Bende insallah bayramdan sonraki hafta gidiyorum. Yoksa buralarda aklimi yicem :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim Sat 28 Nisan ama gec dollenme oldugu icin bu sekilde normalde SAT'a gore 13+1 olmam lazim..Usg'a gore 11+1 im :) birde ic karnim kucuk oldugu icin bu sekildeymis doktor oyle soyledi. Su an icin bu buyukluk biraz fazla sonu ne olur bakalim :)
Ohh maşallah bende dr giderken yiyim bari benim herif deli olur onları öyle kıpır kıpır görünceinşallah bi kimligimi bulayim en kisa zamanda gidicem inşallah
Benim ismim hande 22 yaşındayım 2 buçuk sene oluyo nerdeyse evleneli bi mesleğim yok ama inşallah egitimimi tamamlayıp anne olucamsimdilik kasiyerlik yapıyorum
Hayirlisi olsun ama ikili test sonucuna göre söyledim bhcg 50 nin altında olunca erkek oluyormuş nette okuduğum kadarıyla
Merhaba kızlar bugn kontrolm vardı büyük ihtimal kız dedi doktor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba sevgili anne adayları. Allah kısmet ederse ben de şubat annesi olacağım. 12. haftadayım. bulantılarım da azalma olmadı henüz. çıkarmıyorum ama sürekli bulantım var. annem pişiriyor ben yiyorum. zor dönemlerim tatile geldi diye şükrediyorum. haftaya kontrolüm var belki bebişin cinsiyetini öğrenirsiniz demişti doktorum. bir tane oğlum var Allah bağışlasın. bu da ne olursa olsun yeterki sağlıklı hayırlı olsun. Rabbim hepimize kolay bir hamilelik ve sonunda da hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bu mübarek günlerin hürmetine.
Slm kızlar benım bulantılar devam ama şiddeti azaldı tabi annem geldi duzenlı yemek yedıhım için hiç çıkartmadım bır haftadır şukur. Baxı arkadadlar ınıyet tahmını almış dr oğumda da 12 ye gırerken %70 erkek dedı ve emın olmadıgı seyı soylemez asla zaten hissrymiştim ben. Bu sefer 12 dolunca 12+1 de gıdıcez bakalım cınsıyet ıcın bırsey dıyecek mı? Ailenin en temizkalplisi kız kardedim down sendromlu ona gore kız. Ben biliyorum kıx olaczk diyor oğlum erkek istiyo kendi gibi hayırlı ve saglıklı olmaıtek temennım. Gerısıheveslı bekleyıs..
Herkese günaydın..rahat uyuyamayan var mı aranızda?gece 50 kere uyanıyorumdur bölük bölük uyumak sersemletiyor iyice.ne kadar sürecek bu unutmuşum onca yıldan sonra
Kislar gunaydin
Dun aksam kotu bi haber aldik gece biyunca uzuntuden etkisinden kurtulamafik.
Esimin universite arkadasinin bebekleri olmus. Bebek down sendromluymus.
Aslinda hamileyken ikili test yaptirmislar. Ciddi bisey degil cok onemsiz bisey 3 lu taramaya gerek yok demis dr. . Oyle iste ilk cocuklari ve esimin arkadasi cocuklari o jadar cok seviyormus ki esinden once o istemis bebegi. Rabbimden gelen yapacak bisey yok ana rabbim kalduramayacagimiz yuku vermez insallah rabbim hayirlisiyla versin bebekkerimizi
Kızlar bebisim bugün beni cokk korkuttu dün iftar yemeğimiz vardı gün boyu ayakta kaldım bu sabah uyandığında pembe lekelenmem oldu sanki adet başlangıcında olan gibi çok korktum hemen acile koştuk neyseki bişeyi yokmuş kuzumun yorgunluktan olmuş.kalp atışlarını yine gördüm yavrumun sanki daha bi büyümüş 2 günde bu sefer basini el ve ayaklarını daha cok seçtim ultrasonda o kadar korktum ki bi sıkıntı olmadığını öğrendim ya ağlayarak çıktım hastahaneden çok şükür bişeyi yokmus sipam beni çok korkuttu cokk 😢😢
özel hastane canım bahcelievlerde memorial hizmet hastanesi..gördüm valla bebişim kocaman olmus bi ara ultrason fotosunu da yuklucem..doktor hareketli olması için çikolata falan ye demişti ben de 1 paket çikolata yedim :))) yavrucak içerde resmen kuduruyordu :)) kollar bacaklar nasıl hareketli :)))keyfi gayet yerinde diyor doktor :))) cinsiyet için acele etmeyin dedi dr ama genital nub teorisine gore bence erkek diyorum :)) o çıkıtnı bariz bi şekilde yukarı dogru çünkü :))) ikili testi de atlattık bakalım çok şükür :)) insallah herkesler de test sonuclarından olumlu haberler alırlar :)))
Su an ne yapacam bılmıyorum hıc beklemıyordum benım ıkı yasına yenı basacak ıkız oglanlarım var bıde sımdı bu, ne ara olmuş anlamadım esımle dogru duzgun yan yana bıle gelemıyoruz sureklı yogunum sureklı 13 kılo ıkı cocuk kucaklıyorum ındırıyorum. Rabbım neylerse guzel eyler
Kizlar biraz daha tanissak olmaz mi:) nerde yasadigimixi calisip calismadigimixi hangi meslekten oldugumuzu falsn yazzsak....ruhum darsldi bugun.konusmus oluruz.
Benim yanımda biri olsa biraz şımartılsam iyi olucam ama kimse yok. Ne bir lokma yemek yapanım ne de manevi olarak destek olan kimsem yok.herkes uzakta. Akşam gelsem eve yemek hazır yatsam uzansam ohh mis. Bir iki ay sadece Ama şans işte.
merhaba bayanlar
3-4 gündür acayip iştahsızlık yaşıyorum geçtiğimiz hafta en azından bazı şeyleri yiyebiliyordum
8. hafta başındayım mutfaktan tiksiniyorum
açım yemek yemem lazım ama yiyemiyorum mide almıyor..
doktor bulantı ilacı verdi fakat benim bulantım yok iştahsızlık var
cok vicdan azabı duyuyorum bebeği besleyememekten korkuyorum napcm şaşırdım kaldım
sizler neler yiyebiliyorsunuz birbirimize fikir verelim
Kizlar ya bikini ve genital bolgem icin 1 yil 3 ay once lazere baslamistim.bayagi bitmisti.cok cok az ve sari cikmisti hamile kalmadan once.simdi biraz cogaldilar.hormonlardan galiba.lazere gittigim yeri aradim.sakin jilet veya agda yapma hepsi boşa gider dedi.makasla kisalt dogumdan sonra seans tekrarlariz dedi.off ya kurtuldum diye seviniyodum geri ciktilar ya.nefret ediyorum oranin temizliginden ya nefret.
Tesekkur ederiz teyzeleri bilgi verdiginiz icin o zaman 11+1 gunluk dev gobegimizi paylasalim :))))Eki Görüntüle 1195268
Biz bugün bisikletle sahil turu yaptık,çok güzeldi. Ama fazla yoruldum :))
Okurken alinti yapicam derken gözlerim portledi vallahi
Genel olarak bin şükür halimize gitgide daha iyi olcaz gibi. Iki gundur istirahat isine ağırlık verdim nolur nolmaz korkusuyla sukur lekelenme bitti yarin dr kontrolunde de iyi haberler alırsam derin bir oh cekicem inşallah
Nerdeyse Baştan beri bütün yazılanları alıntı yapacakmışsın
Dikkat ettimde forumun nerdeyse bir % 70 İ öğretMen.sanki hepsi birden karar vermiş.
İnşallah iyi haber alırsın ama lekelenme yoksa daha geçmiş demektir.
Yürüyüş yaptım geldim.sabahtan beri tembellikten oraya buraya yatıp durdum. Cidden sadece yürüyüş iyi geliyor gündüz sıcak ama gece süper oluyor.
haklısın canım malesef fiyatlar uygun olunca yığılma oluyor özel hastanelere. insanlarda uğraşmak istemiyor belli bir yerden sonra. allahıma şükür riskli bir durumum yok ama daha önce 3 kez düşük olunca doktorlar normal kadın doğumcuya değil riskli gebeliğe yönlendirdi zaten hamile olman gerekiyor riskli gebeliğe gitmen için. benim tek lüksüm kalabalık değil ve ultrason aleti iyi o yüzden kalmaya karar verdim yoksa bende özel hastane araştırıyordum malesef devletten dilim yandı zamanında. bana bir ultrason günü verdiler 20 gün sonra ve sırada cabası seni dinlemezler sıran gelse de giremiyorsun dalıyorlar içeri. dedim hadi doktor iyi katlanayım da aman aman 3 kişi sokup içeri sıra sıra anlattırıyo biri bişey anlatırken diğeri sorunca iş karışıyor. bunları hep yaşadım özel de de aynı muameleye denk geldim eşimde kızdı artık bana hiç biyeri beğenmiyosun diye ama şimdi şükür hem doktor hem sıra açısından istediğim zamanda sırada alabiliyorum ilgisi de iyi allaha şükür. birde üni hastanesi devlet gibi değil. daha bir ilgi var nedense yani herşeyi en ince ayrıntısına kadar soran sorgulayan tipler. doktorun yanında 4 tane asistan hepsi bişeyi unutunca hatırlatıyor kendimi deneme tahtası gibi hissediyorum ama alıştım ne yapayım :) yani aslında nerede mutlu isen orada olmak mantıklı. ama insan gibi muamele çok önemli paralı veya parasız artık herkes birbirlerini eziyor. soru sormaya korkmuyacaksın gittiğin yerde yoksa işin harap
Teşekkürler canim bugün gün boyu yattım oyle korkmusum ki 😊Cok gecmis olsum ayni korkuyu taze yasamis biri olarak endiseni anliyorum bisure daha temkinli olmkta yarar var
Kızlar merhaba bende şubat annesi olacagım inş.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiizz ☺️
2 gündür göğüs uçlarım kaşınıyor habire, uç da kaşıncak biyer değil sürekli evde göğsümü okşar gibi dolanıyorun çok komik bir tipim oluyo 😀
Yarın müsaitse doktorumdan randevu alıp gidicem bebişimi görme zamanım geldi çattı. 💃💃💃
En son gittiğimizde 6+ 3 dü kalbi pıtır pıtır atıyordu minnağımın şimdi 9+6 olduk muhtemelen artık eller bacaklar sallanıyor çikolata yiyip gidicem çok heycanlıyıımmm 🙆
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?