2015 Şubat Anneleri

Ben sadece doktor isterse detaylı ultrasonu yaptiricam diğerlerini yaptirmicam

benim de çok bilgim yok ikili testten. galiba sonuç allh korusun olumsuz çıksa bile müdahale edilemiyormuş eğer sırf bunu öğrenmek içinse ben de düşünmüyorum yaptırmayı şimdilik.

Test yaptırmayanlar ense kalınlığında mı baktırmıyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ense kalinligina ben baktiricam. Burun kemigine de bakiliyor. Kan testini yaptirmicam ihtimal veriyor sonucta. Ama ense kalinligi onemli, sonra da 18-20 haftalarda ayrintili usg var onu da yaptiricam ins.

Selam kızlar Nasılsınız ben çok yorgunum hem bedensel hem ruhsal konuştuğumuz konular girdi aklıma peh

Yolculuk basladi kizlar. Uzun bir tatil olucak. Bebek icin de guzel gecer ins gunler. Saglikla buyur

Ense kalinligina ben baktiricam. Burun kemigine de bakiliyor. Kan testini yaptirmicam ihtimal veriyor sonucta. Ama ense kalinligi onemli, sonra da 18-20 haftalarda ayrintili usg var onu da yaptiricam ins.

İnşallah bu çektiklerimize değer bebişlerimiz hayırlı evlat olurlar.. Valla ne kadar zor yaa benim günler yaklaştıkça korku sardı resmen.

tarama testlerinin fiyatları ne durumda bilen var mı acaba? :44:

tarama testlerinin fiyatları ne durumda bilen var mı acaba? :44:

Acıbadem de sadece usg 1000(ense kalınlığına,burun ölçüsü gibi şeylere bakıldı)
Kan , ikili kombine test,idrar da 318 tl ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Reactions: Gui
İnşallah bu çektiklerimize değer bebişlerimiz hayırlı evlat olurlar.. Valla ne kadar zor yaa benim günler yaklaştıkça korku sardı resmen.

Icini rahat tut. Her sey olacagina variyor gunlerin tadini cikar. Ic huzuru onemli :)
Sanki o kadar korkup telas yapan ben degilim gibi yaziyorum ama bir yanim sakin fazlasiyla.

teşekkür ederim cevap için
usg sanırım bizim burada yok :44: çarşamba kontrolüm var 3 hafta aradan sonra araştırayım iyice

Doğum ne kadarmış acaba İnsan ultrasona 1000 lira alır mı yaa bi emekli maaşı eder

Ohaaa desem ayıp etmiş olurmuyum???? O ne ya öyle şey mi olur ????

Burası bedava en lüks hastaneler bide yat yat çık beş kuruş para almıyorlar.

Icini rahat tut. Her sey olacagina variyor gunlerin tadini cikar. Ic huzuru onemli :)
Sanki o kadar korkup telas yapan ben degilim gibi yaziyorum ama bir yanim sakin fazlasiyla.

Evet evet, işte bi kaç yazı okuyunca veya konuşunca bütün dengem alt üst oluyor

Doğum ne kadarmış acaba İnsan ultrasona 1000 lira alır mı yaa bi emekli maaşı eder

Hiç sorma .. Fena bitirdi bizi bu hastane. Hani ilk zamanlar muayne ücreti çok gelirken şimdi araya da böyle şeyler girince ne yapıcaz bilmiyorum . Birde gittiğim doktor Prof. ve Perinatoloji uzmanı(Riskli Gebelik) Haliyle muayne ücretleride kafadan 100 tl artıyor. Ben sanırım doğumu burda yapamam zaten,mümkün değil gibi gözüküyor . Biz konuşmadık ne kadar diye ama burda bir arkadaş 30 bin den bahsetti ...

Vayy idrar 7 tl burda özel hastanede.nasıl bir şeymiş o.

Orası neresi :) ve ayrıca ayıp falan etmiş olmazsın . Fakat ben bu doktora gitmek zorundayım. Bulunduğum ilde daha iyi,daha anlayışlı,daha net konuşan bir başka doktor yok. . 20 yaşındayım. 2 düşük geçirdim bir daha yaşamak istemiyorum. Tabi Allah ne derse o olur,sadece önlem bizimki.

Haklisin, ben oglumda saglik ocaginda tansiyon, ultrasyon, tahlil bakiyirlar hastane sadece usg bakiyor bes kurus para almiyor. Beninde kayibim oldigundan esim saglik ocagi yerine ozele gidek dedi sira olmaz dedi neyse gittik bi kac kere sadece usg bakiyir 10 dakka surmuyor aliyor 110 eu. Hastane dediki baska doktora.gitmeye gerek yok biz zaten.herseye bakiyoruz dedi ust duzey ultrasyon ve doktorlar tahlil falan kendileri yapiyor. Simdi sadece hastaneye gidecem. Ben yurtdisindayim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…