2015 Şubat Anneleri

Gecmis olsun canim. Ben de cok dusundum.iftara alsam diye sonra kusuyorum diye almadim. En iyisini yapmisim. Aman sen de dikkat et.

Canım bişey sorucam.3'lü testin sonucu pozitif çıksa mesela karnında o kadar büyümüş bebeği aldırır mısın?Yada bebek doğduktan sonra fiziksel yada zihinsel olarak sakat olmayacak diye birşey mi var?Eşimin teyzesi bebeği 1 yaşındaymış kucağından düşürmüş,şu an kız nerdeyse eşimle yaşıt ama zekası 10 yaşında bir çocuk gibi.Şunu bilin.Evlat ne olursa olsun evlattır.Değişmez.

Down sendromlular üniversiteye bile gidebiliyorlar sadece anne-baba biraz daha emek harcayacak ve milletin önyargılarını kırmaya çok daha fazla çalışacak.Zira ben de rast geliyorum mesela benim oğlum 5 yaşında ama biraz üstün zeka özellikleri taşıyor ve yaşıtlarıyla anlaşamıyor uyum problemi var psikiyatriye götürmüştük bi tanıdığımıza anlatıyorum işte kulağını çekip tahtaya vuruyor Ne kadar cahil insanlar var Ne olursa olsun o benim yavrum ve herşey de insanlar için ne demek kulağını çekip tahtaya vurmak

Kocaman olmuştur annesi minnosun inşallah hepsi iyilerdir yarın gideceğine göre özel hastane mi yoksa muayenehane mi
özel hastane canım bahcelievlerde memorial hizmet hastanesi..gördüm valla bebişim kocaman olmus bi ara ultrason fotosunu da yuklucem..doktor hareketli olması için çikolata falan ye demişti ben de 1 paket çikolata yedim :))) yavrucak içerde resmen kuduruyordu :)) kollar bacaklar nasıl hareketli :)))keyfi gayet yerinde diyor doktor :))) cinsiyet için acele etmeyin dedi dr ama genital nub teorisine gore bence erkek diyorum :)) o çıkıtnı bariz bi şekilde yukarı dogru çünkü :))) ikili testi de atlattık bakalım çok şükür :)) insallah herkesler de test sonuclarından olumlu haberler alırlar :)))

Son düzenleme:
Amin arkadaşım valla ne zor ya oğlumda hiç bı kadar pişirildi değildim tabi bi kaç tecrübe yaşayınız ödlek oldum resmen, Rabbim büyük içim rahat aslında ama cuma günü yaklaştıkça heyecan dorukta.

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, bizim bile şu anda başımıza ne gelecek bilmiyoruz hayat böyle işte. Herkesin evladı kendine özledim ah bunu bilseler.

Günaydın kızlar ben bugün yine perperişan içim dışıma çıktı artık 3 e çıktı kusmalarım ne olacak halim böyle bilmiyorum bulantı ilacı da kullanıyorum artık dermanım kalmadı zehir çıkıyor sanki ağzımdan boğazlarım falan maf oldu dua edin bana ne olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su an ne yapacam bılmıyorum hıc beklemıyordum benım ıkı yasına yenı basacak ıkız oglanlarım var bıde sımdı bu, ne ara olmuş anlamadım esımle dogru duzgun yan yana bıle gelemıyoruz sureklı yogunum sureklı 13 kılo ıkı cocuk kucaklıyorum ındırıyorum. Rabbım neylerse guzel eyler

Seni cok iyi anliyorum.bitsin diye dua etmekten baska carem yok.hap icmek fayda etmedi bsna.birde bendr tukuruk salgisi da var.lama gibi surekli tukuruyorum.

Kizlar biraz daha tanissak olmaz mi:) nerde yasadigimixi calisip calismadigimixi hangi meslekten oldugumuzu falsn yazzsak....ruhum darsldi bugun.konusmus oluruz.

Seni cok iyi anliyorum.bitsin diye dua etmekten baska carem yok.hap icmek fayda etmedi bsna.birde bendr tukuruk salgisi da var.lama gibi surekli tukuruyorum.

Bende de var o gece özellikle ağzımdan çok sızıyor gece de kustuktan sonra o kadar çok geldi ki su akıyor gibiydi

32 yasindayim.sinif ogretmeniyim.52 aylik defne adinda bir prensesim var.osmaniyede yasiyorum.:) yarismsci arkadaslara basarilar dilerim:)

Kizlar biraz daha tanissak olmaz mi:) nerde yasadigimixi calisip calismadigimixi hangi meslekten oldugumuzu falsn yazzsak....ruhum darsldi bugun.konusmus oluruz.

Ankara :) vekil öğretmnlk yapıyordum atanamamış bir fizik öğretmniyim sen? Bu arada benmde kusmalarım zirve yaptı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam bende subat annesı olacam galıba,

Hayirli olsn cnm merak etme rabbim kolayligini sevgisini de veriyor.

Cnm haklisin rabb8m nasip etmisse hamdolsun denekten baska bir sey gelmiyor elinden. Bizde diyiruz insallah downun hafif seyredenindendir. 2 yil kadar ram'da calismistim gercekten egitimle cok fazla gelise çocuklar oldugu gibi downun en agiri okanda vardi ozbakimi vs olmayan goz iletimi kuramatan. Rabbim hakkimizda ne hayirliysa onu vers insallah

32 yasindayim.sinif ogretmeniyim.52 aylik defne adinda bir prensesim var.osmaniyede yasiyorum.:) yarismsci arkadaslara basarilar dilerim:)

Sende öğremnsi. Ne güzl en gzl meslek tabi eger kadroluysan:) buarada ben yaşımı yazmamışım 27

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…