Bende de var da daha kullanmaya cesaretim yok. Göğüslerini acıkmıyor mu?
ya soyadını hatırlamaya çalışıyorum ama gelmiyor aklıma gelse bakicam nerde ne yapıyor :))) hala havalı mi :)))Fikret e bak sen. Kadinlar kulubunde populer oldu :)
12 ocakta bi ben yaptım sanırım :)) gidip ocak annelerine sormam lzm bnm :)Aynı gün dogum yapanları arıyorum canım :)
Dr bize dönenceyi önerdi cnm bi de artık hafif eğimli bi şekilde oturtun dedi tavana bakmak artik tatmin etmez onu etrafı izlicek dedi..Yumuşak cingiraklardan alın dedi yüzüne gözüne vursun ama canı yanmasin..bi de bol bol konuşun dediSelin kendi kendine çok nadir yatıyor. Uyumadığı sürece yanında oluyorum. Ağlıyor. Çoğunlukla gazı olduğu için ağlıyor. Gaz çıkarmaya çalışıyoruz. Yatağına yatırınca dönenceyi açıyırum bazen. Onunla çok ilgili ona Bakıcam diye bana zaman kazandırıyor bazen ama onda da tuvalete girebiliyorum sadece.
Kızlar 27 ocakta doğum yaptım sezeryanla.Hala regl olamadım emziriyorum.Hastaneden eve geldiğimden beri gram veremedim.Regl olamamakla kilonun bir alakası var mı?Oyle deli gibi de yemiyorum.Ama kafayı yiyeceğim bu gidişle
nerde çatismis kiz :)
karatay can dir sonuna kdr savunurum :)
kilolar canımı sıkıyor canım sürekli tatlı şeyler istiyor
bi dolap kıyafet var dar geliyor ne giyeceğimi şaşırdım
eliptik bisiklet aldım 1 haftadır kullanıyoum pek değişim olmadı ama azmettim gidecek bu klolar
en azından şu kıyafetlerin içine rahatca gireyim
Ankara'da daha düne kadar kar yağıyordu çıkamıyoruz daha dışarı canım
herhalde gececek bu günler.. allah yavrularımıza saglık versin ama ınsan dayanamıyo bazen.Hersey hallolur, bizim kizin yarim saatlik uykusu var üç defa uyur, birinde kahvaltimi yapiyorum birinde evi topluyorum birinde de tvye bakiyorum. Onun disinda butun gun kucagimda, utu isini vs aksamlari taksit taksit yapiyorum. Yemek yapamıyorum, ne zaman yapmaya kalksam kiz krizlere giriyor disardan spyleyip yiyoruz
biraz daha büyüyünce emziği tutmayı da öğrenir annesiBen dün başlamıştım vermeye bugün aldım artık vermemeyi düşünüyorum.
bu sefer de uyurken ellerine saldırıyor.elini emiyor
gelen gidenim oluyo olmaz mı. caresine bakıcaz bi sekilde. krizleri tutmasa ben saatlerce kanguruda tasıyıp ısımı yapmaya razıyım.evi bosver , madem yardim edecek yok eve gelen gidende yokdur
esin varken agdani banyonu yap
ilaçlarini aksatma, di$inide oyle , yemezsen sut olmaz di$ler sana lazim
kanguru almani tavsiye ederim, hem ellerin bosa çikar hemde onun içinde o kdr aglamaz, gazida kolay çikiyor beniminin onda
boşversene. sonra da telefonda özledim demiyolar mı.Neden kırkın çıkmadan gezmeye gittiler bir bebeği kırklasalardı.
ınsallah canım insallah.. allah saglık versin çözümsüz dert vermesin.Bu gunler de gececek ins gunduz hicbir is yapamiyorum ancak aksam esim gelince o da bulasik yikmak butun gun cocukla ilgilendigim icin aksam pertim cikiyo ya tv izlemek istiyorum yada uyumak haftalar sonra bugun temizlik ve ütu yaptim esimin bebekle kriz gecirten atismalarina kulaklarimi tikayarak...
Lafın gelişi dedim yalanladın kız sen de beniBen dün tartıldım 1 haftanın sonunda 2 kg gitmis 1 aydir gr gitmemişti. Bu arada dün adetim başladı.
Tereyağı konusunda dukan karşıymış tereyağına. Vücuda yağ alarak kilo verilmezmiş.
iyi sonuç alabilmek icin 45 dk kullanman lazım en azindan yarim saat.
bir de streç filmle sar bacagini göbeğini daha güzel inceltiyor.
Dün günlük güneşlikti hava gezdik biz parkta. Tabi eşim öğleden sonra evdeymiş. Geldi eve hazırlan hadi çıkalım hava çok güzel dedi bize de iyi geldi
O çıngıraklardan bizde var bir inek. Eşim onu ottururken seline dedim aaa bak inek dedim. Esim de bana sensin inek dediDr bize dönenceyi önerdi cnm bi de artık hafif eğimli bi şekilde oturtun dedi tavana bakmak artik tatmin etmez onu etrafı izlicek dedi..Yumuşak cingiraklardan alın dedi yüzüne gözüne vursun ama canı yanmasin..bi de bol bol konuşun dedi
Canim aglayinca al kucagina pış pış diyerek evin icinde dolas bsnyoda elini yuzunu yika bebisin, ilk dogdugu gunler bebegi birakip kaciyordum evden, yarim saat sonra donuyordum annemle-babasi susturmus oluyordu. Simdi alistim anlamaya calisiyorum ne istedigini bizim en buyuk krizimiz uyku oncesi. Uykusu var ama uykuya dalamadigi icin ortalik inliyor. Su sesi süpürge sesi sakinlestiriyor sonra da eeee ee diyerek uyutuyoruz bazen memede uyuyor. Cok zorlarsa tok bile olsa meme ver, memeyle oynasin sakinlessin, cok matah bir yontem degil ama huyuna suyuna alisana kadar idare et cnm. Kendini hicbirseyden mahrum etme, tv isigindan vs rahatsiz olmaz alismasin oyle. Esin evdeyse o sallasin sen dusunu al, tv.ni izle, once sen sakinles ki o da sakin olsun. Sikma canini hepimiz ayniyiz, sıkıldıkça yaz sen :)bugün en sonunda vuracaktım kendimi dağlara. böyle bi aglama yok ben ne yapıcam bilmiyorum. çok çaresizim. iki akşam bi şey olmasa üçüncü akşam mutlaka krizi tutuyo. öyle böyle bi aglama degil ama bu içi dışına çıkacak gibi. sesi kesilene kadar saatlerce aglıyo..
ve hiç bişey işe yaramıyo. neler denemedik ki..biraz sussa yine başlıyo azıcık kıpırdatsan. ne kolikmiş bu arkadaş.. rabbimin gücüne gitmesin çok şükür saglıklı ama bu aglamalarına çare bulamamak benim sağlığımı alacak elimden.
babası da ben de şaştık kaldık. bı tek bizim bebegimiz böyle degil biliyorum. stresim ona gecer sakin kalmam lazım onu da biliyorum ama bi insan bu durumda nasıl sakin kalabilir mümkün değil. oturdum agladım ben de bugün onunla birlikte. zaten susmuyo ne yapsam bari ben de içimi dökeyim dedim.
televizyonu bile açmıyorum onun ışıgından rahatsız oluyodur diye tek başıma karanlık odada oturuyorum beşik sallıyorum bi umut uyanıp tekrar başlamasın diye.
allahım sen yardım et.
Canım Benim Kızımda Öleydi Şimdi 66 günlük inan hafifledi ama öle karanlıkta durma aç ışığı tv yi sesi duysun ben kriz gelince kucağıma alıp müzikte hoplaya zıplaya dans ediyorus susuyo sende dene istersen bide koşuyodum evdebugün en sonunda vuracaktım kendimi dağlara. böyle bi aglama yok ben ne yapıcam bilmiyorum. çok çaresizim. iki akşam bi şey olmasa üçüncü akşam mutlaka krizi tutuyo. öyle böyle bi aglama degil ama bu içi dışına çıkacak gibi. sesi kesilene kadar saatlerce aglıyo..
ve hiç bişey işe yaramıyo. neler denemedik ki..biraz sussa yine başlıyo azıcık kıpırdatsan. ne kolikmiş bu arkadaş.. rabbimin gücüne gitmesin çok şükür saglıklı ama bu aglamalarına çare bulamamak benim sağlığımı alacak elimden.
babası da ben de şaştık kaldık. bı tek bizim bebegimiz böyle degil biliyorum. stresim ona gecer sakin kalmam lazım onu da biliyorum ama bi insan bu durumda nasıl sakin kalabilir mümkün değil. oturdum agladım ben de bugün onunla birlikte. zaten susmuyo ne yapsam bari ben de içimi dökeyim dedim.
televizyonu bile açmıyorum onun ışıgından rahatsız oluyodur diye tek başıma karanlık odada oturuyorum beşik sallıyorum bi umut uyanıp tekrar başlamasın diye.
allahım sen yardım et.
Canım Benim Kızımda Öleydi Şimdi 66 günlük inan hafifledi ama öle karanlıkta durma aç ışığı tv yi sesi duysun ben kriz gelince kucağıma alıp müzikte hoplaya zıplaya dans ediyorus susuyo sende dene istersen bide koşuyodum evdebugün en sonunda vuracaktım kendimi dağlara. böyle bi aglama yok ben ne yapıcam bilmiyorum. çok çaresizim. iki akşam bi şey olmasa üçüncü akşam mutlaka krizi tutuyo. öyle böyle bi aglama degil ama bu içi dışına çıkacak gibi. sesi kesilene kadar saatlerce aglıyo..
allahım sen yardım et.
canım hepsini denedim denemez miyim. evde gezdirmediğimiz köşe kalmadı. babasıyla nöbetleşe uğraşıyoruz. saç kurutma makinasını açıyoruz onu seviyo ama bi süre sakinleşip tekrar başlıyo. kolik müzikleri indirdim netten ama ne çare.Canim aglayinca al kucagina pış pış diyerek evin icinde dolas bsnyoda elini yuzunu yika bebisin, ilk dogdugu gunler bebegi birakip kaciyordum evden, yarim saat sonra donuyordum annemle-babasi susturmus oluyordu. Simdi alistim anlamaya calisiyorum ne istedigini bizim en buyuk krizimiz uyku oncesi. Uykusu var ama uykuya dalamadigi icin ortalik inliyor. Su sesi süpürge sesi sakinlestiriyor sonra da eeee ee diyerek uyutuyoruz bazen memede uyuyor. Cok zorlarsa tok bile olsa meme ver, memeyle oynasin sakinlessin, cok matah bir yontem degil ama huyuna suyuna alisana kadar idare et cnm. Kendini hicbirseyden mahrum etme, tv isigindan vs rahatsiz olmaz alismasin oyle. Esin evdeyse o sallasin sen dusunu al, tv.ni izle, once sen sakinles ki o da sakin olsun. Sikma canini hepimiz ayniyiz, sıkıldıkça yaz sen :)
sagol canım inşallah benimki de geçerCanım Benim Kızımda Öleydi Şimdi 66 günlük inan hafifledi ama öle karanlıkta durma aç ışığı tv yi sesi duysun ben kriz gelince kucağıma alıp müzikte hoplaya zıplaya dans ediyorus susuyo sende dene istersen bide koşuyodum evdeemzirmeden önce 2-3 çay kaşığı rezene ver karnına elinle masaj yap sonra ayaklarını bisiklet kullanır gibi hareket yap inş. Geçer cnm az daha sabır
Off demin yattım onu düşünüyorumBende neyi beklediğimi bilmiyorum 92 de takıldım
Canan abla da öyle diyor ama ben dukan amcamı da severim.him olsun :)
Haa bir de ben kucagima alip roman havasi aciyorum Oynatiyorum. Ama once derin bir nefes al balkona cik bi sakinles sonra onu sakinlestir :)sagol canım inşallah benimki de geçerdediklerinin hepsini yapıyoruz. inşallah bu günler de gecer ve düzelir artık. açtım tv yi simdi evde yalnızım korktum bi ses olsun dedim açtım haklısın o da çare değil alışmamalı öyle.
Bende valla fikret google de aratırmış diş cerrahı fikret diye çıkarmışFikret e bak sen. Kadinlar kulubunde populer oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?