Sen ne yaptın gerçekten :) ben 1 kilo aldım yalnızca 3 ay sonunda. Bakalım bundan sonra ne olucak .. Hamile kalmadan önce kilon kaçtı , ve boyun kaç ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba bayanlar
3-4 gündür acayip iştahsızlık yaşıyorum geçtiğimiz hafta en azından bazı şeyleri yiyebiliyordum
8. hafta başındayım mutfaktan tiksiniyorum
açım yemek yemem lazım ama yiyemiyorum mide almıyor..
doktor bulantı ilacı verdi fakat benim bulantım yok iştahsızlık var
cok vicdan azabı duyuyorum bebeği besleyememekten korkuyorum napcm şaşırdım kaldım
sizler neler yiyebiliyorsunuz birbirimize fikir verelim
Aynen ben kilo veriyorum gün gün eridim iyice8 kilo çok değil mi canım yaa doktorun bişey demiyor mu ? genelde ilk 3 ay kilo almayın toplamda da 12 kilodan fazla almayın diyorlar..senin 4 kilon kalmıs 12 ye :)))
Kafami duvarlara vurucam alt komsu badana yaptirio. Butun koku bizim evde mahfoldum resmen kaldi ki cok severdim ben bu kokuyu. Surekli agliyorum sinirlerim alt ust oldu bana dua edin((((
Allah yardımcın olsun canım ya kalacak başka yer varsa orda kal bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım 11 yazıyor :))Kizlar bu arada telefondan girdigim icin goremiyorum biri bana hayrina bebegimin kac haftalik yazdigini soylesin ya :) 11 yazio dimi alt tarafta kafam durdu yemin ederim :)
Kizlar ya bikini ve genital bolgem icin 1 yil 3 ay once lazere baslamistim.bayagi bitmisti.cok cok az ve sari cikmisti hamile kalmadan once.simdi biraz cogaldilar.hormonlardan galiba.lazere gittigim yeri aradim.sakin jilet veya agda yapma hepsi boşa gider dedi.makasla kisalt dogumdan sonra seans tekrarlariz dedi.off ya kurtuldum diye seviniyodum geri ciktilar ya.nefret ediyorum oranin temizliginden ya nefret.
Kizlar bu arada telefondan girdigim icin goremiyorum biri bana hayrina bebegimin kac haftalik yazdigini soylesin ya :) 11 yazio dimi alt tarafta kafam durdu yemin ederim :)
Yarin is olmasa anneme giderim am is var mecbur evde olmam lazim. Sonumuz hayir olsun insallah.
Tesekkur ederiz teyzeleri bilgi verdiginiz icin o zaman 11+1 gunluk dev gobegimizi paylasalim :))))Eki Görüntüle 1195268
MaşşallahBen hiç göstermiyim o zaman hiç belli olmuyor daha.Aslında azıcık belli ama ben ve eşim fark ediyoruz hafif bi göbek var dışardan fark edilebilecek gibi değil.Ama seninki belli etmeye başlamış kendini,maaşallah kuzuna da sana da
Not: birşey dicem canım senin satın kaç benimki senden önde görünüyor aslında nasıl 11+1 oluyorsun?
Benim Sat 28 Nisan ama gec dollenme oldugu icin bu sekilde normalde SAT'a gore 13+1 olmam lazim..Usg'a gore 11+1 im :) birde ic karnim kucuk oldugu icin bu sekildeymis doktor oyle soyledi. Su an icin bu buyukluk biraz fazla sonu ne olur bakalim :)
Amaan canım olsun olacağı kadar sanki kaç kere hamile kalıcazBen iki hamileliğimde de 25'er kilo aldım sonra veriliyor zaten şu an yine 50 kiloyla başladım bakalım
Kızlar şuan varya havuz deniz hatta kuvet bile olsa razıyım serin suya bırakmak istiyorum kendimi sanki girince rahatlayacakmış gibi hissediyorum kendimi yaa ay bayram geçsese eşim götürür belki denize falan gerçi bizimki arabayla gitmez ya denize falan neyse kayınpederin eline kaldık galiba
Bende 54 le basladim 1.5 kilo aldim daha gobegimde hic yoktu boyle olunca basta panik olduk :) ama sonra doktor icimizi rahatlatti. Saglikla kucagimiza alalim da nolcaksa olur valla kilo verilir zor degil ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?