraktı memeyi hem agladi hem sinirlendi. Karni ac deli gibi emmek istiyor ama tıkanıp kaliyor sag memeyi verdim onda olmuyordy bu defa onda da ememedi. Yuttugu havadan gaz da oldu hepten cıldirdi o agliyor ben ağlıyorum. Napcagimi bilemedim kan ter icinde kaldı yavrum en son yorgunluktan bayıldı ac accok moralim bozuldu bisekilde emme isinde sıkıntı yasamak beni cok korkutuyor cok uzuyor. Kalbim sıkısıyor ilkinde yasadigim seyler film gibi geciyor gozumden yine ayni seykeri yasarsam korkusu boguyor. Benim icin emmesi o kadar buyuk o kadar hasretle beklenen bir mucize ki rabbim ya elimden alırsa bu saadeti korkusu canımi aliyor sanki. Saat yedi bucukta beri aralikli emmek istedi her defasinda ayni sey oldu. Aglamaktan icim cıkti yorgunluktan bitap düştü uyuyor epeydir hic uyanmiyor da oysa kac saattir aç (
Istemeye istemeye pompayi cikardim sagip biraz akısı keseyim diye normalde oyle bebek cekmiyorken akan bisey yok gorunurde işin tuhafi pompayla saga saga 30 cc sagabildim. Bu defa da ona canım sıkıldı nasil bu kadar az olur diye ama tekrar memeyi cocuga verdigmde yine tikanma yine agzndan akan sutler. Bi acayip durum elle sagmada da cok basarili olamadım meme yumusak zaten ama cocuk 4gundur aksamlari bu hız akısı yuzunden deliriyor onla birlikte ben de
Deli gibi carpiyor yuregm karni ac uyandrcam ama ya yine basaramzsak napicam allahım yardim et nolur yarabbm. Kendimi öyle kötü hissediyorum ki nolur sorunsuz emiselim yine cogunda gozum yok yeter ki kararnca emebilsin. Bunun eksikliğini çok acı yasadim senelerce cikmadi içimden acısı simdi buyu bozulsun istemiyorum cok korkuyorum nolur dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?