kiz sultan benimki emzigin yuzune bakmiyor açken, kanmiyor valla sut gelmeyince bide sinirleniyor pa$ammişe yaramasına sevindim canım brn artık bu yöntemden vazgeçemem akşam yemğini sırayla yerdik bu akşam yine açtım ve rahatça yedik. emziği açken ver o zaman kolay adı benimki
Offfff kizlar delircem tam uyucak cocuk hickirik tutuyor mamasini yedikten sonra gazini sliyorum 15 dk dik tutuyorum ona ragmen hickiriyor uyaniyor uyumuyooor
benımkide hıckırıyor cok sık
bazn cok uzun sürüyor
hıckırık tutunca emzirmek geçiriyor yada mamasından kalırsa ondan ver
mattika memeyi ucundan tutunca acimiyormuBiz de hep ayniyiz. Bak simdi uyudu kaldi bir memeyi bile bitiremeden gaz yuttu doydum sandi. Iyice doysa 3 saat uyur simdi yarim saate kalkacak. Cok buyuk sorun degil bu. Denedikce poZisyon buldukca bebegin alistikca gececek. Bir de benimki agzini acmiyor memeyi ucundan tuttugunda da oluyor bu genzine kacirma. Gazdan sinirleniyor duzgun tutmuyor sinirden. Popodan pirta basladi agzindan gaz yutmasa hic sorunumuz olmayacak. Ama oluyor uzmr kendini. Emzirmeyle ilgilu ilk sorunda emziremeyecek miyim diye dusunursen kotu etkilersin sureci.
Oglumda boyle hizli akma sorunu yoktu bu defa cikti.
Yatip bebegi koluna yatirsan memeyi duzgun tutarsa, hizli aktigi an memeyi parmaklarimla sikarsam bu posisyonda duzgun emmeyi basariyoruz biz.
Ayrica ac olsa yikar ortaligi kisa uykuya idare edecek kadar emiyorlar bu sekilde. Uzun vadede sut artirici sık emmeleri.
uzulme canim ya bu kadarSaat iki oldu en son duzgun emdiginde saat besti. Yedide başladık ememe sorununa o saat beri uğraşıyorum yok yok yok arada genzine gittikleri bir iki damla cekebildigi dışında kursagindan bisey geçmedi. Devamli uyuyor acliktan uyanip ortaligi yikardi yok o da yokkahrettim kendimi saatlerdir agliyorum. Tam araniyor tekrar alıyorum hem emmeye çalışıyor hem emeneyip kızıp bagriyor sonra da yorgun dusup sızıyor. Allahim ne oldu da birden böyle bir izdirabin icine attin beni yarabbm. Yuregim sıkısıyor yaa dayanamiyorum
saol canimgecen hafta bende aynı durumdaydım canim. Ilik su ile azalıyor Agrisi. Zaman bulabilirsen ilik suya otur cok gecmis olsun
onu yapicam sut de yapiyormus ama unutuyorumGecmis olsun kabizligi gidermek icin bol bol kuru kayisi ve kuru erik hosafi icin.direkt calistiyor bagirsaklari.ben dogumdan sonra her gun ictim
yaws bu bebeler gaz sancisiyla acikma hissini karistiriyolar :))))gazi olunca emmek istiyor daha çok caninin yanacagini bi bilse gariplerrUyuyamadi midedeki gazdan. Uyuyamadikca bi daha emdi bi daha gaz oldu. Kusuyir simdi
Sırf oynasınlar diye öyle mi? allah aşkına oynamayıversinlerikinici çocugu dusunen ama su an bvirinciyi yapmis olanlar
size bi taviye , ara vermeyin hiç yapin çiksin aradan ikincide :))
aksam buyukler oynuyor bogusuyor egleniyolardi, bizim tekne kazintisida anca izliyor onlari :)))) aklima o buyuklerin 5 yasina gelince napacagi geldi, tek olucak ,10 yasindaki çocuk 5 yasindakiyle oynarmiii
keske 2 sene once yapsaydim ben bu bebisi ama artii çok geç
sizin için geç deil :)
her arayan buyyuklere dikkat et diyor kuçuge bisey yapmasin diye, $om $om konusuyolar sinir oluyorumm
:))) kiz geçecek hep aglamayack ya :)Sırf oynasınlar diye öyle mi? allah aşkına oynamayıversinler
Dörtten beri ağlıyor kaka yapamadı diye. Bir tane daha yapalım beraber mi ağlasınlar.
9 ŞubatDogum ne zaman yapmistin
Aynen bnmki de acken emzik verirsem cok sinirleniyor :)kiz sultan benimki emzigin yuzune bakmiyor açken, kanmiyor valla sut gelmeyince bide sinirleniyor pa$amm
:))) kiz geçecek hep aglamayack ya :)
Bendee9 Şubat
Aciyor tabi. Hele memenin birini hep ucundan tutuyor ama yara hafif oldu gecti benim. Lasninoh surdummattika memeyi ucundan tutunca acimiyormu
benim gogus acilarim izdiraba donmeye basladi ,her emmede fazlalasiyor
aglamanla bile ilgilenmisler ne iyiymis senin ebeleruzulme canim ya bu kadar
basima gelmedi ama buyuk ihtimalle geçici bi durumdur
aglamak iyi geliyorsada agla gitsin iyi gelir içine atma
bizi hastaneden çikarmadiklarinda saglam durmaya çalistim,kalbindeki ufurum onemli olabilir demislerdi,hatta eve giderseniz geri kotu bi halde gelirsiniz buraya dediler
yinede aglamiyordum, ebeler geldi agladinmi diye , yok dedim sutum etkilenir aglamiycam
gulduler sut oyle gitmez diye , aglamiyonmu diye diye beni zorla aglattilar resmen,ama iyi gelmisti gerçekten
gece su icerken bebek agladi hizli iceyin derken su dugum oldu gogsum nasil acidi. Sonra uzuldum sut cok gelince boyle mi aciyor bebegin de diyeyaws bu bebeler gaz sancisiyla acikma hissini karistiriyolar :))))gazi olunca emmek istiyor daha çok caninin yanacagini bi bilse gariplerr
Zorluk unutulmuyor da gecici oldugundan bir daha yapuyorsun cocuk.yok yok bu bana yetti
Belki sonra unutuyorsunduz.yoksa bu günleri hatırlayan aklıselim insan bir daha çocuk yapmaz.
Sende mi antalyadasin?? Elma yagi ise yariyorKimyon gazi gideriyor rezene de oyle...bir de bizim buralarda antalya da acı elma yağı vardir.onu ayak altina ve gobegine 1-2 damla suruyorduk.ciddi azaltmisti gazini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?