2015 Şubat Anneleri

Bana da bugün cebren ve hile ile yemek yedirdiler nasıl hazmettim bilemezsiniz oturmadım bile yediğim yemekten hoş onların yediklerinin yarısını yedim ama bana çok fazla geldi ama iyi oldu diyorum şimdi kanım canım yerine geldi biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hee kızlar eşimin içine bebişin cinsiyeti erkek diye doğmuş dedim erkek mi istiyorsun hiç farketmez ama erkek gibi geliyor bana diyor :)

Aynen canim.çok yenmiyor midemiz küçüldü ama en azindan yiyebilelim de siksik yer arayi kapariz :)

Saol canım :) doğrusu bana çektiyse benimki de yan gelip yatmış dünya umrunda değildir. İnternette gördüm çikolata bebişin hareketlenmesini sağlıyormuş o yüzden anneler ultrason öncesi bir miktar çikolata yermiş :) bakalım ben de bir deneyimliyim umarım işe yarar da bebişimle bi selamlaşırız artık 😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende duydum onu bakalım benim 23 ağustosta kontrol daha bir ay var şu an tiğsiniyorum çikolatadan falan inşallah o zaman tiğsinmem de yerim

Aynen canim.çok yenmiyor midemiz küçüldü ama en azindan yiyebilelim de siksik yer arayi kapariz :)

Valla benim görümcemin eline düşen iki güne zıpkın gibi olur zorla yediriyor yemezsen alır eline kendi yedirir kavga edersin sonra :)

Ben heyecan yaptim şuan :)) doktora gideceğim günü iple çekeceğim hic aklima gelmezdi :)) bu arada ben son kontrolume gittiğimde ailem meraktan duramadi hep beraber ultrasona girdik. Kardesim herşeyi videoya aldi acil acil izliyorum :)) tavsiye ederim canim ultrason kagidina bakmaktan daha heyecanlı en azindan :)

Selam kızlat sizde de geçmeyen bir ağız tadı varmı çok şükür yemeklerımız duzenlı kusma yokarada hafıf bulanıp gecıyo o kadar. Ama o agız tadı hıc gecmıyor..

Cinsiyet belirtilerine baktınız mı hiç benim erkek diyor belirtiler canım et ve tuzlıu şeyler istiyor sürekli ama erkeklerde kusma olmazmış bende aksi gibi hergün kusuyorum

Valla benim görümcemin eline düşen iki güne zıpkın gibi olur zorla yediriyor yemezsen alır eline kendi yedirir kavga edersin sonra :)

Oh ne güzel ilgileniyormus seninle :)

Selam kızlat sizde de geçmeyen bir ağız tadı varmı çok şükür yemeklerımız duzenlı kusma yokarada hafıf bulanıp gecıyo o kadar. Ama o agız tadı hıc gecmıyor..

Selam canim. Bende öyle birşey yok canim hic olmadida dediğin gibi diğer belirtilerde hafiften azaliyor artik. İnşallah senin bu aciz tadida düzelir inşallah bir an evvel.

Eksi yersen kiz diyorlar fazlasıyla yiyorum. Tatli yersen erkek konuda yiyorum :) tahmin edemiyoruz bu nedenle :)) bence belirtiler uydurma hic alakasi yok işte eğlencesi ne konuşuyoruz :)

Valla görümcem birtanedir kimseciklere değişmem ben onu hep dua ediyorum ona Allah ona çok daha iyi yerler nasip etsin diye saygısına tertip düzenine hayranım resmen yaşımızda aynı olunca çok daha iyi anlaşıyoruz maşallah deyim nazar değmesin tütüttüü

Ya şu yüzük sallıyorlar ya elinde benim teyzem kime yaptıysa tuttu geçenlerde ablamda bana yaptı ilki kız ikincisi erkek ili çocuk çıktı bana hadi hayrlısı dedim :)

Kizlar biraz daha tanissak olmaz mi:) nerde yasadigimixi calisip calismadigimixi hangi meslekten oldugumuzu falsn yazzsak....ruhum darsldi bugun.konusmus oluruz.

Ben de ilk yılını henüz tamamlamış tazecik bir öğretmenim. 4 yıllık evliyim 25 yaşındayım. Ankarada yaşıyorum. Bebğimizi (inşallah ilk göz ağrımız olacak kendisi) sağlıklı sıhhatli beklemekteyiz. Bir de onu şimdiden çok seviyoruz :)

saol cnm imşallah. Oğlumda ekşi yedım delı gıbı hatta. Tatlıda yerdım ama eksı cok. Bende meyve ve yemekhamur işi çok sevıyorum ama kontrollu yıyıyorum.

Kızlar nasıl
60/90 cm yatak odası yanı için ben begendim açıkçası fiyatı da 465 tl pamidor da ve bence guvenılır bır marka.

Kızlar Doppler cihazı değil mi kalp atışı dinlenen bem birazdan sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlemek isticem bakalım duyulur sa tabi ama idrara sıkışık olmak mı gerekiyor lütfen acil cevap verin online olanlar ilk defa giricem bilmiyorum

Saglik ocagindaki alet kucuk bisey bu haftalarda duyulmaz onla. Bizim saglik.ocagindaki oyle yani.

Kalp atısı nst den duyulur kıbu haftada ımkansı. Dobler dedıgın usg dır onda zaten gorulur pıtpıtları. Sen zaten duymustun cnm ne oldu hayırdır?

Gunaydin kizlar.sanki azaliyor gibi bulsntilarim.insallah azalmaya devam eder.

Günaydın minnoşlar... Bu hafta son çalışma haftam yıllık izne çıkıyorum Allah'ım çok heyecanlıyım bende yatıcam bende dinlenicem bende tatil yapıcam Dönüşü eminim çok koyucak ama olsun :2:

Kızlar günaydın iyi haftalar herkese
2-3 gündür çok fenayım midemi bozdum bulantı ağrı çok fena. İzinliydim bugün işe başladım uf. Nasıl geçecek bu hafta. Bide zaman geçmiyor bebeğimi özledim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…