2015 Şubat Anneleri

32 yasindayim.sinif ogretmeniyim.52 aylik defne adinda bir prensesim var.osmaniyede yasiyorum.:) yarismsci arkadaslara basarilar dilerim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

28 yasindaym
Ben de rehber ogretmenim :)
Esim sinif ogretmeni
3 yas 3 aylik bir oglum var . Anneanne bakiuordu. Gelecek donem icin krese yazdirdik zaman gecirmeden ikincisi olsn dedik hayirlisiyla

Son düzenleme:
Kizlar biraz daha tanissak olmaz mi:) nerde yasadigimixi calisip calismadigimixi hangi meslekten oldugumuzu falsn yazzsak....ruhum darsldi bugun.konusmus oluruz.

Canım ben de 26 yaşındayım ev hanımı oldum artık evde geçiriyorum vaktimi ve çok şükür hamileliğim o kadar da zor geçmiyor 13. Haftanın içindeyim ikili test sonucu bekliyorum hepimiz tertemiz sağlıklı sonuclar alalım inşallah

Herkese merhaba. Herkes iyi bulantilar dişinda maşallah. Bizde iyiyiz çok şükür bulantilar oldukça azaldi. Yemek yiyiyorum ve yediğim için gobegim indi tabi çok gaz yapici şeyler yemiyorum. Annem sağolsun her istediğimi yapiyor canim annem. Onun gelişiyle bana da güç geldi sanki dun esinle birlikte disari ciktik yemek alisveris sinema aksam kahvesi çok güzeldi super geldi. Minnosumu iki hafta sonra gorucem baya büyümüş olacak sanirim 12+1 olucaz o zmn. Herşeyin hayirlisini diliyorum Rabbim saglikla kavustursun miniklerimize.

Of bende sürekli uyanıyrm hiç kaliteli uyyamıyrm sırtım nasıl agrıor varya yan yatsam sırtım agrıyor düz ytsam karnım😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben toplasan gece boyunca iki saat uyuyorum resmen gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum acaba tatildeyim yorulmadığım için mi oluyor diye düşünmeye başlamıştım ama demekki çoğu kişide varmış

Kızlar bu arada ishal olanlar var mı? Ben çok sıvı tükettiğinden mi ne sürekli ishalim patates haşlayıp yiyorum inşallah faydası dokunur 🙏

Bende 3 gün uyumuyorum 1 gün uyuyorum.artık gücüm kalmadığı zaman uyuyorum. Ağrıdan değilde böyle huzursuzluk var tepiniyorum yatakta sabaha kadar.Birde hamileler çok uyur derler hep uyku var ama derin uyku yok.

ALLAH gönlüne göre versin. Senin sıkıntın yok sanırım daha çok yaparım dediğine göre.

Amiin hepimizin inşallah :)
Evet çok sıkıntılı değil . Bazı günler hepsi bi arada oluyor. Ama sizi okuyorum , e çevremde de görüyorum. Çok şükür benim halime

Sende öğremnsi. Ne güzl en gzl meslek tabi eger kadroluysan:) buarada ben yaşımı yazmamışım 27

Kadroluyum evet.ama 8 yil oldu calisali.milli egitim hersene daha da kotulesiyor mslesef.ozellikle bu sene sogudum meslegimden.

Kızlar bakın bunu izleyin içiniz yumuşar kalbiniz rahatlar bu kadar korkmazsınız http://m.youtube.com/watch?v=5sW7IJlpIRE

Bu videoyu daha öncede izledim.
Facede bir grupta Kadin 6 aylik hamileyim bebeğim özürlü ve ben aldircam yazmis. Nasil bir vicdan nasil bir alcaklik bu. Özürlü demek çok incitici bunlar engelli çocuklar. Ama inan o kadar insandan daha masum ve daha sevgi doluhepsi. Nasil bir cana kiyarsin. Oğluma hamileyken bizim gruptan bir bayan 5.5 aylik olu doğum yapti down sendromlu olduğu için hala çocuğu olmuyor tüp bile tutmiyor.
Bu da Rabbimin ona cezasi bence. Rabbimin emanetlerini sahip cikalim. Umarim burada cocugum engelli olacak aldircam gibi bir cümle okumak durumunda kalmayiz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen katılıyorum sana canım

28 yasindaym
Ben de rehber ogretmenim :)
Esim sinif ogretmeni
3 yas 3 aylik bir oglum var . Anneanne bakiuordu. Gelecek donem icin krese yazdirdik zaman gecirmeden ikincisi olsn dedik hayirlisiyla

3,5 yasina kadar esim bakti kixima.o sabahci ben oglenciydim.bu sene krese gitti.ikimizde sabahci olunca.eylulde tekrar krese gidecek.

Kızlar bu arada ishal olanlar var mı? Ben çok sıvı tükettiğinden mi ne sürekli ishalim patates haşlayıp yiyorum inşallah faydası dokunur 🙏

Sulardan falan da olabilir sonçta çeşme suyuyla duş alıyrz ordan mikrop geçmiş olabilir bende kabızlık oluyo ara sıra hiç ishal olmadım ama

25 yaşındayım Bursada yaşıyorum 1 ay öncesine kadar çok güzel bir işim vardı artık yok ev hamımıyım Rabbim böylesini hayr kılmış demek ki 2 senelikte evliyim ilk gebelik olduğu için mi bilmem çok zorlanıyorum

3,5 yasina kadar esim bakti kixima.o sabahci ben oglenciydim.bu sene krese gitti.ikimizde sabahci olunca.eylulde tekrar krese gidecek.

Bizde 1.5 yasina kadar esimle baktik sonra esimin okulu d3gisti tam gun okula gecti. Allahtan annem bakti sonradan kresi de nasil okacak bikemiyorum insalkah uyum sirunu yasamaz

Benim hiç bulan tim olmadı desem

Maşallah derim :))
Ama bende 2 kere kustum . Onun dışında kuru biri mide bulantısı sadece .

Benim doktorum hiç konuşmuyor böyle ya , ille o pipiyi görmek istiyor heralde :)) benim nubum da dimdik yukarıda :))
Aslında bi iki hafta sonra belli olur demişti 11 de gittiğimde , ama randevu için Ağustos'ta çağırdı ...

Aynen işte o huzursuzluk bende de var burda sürekli uyuyorum diyen arkadaşlara imreniyorum walla öğretmen olduğum için tatildeyim acaba ondan mı demiştim hareketsizlikten falan ama siz çalışıyorsunuz sonuçta demekki yorgunlukla ilgili deilmiş

çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz

Sağolun kızlar bu sene benim evimde ilk Ramazanım o yüzden ailemle iftar açmak istedim hazırlıkları fln hep kayınvalidem ve gorumcemle yaptık gelenlerde hep yardimci oldu ama yinede ayakta kalmak yetti sanırım.cok korktum bebegime bisey oldu diye elhamdulillah bişeyi yokmuş aksine daha çok sevindirdi bizi herseyini net görmek çok rahatlattı beni yavrumun kalp atışı gözümün önünden gitmiyor.Allah hepimizin kuzularini bağışlasın bize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…