2015 Şubat Anneleri

Gunaydin herkese,
Canim yağda pekmez yapip icebilorsin. Bende iki hun iyi uç gün boğazlar sis gezmekten yorumdum. Gece yatmadan birde sabah kallinca ilik içersen düzelir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamamdir tesekkurler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

12.30 da randevum var 1 aydır görmüyorum minişleri mi çok özledim benim gibi bugün kontrole gidecek olan anneler inşallah hepimizin minişleri çok iyilerdir

geçmiş olsun canım ıhlamur da zararlımı ki bilmiyordum.içmiştim ben hamileyken çok şükür bişey olmadı.ama danışmak lazım tabi dr a.

12.30 da randevum var 1 aydır görmüyorum minişleri mi çok özledim benim gibi bugün kontrole gidecek olan anneler inşallah hepimizin minişleri çok iyilerdir

Test yaptıracakmısın? Kocaman olmuşlardır şimdi.Benimde aynı tarihim haftaya gidicem bende. Çok merak ediyorum 1 ay duramam senin gibi 7-8 gün oldu ama çok merakta kaldım iyi mi diye.

selam annisler.nasilsiniz bakalim.bu sabsh bulantim cok az ya.korkuyorum bu seferde bebege biseymi oldu diye.8+5 im.azalan oldu mu hic bu haftalarda.

selam canım bende öyleyim bikaçgündür bulantım yok çok şükür az az yemek de yemeye başladım hatta baya baya acıkıp canım istediği için yiyorum yani.hiç korkma sende artık yavaş yavaş normale döneriz diye düşünüyorum.

ah ne güzel bizimde bugün 17:30 da kontrolümüz var rabbim güzel haberler ile dönmemizi nasip etsin inşallah.

geçmiş olsun canım ıhlamur da zararlımı ki bilmiyordum.içmiştim ben hamileyken çok şükür bişey olmadı.ama danışmak lazım tabi dr a.

Valla ihlamuru bilmiyorum. Ben bitki caylari dedigi icin tamamen hepsi sandim.

selam annisler.nasilsiniz bakalim.bu sabsh bulantim cok az ya.korkuyorum bu seferde bebege biseymi oldu diye.8+5 im.azalan oldu mu hic bu haftalarda.

Canim bnde 8+6 yim sukurler olsun gecti sayilir cok ktu gunler gecirdim gunde 6 defa kusuyodum ama son 5 gundur falan hic kusmadim kendimi cok iyi hissediyorum korkulacak bisey yok:)) rabbim hepinize saglik versin

Aşırı yağmur var burda ama yine sıcak hava.

Bende bugün 8+5 im canım Aynıyız seninle ama ben çok perişanım dün bütün gün yattım sürekli bulantım vae hiçbirşey yiyemedim bulantı hapımda bitince iyice fena oldum 3-4 gün önce geçmişti yine eskiye döndüm malesef şükredin halinize ya ben artık dayanmayacak duruma gelmiş gibi hissediyorum kendimi

teyzeleri dün bebişimizi gördük sanki kozalağa sarılmış ipek böceği gibi duruyodu :) benim hesabıma göre 9+6 idi ama usg'de 10+3 çıktı...bayramdan sonra tekrar çağırdı 12. haftaya falan denk gelecek 2'li test isteyecektir umarım... progestan, coraspin ve folic kullanıyordum son tabletleri kalmıştı onlar bittikten sonra tekrar almicakmışım...İnşallah herşey iyi gider hepimiz için...

Şansa bak arkadaş başka zaman hiçbir yere gitmeyen kimlik bugün kayboldu iyi mi heves ettik ya olmaz zaten

Son düzenleme:
Ben ikiliyi yaptirmicam bişey ciksa kalan 6 ay bana zehir olur o yüzden Rabbim neylerse güzel eyler zaten gidemedim kimlik yok pöfff

selam kızlar
herkese bulantısız sorunsuz güzel bir gün diliyorum

selam kızlar
herkese bulantısız sorunsuz güzel bir gün diliyorum

İnşallah öyle olur diyeceğim ama bugün daha da beter oldum be oluyor böyle bana bilmiyorum geçeceği yerde çoğaldı

kızlar size Ayşe Öner'in hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabını şiddetle tavsiye ediyorum. işimize yarayacak çok faydalı bilgiler var.

İnşallah öyle olur diyeceğim ama bugün daha da beter oldum be oluyor böyle bana bilmiyorum geçeceği yerde çoğaldı

geçecek canım sabret bu günler geçince de kendimizi durduramayıp yediğimiz için şikayet edeceğiz

Ben ikiliyi yaptirmicam bişey ciksa kalan 6 ay bana zehir olur o yüzden Rabbim neylerse güzel eyler zaten gidemedim kimlik yok pöfff

Test yaptırmayanlar ense kalınlığında mı baktırmıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…