32 yasindayim.sinif ogretmeniyim.52 aylik defne adinda bir prensesim var.osmaniyede yasiyorum.:) yarismsci arkadaslara basarilar dilerim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haticim ben sana söyliyim sonra bana hatirlatirsin senin oğlun olacak Allahın izniyle tabi önemli olan sağlıklı olmasi ama erkek
Kizlar biraz daha tanissak olmaz mi:) nerde yasadigimixi calisip calismadigimixi hangi meslekten oldugumuzu falsn yazzsak....ruhum darsldi bugun.konusmus oluruz.
Of bende sürekli uyanıyrm hiç kaliteli uyyamıyrm sırtım nasıl agrıor varya yan yatsam sırtım agrıyor düz ytsam karnım😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben toplasan gece boyunca iki saat uyuyorum resmen gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum acaba tatildeyim yorulmadığım için mi oluyor diye düşünmeye başlamıştım ama demekki çoğu kişide varmış
ALLAH gönlüne göre versin. Senin sıkıntın yok sanırım daha çok yaparım dediğine göre.
Sende öğremnsi. Ne güzl en gzl meslek tabi eger kadroluysan:) buarada ben yaşımı yazmamışım 27
Kızlar bakın bunu izleyin içiniz yumuşar kalbiniz rahatlar bu kadar korkmazsınız http://m.youtube.com/watch?v=5sW7IJlpIRE
Bu videoyu daha öncede izledim.
Facede bir grupta Kadin 6 aylik hamileyim bebeğim özürlü ve ben aldircam yazmis. Nasil bir vicdan nasil bir alcaklik bu. Özürlü demek çok incitici bunlar engelli çocuklar. Ama inan o kadar insandan daha masum ve daha sevgi doluhepsi. Nasil bir cana kiyarsin. Oğluma hamileyken bizim gruptan bir bayan 5.5 aylik olu doğum yapti down sendromlu olduğu için hala çocuğu olmuyor tüp bile tutmiyor.
Bu da Rabbimin ona cezasi bence. Rabbimin emanetlerini sahip cikalim. Umarim burada cocugum engelli olacak aldircam gibi bir cümle okumak durumunda kalmayiz.
28 yasindaym
Ben de rehber ogretmenim :)
Esim sinif ogretmeni
3 yas 3 aylik bir oglum var . Anneanne bakiuordu. Gelecek donem icin krese yazdirdik zaman gecirmeden ikincisi olsn dedik hayirlisiyla
Kızlar bu arada ishal olanlar var mı? Ben çok sıvı tükettiğinden mi ne sürekli ishalimpatates haşlayıp yiyorum inşallah faydası dokunur 🙏
Kızlar bu arada ishal olanlar var mı? Ben çok sıvı tükettiğinden mi ne sürekli ishalimpatates haşlayıp yiyorum inşallah faydası dokunur 🙏
Bizde 1.5 yasina kadar esimle baktik sonra esimin okulu d3gisti tam gun okula gecti. Allahtan annem bakti sonradan kresi de nasil okacak bikemiyorum insalkah uyum sirunu yasamaz3,5 yasina kadar esim bakti kixima.o sabahci ben oglenciydim.bu sene krese gitti.ikimizde sabahci olunca.eylulde tekrar krese gidecek.
Benim hiç bulan tim olmadı desem
Nub cikintusini göremedi erkek olsa %. 30 un üstünde açı oluyomus b enimki % 2o falandi karın yapisi da kıza benzio dedi kendimi alıştırmak istemiyorum ama rabbim gönlüne göre versin ınş
Bende 3 gün uyumuyorum 1 gün uyuyorum.artık gücüm kalmadığı zaman uyuyorum. Ağrıdan değilde böyle huzursuzluk var tepiniyorum yatakta sabaha kadar.Birde hamileler çok uyur derler hep uyku var ama derin uyku yok.
çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz
Bu zamanda çok yorumlamak gerek ben de olur olmadık işler yapıyorum sonra bir şey olunca çok pişman oluyorum.niye yordum kendimi rahat durmadım diye.
Sen de bu sene iftara almasaydın keşke herkes anlayışlı olurdu. gerçi bende iki kez aldım iftara ama gelenler masayı hazırladı kaldırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?