2015 Şubat Anneleri

Gazını çıkarmadan mı yatırıyorsun? Peki kusarsa ya ben odadan iki dakika ayrılsam da habire gelip bakıyırum kesin kokumu alıyor o zaman.
Canim,bebek uyusa bile ben dik tutup omuzuma yatirip gazini mutlaka cikariyorum,buna uyanmiyor.surekli kontrol etmene gerek yok..ben bebegi kafasi ve govdesi yan olacak sekilde yatiriyorum ki kusarsa bogulmasin.gercekten sorun olmuyor kusmasi.gaz cikarilinca zaten kolay kolay kusmuyor.gazi cikarmak isterken midedekiler de geliyor cunku.her uyanip uyudugunda diger tarafina yatiriyorum ki kafatasi duzgun olsun
Ayrica sen sanirim bisey olacak korkusu ile yalniz birakmiyorsun,bebek bu huzursuzlugu aliyordur..

Ikına ıkına uyudu içim parçalandı resmen bişi yapamiyorum
Canım bebekler böyle maalesef ıkınmayı bilmedikleri için yapamıyorlarmış kakalarını oğlumda çok çekmiştim bende benim kızın sağı solu belli değil yaaa sabah 11 e kadar yarım saatte bir emdi şimdi de uyanmıyor 3 4 saattir

Dun gece benim ki de beni uyutmadi.gunduz cok uyumustu,gece de cisi cikmis,ust degisirken bi uyandi sonra uyumadi..gaz agrisindan kucaga alismisti,butun gece kucagimdaydi,ustelik gezmemi istiyor birde kollarim yere yapisacak:))

Guzel soylemissin,bin yasa:))

evetttt
hemde bu sefer ağzından düşürünce kızıyor ve onunla uyuyor
Oncelikle SagolasinSenin aspirator olayini okumustum,bugun kahvaltida ana kucagina yatirip actim davlumbazi,super oldu.aglamadan durdu,ustelik uyudu sallamadan..normalde direk kucak istiyor uyanikken..sonra kac gundur uyanacak diye ev supuremiyordum.gene uyku oncesi yatirdim ana kucagina,actim supurgeyi,uyudu mis gibi ..alet durunca uyandi ama olsun, temizligimi rahat yaptim.emzige de alistirabilsem super olacak..

Hafif sarınca yine çıkartıyor kollarını. sıkı sıkı kundak yapmalıyım onda da ağlıyor üzülğyorum yaa.
Benimki de agliyor,daraliyor.annem kendini uyandiriyor,deliksiz uyumasi icin kundak yap deyince soyeniyordum.sonra internetten baktim,bir uyku kocu kadin,4 aya kadar kollari sikica kundakayin diyor..baska seyler de var,hep annemin dedikleri:)) ben de oglan uyuduktan sonra kollari kundakliyorum artik,zirt birt uyanmiyor.tavsiye ederim.

işe yaramasına sevindim canım brn artık bu yöntemden vazgeçemem akşam yemğini sırayla yerdik bu akşam yine açtım ve rahatça yedik. emziği açken ver o zaman kolay adı benimki

Saat iki oldu en son duzgun emdiginde saat besti. Yedide başladık ememe sorununa o saat beri uğraşıyorum yok yok yok arada genzine gittikleri bir iki damla cekebildigi dışında kursagindan bisey geçmedi. Devamli uyuyor acliktan uyanip ortaligi yikardi yok o da yok kahrettim kendimi saatlerdir agliyorum. Tam araniyor tekrar alıyorum hem emmeye çalışıyor hem emeneyip kızıp bagriyor sonra da yorgun dusup sızıyor. Allahim ne oldu da birden böyle bir izdirabin icine attin beni yarabbm. Yuregim sıkısıyor yaa dayanamiyorum

Canım helak ettin kendini yeter ama bak bende arada biberonla veriyorum ama alışmadı henüz tam olarak çok şükür. Hem ben mamada veriyorum, sütümle doymuyo çünkü. Şuanlık mememi tutuyor yinede çok şükür. Sende bi süre öyle denesen.çünkü içinde rahat etmiyor, bebeğim aç diyosun. Yinede kendin bilirsin. Anne memesine çok yakın biberonlar var.

Uyuduktan sonra kollarını kundaklamak nasıl oluyor?

Verdim onu da medela calma biberon ile o sagdigim sütü verdim onu da cekmedi tikandi hep zaten emzik de almadigi icin yadrgadi biberonun ucunu. Burnunu temizledim oyle emzrmeyi denedim tutuyor gibi oluyor iki dk emiyo sonra basiyor figani tikaniyor genzine gidiyor ememiyor bilmiyorum ne oluyor çocuguma nazar mi degdi nedir

Canım emzirme pozisyonunu değiştirecekmişsin akışı fazla olunca farklı pozisyonlar varmış yatarak falan.

Canım emzirme pozisyonunu değiştirecekmişsin akışı fazla olunca farklı pozisyonlar varmış yatarak falan.

Denedim hepsini saatlerdir artik akistan mi sorun ondan da supheye dustum. Hem agzini aciyor kus gibi yapismaya ugrasiyor memeye hem de bisey sıkıntı vermis gibi savaşıyor bagris icinde sonra da sızıyor hep iki gundur bir kere olan sey bugun saatlerdir böyle gunduz hicbiseyi yoktu ya gayet guzel emdi neyi var kuzumun bir anlasam. Her iki memede ayni problem karni gurulduyor gazdan yuttugu havadan artik. Ictigi iki yudum da kusmukla dısari

Bendede ayni sorun vardi yatarak emzir bence sut direk akmadigi icin biraz daha uzun memede kalabilir.ama sanirim bi anda ciglik cigliga aglamasi gazdan cunku emdikce karni gurulduyo buyuk ihtimal sancilaniyo kendi sikarak memeye yapisiyo kizariyo.ayni sorunu bende yasiyorum ama benimki biraz alisti sanki.seninkide alisir heralde.ama aynisi yani

Sut salinim refleksin hizli canim muhtemelen. Benim de oluyor bu. Hani bebek ilk basta hizli emiyor sonra sut geliyor ya o hizli oluyor niyeyse. Oyle bol bir sutum de yok benim de. Simdi uyandi ememedi ayni sorundan. Ben careyi pozisyonda buldum. Yercekimine ters akarsa oyle hizli gitmiyor. Yan yatarak hatta arkana iyice yaslanip bebegi kucaginda tutmak ise yariyor. Emzirmek bir surec sen emziriyorsn sukur kotu dusunmek yok hicbirsekilde. Yani buyume ataklari oluyor sut bebege yetmiyor 3-4 gun pes etmezsen sut cogaliyor cok zorlanmistm oglumda ama olumlu dusunmek onmli

Biz de hep ayniyiz. Bak simdi uyudu kaldi bir memeyi bile bitiremeden gaz yuttu doydum sandi. Iyice doysa 3 saat uyur simdi yarim saate kalkacak. Cok buyuk sorun degil bu. Denedikce poZisyon buldukca bebegin alistikca gececek. Bir de benimki agzini acmiyor memeyi ucundan tuttugunda da oluyor bu genzine kacirma. Gazdan sinirleniyor duzgun tutmuyor sinirden. Popodan pirta basladi agzindan gaz yutmasa hic sorunumuz olmayacak. Ama oluyor uzmr kendini. Emzirmeyle ilgilu ilk sorunda emziremeyecek miyim diye dusunursen kotu etkilersin sureci.
Oglumda boyle hizli akma sorunu yoktu bu defa cikti.
Yatip bebegi koluna yatirsan memeyi duzgun tutarsa, hizli aktigi an memeyi parmaklarimla sikarsam bu posisyonda duzgun emmeyi basariyoruz biz.
Ayrica ac olsa yikar ortaligi kisa uykuya idare edecek kadar emiyorlar bu sekilde. Uzun vadede sut artirici sık emmeleri.

Dun gece benim ki de beni uyutmadi.gunduz cok uyumustu,gece de cisi cikmis,ust degisirken bi uyandi sonra uyumadi..gaz agrisindan kucaga alismisti,butun gece kucagimdaydi,ustelik gezmemi istiyor birde kollarim yere yapisacak:))
bizimde çi$ geçmi$ az ama degistirsem basardi yaugarayi buyuk çocuklar uyanirdi
bez koydum artik orasina otekiler uyaninca degistircem,bu gecemiz biraz daha iyiydi ama dun gunduz hiç uyumamisti bugun nolcak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…