2015 Şubat Anneleri

Vayy idrar 7 tl burda özel hastanede.nasıl bir şeymiş o.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normal devlet hastanesi burasi oglumda rahibelerin hastanesine giderdim sadece usg bakarlardi. Simdi baska devlet hastanesi doktorlar ne gerek var dedi baska doktora buraya gel yeter dedi herseyi.kendilerinden.

Almanyada mısın? Oradaki şartlarla burdakiler bir değildir.bizim sağlık ocağında usg cihazı falan yok.yaptıkları testler yanlış çıkıyo. Devlet hastaneleride şansına kalmış bir dövmedikleri kalıyor. Parasız bakıyorlarmış gibi ama ben her ay 400 tl bağkur ödüyorum.1 tl borcun olsun bakmıyorlar.sorsan sağlık hizmetleri bedava derler.

Italya'dayim, inanin buranin.imkani orda olsun cok isterdim. Parasi olan veriyor olmayan neyii verecek. Biliyorum biliyorum. Burdaki doktorlar cok anlayisli

Çok doğru dedin. Burası Türkiye,burda herşey para. He sorunsuz normal bi gebelikse hiç bişeye gerek yok. Ama bizim öyle değilki. Devlet hastanesinde bebeği göremiyorlar bile. Yada atan kalbi duyamayıp atmıyor kürtaj ol diyorlar. Sağlıkocağı zaten ne işe yarar anlamış değilim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bak kayınpederim eşi ukraynalı . Onunla konuşuyoruz da anlatıyor. O da burda bir özele gidiyor . Yani paralı Herneyse bir karşılaştırma yapıyor ağzım açık kalıyor her seferin de. Burda ki kadına değer verilmiyor , Ukrayna da kadın bebeğini kaybettiyse özel ilgileniyorlar . Sürekli kontrol yapıyorlar . Evet para veriyoruz ama burda da veriyoruz ona rağmen değer görmüyoruz,görmüyorsunuz diyor.
Bizim burda Acıbadem dışında yanlış bilmiyorsam 4 tane özel var ama harbiden 5 para etmez. Paranla kriz geçiriyorsun. Doktorlar Hiç birşey anlamıyorlar . Sadece sağmasını biliyorlar.
Siz çok şanslısınız 🍀

Ya canım yanlış anlama da..30 bin tl ne kadar fazla öyle Biraz daha dişimi sıkıp çocuğa doğum hediyesi olarak ücra bir köşeden bile olsa ev dahi alınabilir üstüne konulup Allah yardım etsin...

Benimkide riskli gebelik ama gidemiyorum lüks yerlere. Hatta kendi işim durumum da iyi öyleyken bile gidemiyorum.
Rahimde perde vardı ameliyat olmam gerekiyordu ve c.paşa düşük olsun sonra ameliyat edelim dedi ve beni iki yıl bekletti iki yıl sonra oldu bebek düştü bir sürü sıkıntı çektim.sonra ameliyat edelim dediler o zaman ilk ay cihaz bozuk dediler,ikinci ay dr tatilde dediler üçüncü ay sıra yok dediler. Yaşım oldu 34.yani 2,5 yılımı boşa geçirdiler ve tek derdim üniversite hastanesi iyi doktorlar vardır diye.sonra başka devlet hastanede oldum orda da nerdeyse kan kaybından ölecektim.

Allah beterinden saklasın. Kolayca sahip olanlar şükretsin kıymetini bilsin valla.

Kizlar cok haklisiniz biz ilcede yasiyorduk annem usg icin sivasa giderdik o zaman parasi 80 milyon verirdik. Boyle ikili uclu test falan yoktu hatta.

Sabahtan beri esimle isim davasindayiz ne.xaman hamile kalsam isimdwn basliyor herif ulan sikinti cekiyorum kac zamandir yavvv ne.gicik adam

Kahverengi lekelenme belli belirsiz gelir oldu belim cok agriyor bugun devamli istirahatteyim ama cok korkuyorum pazartesiye kadar nasil gecer zaman cok sukur kırmızı kanma olmadı tekrar ama regl bitimi camurumsu minik tortu leke gibi gelir ya peceteye bazen öyle geliyor iste(

Bugün bu bel ve kalça ağrılarımdan dolayı doktorumun tavsiyesiyle fizik tedavi uzmanına gittim. Doktor hayatımın hiç bir döneminde ( koşu bandında yürümek haricinde) egzersiz geçmişim olmadığı için hamilelik nedeniyle bedenim tepki veriyormuş eee bide üstüne terleyip terleyip üşüttüğüm için olduğunu söyledi evde istirahat etmem gerekiyormuş bazı pozisyonlar gösterdi böyle uzanıp dinleneceksin diye şükür bi sıkıntı yok ama bu konuyla ilgili tedirginlik yaşayan arkadaşlar için yazıyorum korkulacak bişey yokmuş rahat olun beybiler 😊

Kızlar doktoru aradım zofran bulantı ilacına devam et diyor ama onun prospektüsünde gebelikte güvenli değil diyor anlamadım ben birşey içmeyince de yataktan kalkamıyorum

Sabahtan beri esimle isim davasindayiz ne.xaman hamile kalsam isimdwn basliyor herif ulan sikinti cekiyorum kac zamandir yavvv ne.gicik adam

Başka bahane mi bulamamış can sıkmaya aaa

Biz burda 75 kişi falanız ve hepimizin ayrı derdi var. Doktorlarda haklı yani düşünsenize yüzlerce hormonlarla kafayı yemiş hamile sormadıkları soru kalmıyor.

Ya dikkat ediyorum da kactir yazdıklarım kimsenin ilgisini çekmiyor arada kayniyorum hep tesaduftur diyorum ama insan acaba derken bile ici buruluyor vallahi insan iki kelam ile moral buluyor bazen unutmayin beni de huu

Ohh icin rahat etmistir bugun benim belim alt taraftan siddetli ağrıyor öyle böyle degil dünkü kanama olmasa hic takilmazdim da ister istemez takiliyorum simdi

Gebelikte veriyolar diye biliyorum onu dr vermis neticede iyi geliyirsa ic tabi benim de mide fena bugun progestan mi yapti nedir bu kadar olmuyordu bulantim

Ya dikkat ediyorum da kactir yazdıklarım kimsenin ilgisini çekmiyor arada kayniyorum hep tesaduftur diyorum ama insan acaba derken bile ici buruluyor vallahi insan iki kelam ile moral buluyor bazen unutmayin beni de huu

Sende sorularını tekrar et :)) bazen oluyor arada kaynayıp gidiyor ne yazıkki,o sırada başka bir konu konuşuluyorsa hele hiç farkedilmiyor :)

Ya bazen arada kaynıyoruz bana da oluyor aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…