2015 Şubat Anneleri

işe yaramasına sevindim canım brn artık bu yöntemden vazgeçemem akşam yemğini sırayla yerdik bu akşam yine açtım ve rahatça yedik. emziği açken ver o zaman kolay adı benimki
kiz sultan benimki emzigin yuzune bakmiyor açken, kanmiyor valla sut gelmeyince bide sinirleniyor pa$amm

Offfff kizlar delircem tam uyucak cocuk hickirik tutuyor mamasini yedikten sonra gazini sliyorum 15 dk dik tutuyorum ona ragmen hickiriyor uyaniyor uyumuyooor

benımkide hıckırıyor cok sık
bazn cok uzun sürüyor
hıckırık tutunca emzirmek geçiriyor yada mamasından kalırsa ondan ver

Aşırıysa hıçkırığı çay kaşığına iki damla limon kalanı su veriyorum saniyede kesiyor. Yüzünü ekşitmesi ayrı bi tatlı oluyor.
Bazen yüreği fırlayacak gibi hıçkırıyor. O za
man yapiyorum emzirmekle falan gecmediginde

mattika memeyi ucundan tutunca acimiyormu
benim gogus acilarim izdiraba donmeye basladi ,her emmede fazlalasiyor

uzulme canim ya bu kadar
basima gelmedi ama buyuk ihtimalle geçici bi durumdur
aglamak iyi geliyorsada agla gitsin iyi gelir içine atma

bizi hastaneden çikarmadiklarinda saglam durmaya çalistim,kalbindeki ufurum onemli olabilir demislerdi,hatta eve giderseniz geri kotu bi halde gelirsiniz buraya dediler

yinede aglamiyordum, ebeler geldi agladinmi diye , yok dedim sutum etkilenir aglamiycam
gulduler sut oyle gitmez diye , aglamiyonmu diye diye beni zorla aglattilar resmen,ama iyi gelmisti gerçekten

gecen hafta bende aynı durumdaydım canim. Ilik su ile azalıyor Agrisi. Zaman bulabilirsen ilik suya otur cok gecmis olsun
saol canim
valla gece 4 de birden fazlalasti nolduysa , kendimi banyoya zor attim çok canimi yakiyor meret
esim var diye girdim ama bakalim bi dahaki sefere napicam
hastaneden fitil reçete etmemisler o belki iyi gelirdi krem yerine ama vermezler eczaneden simdi
bide hap vardi damarlarami ne etki ediyormus alsammi acaba ,

Gecmis olsun kabizligi gidermek icin bol bol kuru kayisi ve kuru erik hosafi icin.direkt calistiyor bagirsaklari.ben dogumdan sonra her gun ictim
onu yapicam sut de yapiyormus ama unutuyorum
seker atmasam olurmuki :) yada az atiyimm demi

ikinici çocugu dusunen ama su an bvirinciyi yapmis olanlar
size bi taviye , ara vermeyin hiç yapin çiksin aradan ikincide :))

aksam buyukler oynuyor bogusuyor egleniyolardi, bizim tekne kazintisida anca izliyor onlari :)))) aklima o buyuklerin 5 yasina gelince napacagi geldi, tek olucak ,10 yasindaki çocuk 5 yasindakiyle oynarmiii
keske 2 sene once yapsaydim ben bu bebisi ama artii çok geç
sizin için geç deil :)

her arayan buyyuklere dikkat et diyor kuçuge bisey yapmasin diye, $om $om konusuyolar sinir oluyorumm

Bayanlar ben telefonuma bebek uyutma sesi diye bir program indirdim fon cmakinasi dalga sesi kalp sesi yagmur kus bir suru ses var onunla sakinlesip uyuyor emerken agliyo onu aciyorum sakinlestrip o sesle emmeye basliyor tavsiye ederim

Sırf oynasınlar diye öyle mi? allah aşkına oynamayıversinler
Dörtten beri ağlıyor kaka yapamadı diye. Bir tane daha yapalım beraber mi ağlasınlar.

mattika memeyi ucundan tutunca acimiyormu
benim gogus acilarim izdiraba donmeye basladi ,her emmede fazlalasiyor
Aciyor tabi. Hele memenin birini hep ucundan tutuyor ama yara hafif oldu gecti benim. Lasninoh surdum

aglamanla bile ilgilenmisler ne iyiymis senin ebeler

yaws bu bebeler gaz sancisiyla acikma hissini karistiriyolar :))))gazi olunca emmek istiyor daha çok caninin yanacagini bi bilse gariplerr
gece su icerken bebek agladi hizli iceyin derken su dugum oldu gogsum nasil acidi. Sonra uzuldum sut cok gelince boyle mi aciyor bebegin de diye

yok yok bu bana yetti
Belki sonra unutuyorsunduz.yoksa bu günleri hatırlayan aklıselim insan bir daha çocuk yapmaz.
Zorluk unutulmuyor da gecici oldugundan bir daha yapuyorsun cocuk.
Tek cocuk yeter demeyen arayi acmasin. Birinciyi getir 4-5 yasina tam rahatla bir daha dogur zor yani.
Ama cok yakin olmasi da zor.
Her turlu delilik cocuk isi.
Ama olmayinca da deli olunuyor.
Cok sukur halime kakali bez degistirdim az once simdi d birini klozete oturttum kakasini yapsin diye. Kakaya sukrediliyor iste :))

Bugün neden kimsecikler yok acaba? Herkesin bebesi mızmız mı bugün, yoksa uyuyor musunuz ya da geziyor musunuz?
Bizim kız uyuyor bende magazin izliyorum.
İş çok ama başlayınca uyanır diye başlamıyorum

Kimyon gazi gideriyor rezene de oyle...bir de bizim buralarda antalya da acı elma yağı vardir.onu ayak altina ve gobegine 1-2 damla suruyorduk.ciddi azaltmisti gazini...
Sende mi antalyadasin?? Elma yagi ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…