kizlar gunaydin.. Benim bogazlar sisti yutkunurken baya acio. Doktoru aramadim ama ne yapabilirim fikri olan var mi? Bitki cayi falanda icemiyoruz ilerlemesinden korkuyorum?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin herkese,
Canim yağda pekmez yapip icebilorsin. Bende iki hun iyi uç gün boğazlar sis gezmekten yorumdum. Gece yatmadan birde sabah kallinca ilik içersen düzelir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar gunaydin.. Benim bogazlar sisti yutkunurken baya acio. Doktoru aramadim ama ne yapabilirim fikri olan var mi? Bitki cayi falanda icemiyoruz ilerlemesinden korkuyorum?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
12.30 da randevumvar 1 aydır görmüyorum minişleri mi çok özledim benim gibi bugün kontrole gidecek olan anneler inşallah hepimizin minişleri çok iyilerdir
selam annisler.nasilsiniz bakalim.bu sabsh bulantim cok az ya.korkuyorum bu seferde bebege biseymi oldu diye.8+5 im.azalan oldu mu hic bu haftalarda.
12.30 da randevumvar 1 aydır görmüyorum minişleri mi çok özledim benim gibi bugün kontrole gidecek olan anneler inşallah hepimizin minişleri çok iyilerdir
geçmiş olsun canım ıhlamur da zararlımı ki bilmiyordum.içmiştim ben hamileyken çok şükür bişey olmadı.ama danışmak lazım tabi dr a.
selam annisler.nasilsiniz bakalim.bu sabsh bulantim cok az ya.korkuyorum bu seferde bebege biseymi oldu diye.8+5 im.azalan oldu mu hic bu haftalarda.
Amin amin ama dönmek için önce gitmek lazım malesef ben gidemedim çünkü kimligimi bulamıyorumah ne güzel bizimde bugün 17:30 da kontrolümüz var rabbim güzel haberler ile dönmemizi nasip etsin inşallah.
Ben ikiliyi yaptirmicam bişey ciksa kalan 6 ay bana zehir olur o yüzden Rabbim neylerse güzel eyler zaten gidemedim kimlik yok pöfffTest yaptıracakmısın? Kocaman olmuşlardır şimdi.Benimde aynı tarihim haftaya gidicem bende. Çok merak ediyorum 1 ay duramam senin gibi 7-8 gün oldu ama çok merakta kaldım iyi mi diye.
selam kızlar
herkese bulantısız sorunsuz güzel bir gün diliyorum
İnşallah öyle olur diyeceğim ama bugün daha da beter oldum be oluyor böyle bana bilmiyorum geçeceği yerde çoğaldı
Ben ikiliyi yaptirmicam bişey ciksa kalan 6 ay bana zehir olur o yüzden Rabbim neylerse güzel eyler zaten gidemedim kimlik yok pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?