bi an önce şişersin inşallah ne diyim
Kızlar bebisim bugün beni cokk korkuttu dün iftar yemeğimiz vardı gün boyu ayakta kaldım bu sabah uyandığında pembe lekelenmem oldu sanki adet başlangıcında olan gibi çok korktum hemen acile koştuk neyseki bişeyi yokmuş kuzumun yorgunluktan olmuş.kalp atışlarını yine gördüm yavrumun sanki daha bi büyümüş 2 günde bu sefer basini el ve ayaklarını daha cok seçtim ultrasonda o kadar korktum ki bi sıkıntı olmadığını öğrendim ya ağlayarak çıktım hastahaneden çok şükür bişeyi yokmus sipam beni çok korkuttu cokk 😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kislar gunaydin
Dun aksam kotu bi haber aldik gece biyunca uzuntuden etkisinden kurtulamafik.
Esimin universite arkadasinin bebekleri olmus. Bebek down sendromluymus.
Aslinda hamileyken ikili test yaptirmislar. Ciddi bisey degil cok onemsiz bisey 3 lu taramaya gerek yok demis dr. . Oyle iste ilk cocuklari ve esimin arkadasi cocuklari o jadar cok seviyormus ki esinden once o istemis bebegi. Rabbimden gelen yapacak bisey yok ana rabbim kalduramayacagimiz yuku vermez insallah rabbim hayirlisiyla versin bebekkerimizi
özel hastane canım bahcelievlerde memorial hizmet hastanesi..gördüm valla bebişim kocaman olmus bi ara ultrason fotosunu da yuklucem..doktor hareketli olması için çikolata falan ye demişti ben de 1 paket çikolata yedim :))) yavrucak içerde resmen kuduruyordu :)) kollar bacaklar nasıl hareketli :)))keyfi gayet yerinde diyor doktor :))) cinsiyet için acele etmeyin dedi dr ama genital nub teorisine gore bence erkek diyorum :)) o çıkıtnı bariz bi şekilde yukarı dogru çünkü :))) ikili testi de atlattık bakalım çok şükür :)) insallah herkesler de test sonuclarından olumlu haberler alırlar :)))Kocaman olmuştur annesi minnosun inşallah hepsi iyilerdir yarın gideceğine göre özel hastane mi yoksa muayenehane mi
Canım bişey sorucam.3'lü testin sonucu pozitif çıksa mesela karnında o kadar büyümüş bebeği aldırır mısın?Yada bebek doğduktan sonra fiziksel yada zihinsel olarak sakat olmayacak diye birşey mi var?Eşimin teyzesi bebeği 1 yaşındaymış kucağından düşürmüş,şu an kız nerdeyse eşimle yaşıt ama zekası 10 yaşında bir çocuk gibi.Şunu bilin.Evlat ne olursa olsun evlattır.Değişmez.
Down sendromlular üniversiteye bile gidebiliyorlar sadece anne-baba biraz daha emek harcayacak ve milletin önyargılarını kırmaya çok daha fazla çalışacak.Zira ben de rast geliyorum mesela benim oğlum 5 yaşında ama biraz üstün zeka özellikleri taşıyor ve yaşıtlarıyla anlaşamıyor uyum problemi var psikiyatriye götürmüştük bi tanıdığımıza anlatıyorum işte kulağını çekip tahtaya vuruyorNe kadar cahil insanlar var Ne olursa olsun o benim yavrum ve herşey de insanlar için ne demek kulağını çekip tahtaya vurmak
Günaydın kızlar ben bugün yine perperişan içim dışıma çıktı artık 3 e çıktı kusmalarım ne olacak halim böyle bilmiyorum bulantı ilacı da kullanıyorum artık dermanım kalmadı zehir çıkıyor sanki ağzımdan boğazlarım falan maf oldu dua edin bana ne olur
Selam bende subat annesı olacam galıba,
Seni cok iyi anliyorum.bitsin diye dua etmekten baska carem yok.hap icmek fayda etmedi bsna.birde bendr tukuruk salgisi da var.lama gibi surekli tukuruyorum.
Kizlar biraz daha tanissak olmaz mi:) nerde yasadigimixi calisip calismadigimixi hangi meslekten oldugumuzu falsn yazzsak....ruhum darsldi bugun.konusmus oluruz.
Hayirli olsn cnm merak etme rabbim kolayligini sevgisini de veriyor.Su an ne yapacam bılmıyorum hıc beklemıyordum benım ıkı yasına yenı basacak ıkız oglanlarım var bıde sımdı bu, ne ara olmuş anlamadım esımle dogru duzgun yan yana bıle gelemıyoruz sureklı yogunum sureklı 13 kılo ıkı cocuk kucaklıyorum ındırıyorum. Rabbım neylerse guzel eyler
Canım bişey sorucam.3'lü testin sonucu pozitif çıksa mesela karnında o kadar büyümüş bebeği aldırır mısın?Yada bebek doğduktan sonra fiziksel yada zihinsel olarak sakat olmayacak diye birşey mi var?Eşimin teyzesi bebeği 1 yaşındaymış kucağından düşürmüş,şu an kız nerdeyse eşimle yaşıt ama zekası 10 yaşında bir çocuk gibi.Şunu bilin.Evlat ne olursa olsun evlattır.Değişmez.
Down sendromlular üniversiteye bile gidebiliyorlar sadece anne-baba biraz daha emek harcayacak ve milletin önyargılarını kırmaya çok daha fazla çalışacak.Zira ben de rast geliyorum mesela benim oğlum 5 yaşında ama biraz üstün zeka özellikleri taşıyor ve yaşıtlarıyla anlaşamıyor uyum problemi var psikiyatriye götürmüştük bi tanıdığımıza anlatıyorum işte kulağını çekip tahtaya vuruyorNe kadar cahil insanlar var Ne olursa olsun o benim yavrum ve herşey de insanlar için ne demek kulağını çekip tahtaya vurmak
32 yasindayim.sinif ogretmeniyim.52 aylik defne adinda bir prensesim var.osmaniyede yasiyorum.:) yarismsci arkadaslara basarilar dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?