Kislar gunaydin
Dun aksam kotu bi haber aldik gece biyunca uzuntuden etkisinden kurtulamafik.
Esimin universite arkadasinin bebekleri olmus. Bebek down sendromluymus.
Aslinda hamileyken ikili test yaptirmislar. Ciddi bisey degil cok onemsiz bisey 3 lu taramaya gerek yok demis dr. . Oyle iste ilk cocuklari ve esimin arkadasi cocuklari o jadar cok seviyormus ki esinden once o istemis bebegi. Rabbimden gelen yapacak bisey yok ana rabbim kalduramayacagimiz yuku vermez insallah rabbim hayirlisiyla versin bebekkerimizi
valla gobek olsun istoyorum yemdk yemekten dolayi bile olsa .su icsem cikiyor.sanirim ondan bdnde ki gobek ozlemi:)hani yersin yersin sisersin ya o misal:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Akşam tartışmıştık kollarımdan tutup savurdu beni şimdide gelmedi eve nerde kim bilir
aynen lükste sınır yok gerçekten . herkes evladı için en iyi olanı ister. benim bundan önceki gebeliğimde kasım anneleriyle hala irtibat halindeyim. şimdi onlar 24 haftalık filan. bebeklerine almaya başladılar inan sanki çeyiz düzüyorsun gibi masrafın oluyor. rabbim en kısa sürede bizede nasip etsin o güzel heyecanları ona birşeyler almak inan insanı çok mutlu ediyor hepsi öyle mutlu öyle heyecanlıki. cinsiyetleri bi belli olsa :)
Herkese günaydın..rahat uyuyamayan var mı aranızda?gece 50 kere uyanıyorumdur bölük bölük uyumak sersemletiyor iyice.ne kadar sürecek bu unutmuşum onca yıldan sonra
Kislar gunaydin
Dun aksam kotu bi haber aldik gece biyunca uzuntuden etkisinden kurtulamafik.
Esimin universite arkadasinin bebekleri olmus. Bebek down sendromluymus.
Aslinda hamileyken ikili test yaptirmislar. Ciddi bisey degil cok onemsiz bisey 3 lu taramaya gerek yok demis dr. . Oyle iste ilk cocuklari ve esimin arkadasi cocuklari o jadar cok seviyormus ki esinden once o istemis bebegi. Rabbimden gelen yapacak bisey yok ana rabbim kalduramayacagimiz yuku vermez insallah rabbim hayirlisiyla versin bebekkerimizi
Ben ilk başlarda oyleydim geçiyo çok şükür uyurdum uyanırdım bi bakardım saate yarım saat geçmiş ama şimdi daha uzun uyuyorum
Of bende sürekli uyanıyrm hiç kaliteli uyyamıyrm sırtım nasıl agrıor varya yan yatsam sırtım agrıyor düz ytsam karnım😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
uyku önemli inşallah bende normale dönerim
sol tarafa yatmak en doğrusuymuş.ben şimdiden alıştırmaya çalışıyorum kendimi.yüzüstü uykuya dalarım normalde.zor oluyoruykusuzlukta halsizlik yapıyor.eskiden kadınlar hamile hamile tarlada çalışırmış helal olsun diyorum biz ilk iki ayda yamulduk mu ne
Eskiler doğal tereyağ doğal yogurt süt yerler ekmeklerini bile kendileri yaparlarmış biz katkılı büyüdük güçsüzüz işte ondan böylr bence dayanıksızız
Eskiler doğal tereyağ doğal yogurt süt yerler ekmeklerini bile kendileri yaparlarmış biz katkılı büyüdük güçsüzüz işte ondan böylr bence dayanıksızız
Herkeste aynı olmuyor nedense. Benim bir arkadaşım yeni doğum yaptı hiç bir değişiklik olmadı bende diyor. Biri de şimdi 9 haftalık onunda hayatında bir değişiklik olmamış. Ama burda normal kimse yok sanırım.hepimiz perişanız. Kimisi kusuyor kimisi depresyonda ve halsiz.
Son haftalarımız bakalım nasıl olcaz.yavaş yavaş mide bulantım geçti diyenlerin sayısı artıyor.
Herkeste aynı olmuyor nedense. Benim bir arkadaşım yeni doğum yaptı hiç bir değişiklik olmadı bende diyor. Biri de şimdi 9 haftalık onunda hayatında bir değişiklik olmamış. Ama burda normal kimse yok sanırım.hepimiz perişanız. Kimisi kusuyor kimisi depresyonda ve halsiz.
Son haftalarımız bakalım nasıl olcaz.yavaş yavaş mide bulantım geçti diyenlerin sayısı artıyor.
çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamazKızlar bebisim bugün beni cokk korkuttu dün iftar yemeğimiz vardı gün boyu ayakta kaldım bu sabah uyandığında pembe lekelenmem oldu sanki adet başlangıcında olan gibi çok korktum hemen acile koştuk neyseki bişeyi yokmuş kuzumun yorgunluktan olmuş.kalp atışlarını yine gördüm yavrumun sanki daha bi büyümüş 2 günde bu sefer basini el ve ayaklarını daha cok seçtim ultrasonda o kadar korktum ki bi sıkıntı olmadığını öğrendim ya ağlayarak çıktım hastahaneden çok şükür bişeyi yokmus sipam beni çok korkuttu cokk 😢😢
Kızlar bebisim bugün beni cokk korkuttu dün iftar yemeğimiz vardı gün boyu ayakta kaldım bu sabah uyandığında pembe lekelenmem oldu sanki adet başlangıcında olan gibi çok korktum hemen acile koştuk neyseki bişeyi yokmuş kuzumun yorgunluktan olmuş.kalp atışlarını yine gördüm yavrumun sanki daha bi büyümüş 2 günde bu sefer basini el ve ayaklarını daha cok seçtim ultrasonda o kadar korktum ki bi sıkıntı olmadığını öğrendim ya ağlayarak çıktım hastahaneden çok şükür bişeyi yokmus sipam beni çok korkuttu cokk 😢😢
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?