2015 Şubat Anneleri

valla gobek olsun istoyorum yemdk yemekten dolayi bile olsa .su icsem cikiyor.sanirim ondan bdnde ki gobek ozlemi:)hani yersin yersin sisersin ya o misal:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kislar gunaydin
Dun aksam kotu bi haber aldik gece biyunca uzuntuden etkisinden kurtulamafik.
Esimin universite arkadasinin bebekleri olmus. Bebek down sendromluymus.
Aslinda hamileyken ikili test yaptirmislar. Ciddi bisey degil cok onemsiz bisey 3 lu taramaya gerek yok demis dr. . Oyle iste ilk cocuklari ve esimin arkadasi cocuklari o jadar cok seviyormus ki esinden once o istemis bebegi. Rabbimden gelen yapacak bisey yok ana rabbim kalduramayacagimiz yuku vermez insallah rabbim hayirlisiyla versin bebekkerimizi

Gunaydin seker anneler 11. hafta bitti bakalim cuma kontrol var, cok heycanliyim bide 11, haftaya bulantiyla basladim birden bitti korkuyorum resmen 5 hafta surdu bulantilar.

Ne diyecegimi bilmiyorum, rabbim sabr versin rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin.

valla gobek olsun istoyorum yemdk yemekten dolayi bile olsa .su icsem cikiyor.sanirim ondan bdnde ki gobek ozlemi:)hani yersin yersin sisersin ya o misal:)

bi an önce şişersin inşallah ne diyim

Akşam tartışmıştık kollarımdan tutup savurdu beni şimdide gelmedi eve nerde kim bilir

canım hamilesin böle durumlarda çok yakın durma dikkat et maalesef var böle insanlar ne denilebilir ki allah ıslah etsin kuzum sende çok gitme üstüne bebeğin için zarar vermesin sana yanlış anlama biz hepimiz eşlerimizle zaman zaman tartışıyoruz hani sinir anında istemeyerekte olsa sana zarar verebilir inş sorununuzu haletmişsinizdir kuzum

anlıyorum canım bak bende örneğim benimde bebeğim için aldığım çok şey vardı sadece hastane giriş çıkış altaçma battaniyesi vs vs :) bi sürü para tuttu eğer kuzum erkek olursa bi çok şeyi hazır zaten kız olursa yeniden alcam :) hiç sorun değil sağlıklı olsunda iki cinsiyette başım üstüne bir kızım var benim tırnağını dünyalara değişmem buda kız olursa hiiç sorun olmaz küçük bir pamuk prensesimiz daha olur :)))

Herkese günaydın..rahat uyuyamayan var mı aranızda?gece 50 kere uyanıyorumdur bölük bölük uyumak sersemletiyor iyice.ne kadar sürecek bu unutmuşum onca yıldan sonra

Of bende sürekli uyanıyrm hiç kaliteli uyyamıyrm sırtım nasıl agrıor varya yan yatsam sırtım agrıyor düz ytsam karnım😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şunu bi izleyin kızlar. Down sendromlu olması çok üzülecek bişy değil bence bunu izledikten sonra fikriniz değişecek yani bebek down sendomluysa yapacak hiç bişy yok bence aldırmak falan gibi yanlş buluyrm ben. Ve ilk defa kendimi anne gibi hissettim bunu izleyin e. http://m.youtube.com/watch?v=5sW7IJlpIRE

Kızlar bunu izleyincr kendini ilk defa annr gibi hissettm ve dowv sendromlu diye bebek aldırmanın ne kdar yanlş oldgunu anladım ztn öyle bi düşüncem yoktu ama olanlarıda yargılamam elbette bana düşmez ama allah verdiyse bu öyle çok üzülüo kararlara bağlanacak bişy değil bence

Ben ilk başlarda oyleydim geçiyo çok şükür uyurdum uyanırdım bi bakardım saate yarım saat geçmiş ama şimdi daha uzun uyuyorum

uyku önemli inşallah bende normale dönerim

Of bende sürekli uyanıyrm hiç kaliteli uyyamıyrm sırtım nasıl agrıor varya yan yatsam sırtım agrıyor düz ytsam karnım😞

sol tarafa yatmak en doğrusuymuş.ben şimdiden alıştırmaya çalışıyorum kendimi.yüzüstü uykuya dalarım normalde.zor oluyor uykusuzlukta halsizlik yapıyor.eskiden kadınlar hamile hamile tarlada çalışırmış helal olsun diyorum biz ilk iki ayda yamulduk mu ne

Eskiler doğal tereyağ doğal yogurt süt yerler ekmeklerini bile kendileri yaparlarmış biz katkılı büyüdük güçsüzüz işte ondan böylr bence dayanıksızız

birazda dikkatimizi dağıtmamız lazım aslında.bişeylerle meşgul olmak lazım.psikolojik olduğunada inanıyorum ben.

Herkeste aynı olmuyor nedense. Benim bir arkadaşım yeni doğum yaptı hiç bir değişiklik olmadı bende diyor. Biri de şimdi 9 haftalık onunda hayatında bir değişiklik olmamış. Ama burda normal kimse yok sanırım.hepimiz perişanız. Kimisi kusuyor kimisi depresyonda ve halsiz.
Son haftalarımız bakalım nasıl olcaz.yavaş yavaş mide bulantım geçti diyenlerin sayısı artıyor.

Kızlar bebisim bugün beni cokk korkuttu dün iftar yemeğimiz vardı gün boyu ayakta kaldım bu sabah uyandığında pembe lekelenmem oldu sanki adet başlangıcında olan gibi çok korktum hemen acile koştuk neyseki bişeyi yokmuş kuzumun yorgunluktan olmuş.kalp atışlarını yine gördüm yavrumun sanki daha bi büyümüş 2 günde bu sefer basini el ve ayaklarını daha cok seçtim ultrasonda o kadar korktum ki bi sıkıntı olmadığını öğrendim ya ağlayarak çıktım hastahaneden çok şükür bişeyi yokmus sipam beni çok korkuttu cokk 😢😢

Geçmesi için dua edyrm hiç belirti yaşamayanlara da özeniyrm valla

kızımda çok fenaydım kusmalarım çoktu.bunda kusmadım hiç inşallahta kusma olmaz artık.Allah yardımcısı olsun kusma yaşayanların.

çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz

Bu zamanda çok yorumlamak gerek ben de olur olmadık işler yapıyorum sonra bir şey olunca çok pişman oluyorum.niye yordum kendimi rahat durmadım diye.
Sen de bu sene iftara almasaydın keşke herkes anlayışlı olurdu. gerçi bende iki kez aldım iftara ama gelenler masayı hazırladı kaldırdı.

Selam kizlar nasilsiniz? Bence de psikoljik bulanti isi. Hep mideme dokunan bi meyve var simdi midemi rahatlatiyor? Oglumda az bi bulantim vardi ama kusmamistim. 3 yil ozlemden 2 dusukten sonra hamile olmak bile mutlu ediyordu beni. Simdi kusuyorum. Yine mutluyum ama o zamanki kadar dingin degil miyim acaba? Ya da her hamilelik farkli.
Dun gorumceme geldik sadece agir kokulardan rahatsiz oldum bir suru yedim midem sisti. Kendi evinden midesi bulananlar varmis benim de mutfagimdan bulanmisti kendi pisirdigimi yiyemiyordum. Zaten yemk pisirince kusuyordum. Simdi kilo alirim artik :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…