Kizlar nasilsiniz? İki gundur pek yazamiyorum. Gözüm acildi biraz yemek yemeye, gezmeye basladim. Mutluyum insanin çok yorulmustum bu halsizlik olayindan. İnşallah bitmiş olsun :)
Bu arada bende müzik ogretmeniyim. 29 yasindayim ve ilk bebeğimi bekliyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana da bugün cebren ve hile ile yemek yedirdiler nasıl hazmettim bilemezsiniz oturmadım bile yediğim yemekten hoş onların yediklerinin yarısını yedim ama bana çok fazla geldi ama iyi oldu diyorum şimdi kanım canım yerine geldi biraz
Ah canim gözün aydin :) bende sabirsizlaniyorum gorecegim günü. Son gittiğimde bebeğim miskin miskin yatiyordu annesi gibi :)) çikolata ise yararsa soyler misin bende yiyip gideyim :))
Saol canım :) doğrusu bana çektiyse benimki de yan gelip yatmış dünya umrunda değildir. İnternette gördüm çikolata bebişin hareketlenmesini sağlıyormuş o yüzden anneler ultrason öncesi bir miktar çikolata yermiş :) bakalım ben de bir deneyimliyim umarım işe yarar da bebişimle bi selamlaşırız artık 😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canim.çok yenmiyor midemiz küçüldü ama en azindan yiyebilelim de siksik yer arayi kapariz :)
Saol canım :) doğrusu bana çektiyse benimki de yan gelip yatmış dünya umrunda değildir. İnternette gördüm çikolata bebişin hareketlenmesini sağlıyormuş o yüzden anneler ultrason öncesi bir miktar çikolata yermiş :) bakalım ben de bir deneyimliyim umarım işe yarar da bebişimle bi selamlaşırız artık 😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla benim görümcemin eline düşen iki güne zıpkın gibi olur zorla yediriyor yemezsen alır eline kendi yedirir kavga edersin sonra :)
Selam kızlat sizde de geçmeyen bir ağız tadı varmı çok şükür yemeklerımız duzenlı kusma yokarada hafıf bulanıp gecıyo o kadar. Ama o agız tadı hıc gecmıyor..
Cinsiyet belirtilerine baktınız mı hiç benim erkek diyor belirtiler canım et ve tuzlıu şeyler istiyor sürekli ama erkeklerde kusma olmazmış bende aksi gibi hergün kusuyorum
Oh ne güzel ilgileniyormus seninle :)
Selam canim. Bende öyle birşey yok canim hic olmadida dediğin gibi diğer belirtilerde hafiften azaliyor artik. İnşallah senin bu aciz tadida düzelir inşallah bir an evvel.
Eksi yersen kiz diyorlar fazlasıyla yiyorum. Tatli yersen erkek konuda yiyorum :) tahmin edemiyoruz bu nedenle :)) bence belirtiler uydurma hic alakasi yok işte eğlencesi ne konuşuyoruz :)
Kizlar biraz daha tanissak olmaz mi:) nerde yasadigimixi calisip calismadigimixi hangi meslekten oldugumuzu falsn yazzsak....ruhum darsldi bugun.konusmus oluruz.
Oh ne güzel ilgileniyormus seninle :)
Selam canim. Bende öyle birşey yok canim hic olmadida dediğin gibi diğer belirtilerde hafiften azaliyor artik. İnşallah senin bu aciz tadida düzelir inşallah bir an evvel.
Eksi yersen kiz diyorlar fazlasıyla yiyorum. Tatli yersen erkek konuda yiyorum :) tahmin edemiyoruz bu nedenle :)) bence belirtiler uydurma hic alakasi yok işte eğlencesi ne konuşuyoruz :)
Kızlar Doppler cihazı değil mi kalp atışı dinlenen bem birazdan sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlemek isticem bakalım duyulur sa tabi ama idrara sıkışık olmak mı gerekiyor lütfen acil cevap verin online olanlar ilk defa giricem bilmiyorum
Kalp atısı nst den duyulur kıbu haftada ımkansı. Dobler dedıgın usg dır onda zaten gorulur pıtpıtları. Sen zaten duymustun cnm ne oldu hayırdır?Kızlar Doppler cihazı değil mi kalp atışı dinlenen bem birazdan sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlemek isticem bakalım duyulur sa tabi ama idrara sıkışık olmak mı gerekiyor lütfen acil cevap verin online olanlar ilk defa giricem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?