Bende neyi beklediğimi bilmiyorum 92 de takıldımHenüz başlamadık ama neyi bekliyorum bilmiyorum.
him olsun :)Ette yağ olsun, olmasın diye
Altı Ay'ı olabilir mi? Güya süt olsun diye yiyip içmeye çalışıyorum yer gün dışardan yer oldum yine.Henüz başlamadık ama neyi bekliyorum bilmiyorum.
kanguruyu kullanmiyonmu?Altı Ay'ı olabilir mi? Güya süt olsun diye yiyip içmeye çalışıyorum yer gün dışardan yer oldum yine.
Fikret e bak sen. Kadinlar kulubunde populer oldu :)Bu Fikret Ankara'da mı? Bir gideyim :)
Bilemicem. Esimin dgunu 29. Ben belki onu demisimdir onu hatirliyorsun.29 Ocak'ta kim doğum yaptı?
Ankara'da daha düne kadar kar yağıyordu çıkamıyoruz daha dışarı canımkanguruyu kullanmiyonmu?
Aynı gün dogum yapanları arıyorum canım :)Bilemicem. Esimin dgunu 29. Ben belki onu demisimdir onu hatirliyorsun.
Selin kendi kendine çok nadir yatıyor. Uyumadığı sürece yanında oluyorum. Ağlıyor. Çoğunlukla gazı olduğu için ağlıyor. Gaz çıkarmaya çalışıyoruz. Yatağına yatırınca dönenceyi açıyırum bazen. Onunla çok ilgili ona Bakıcam diye bana zaman kazandırıyor bazen ama onda da tuvalete girebiliyorum sadece.Canım neden bebek hep kucağında duruyor. Bizimkinin derdi yoksa öyle kendi kendine yatıyor. Günde bir iki kez birer saat uyuyor.
Bende işimi yapıyorum.bazen çay keyfide yapıyorum.
Ütüsüz giyer mi hiç.
Hacı şakirin sabun tozuyla yıkıycam bakalım inşallah geçer canımhepsi kimyasal deilmi canim
bunyesi reaksiyon gostermis ona demekki baska deterjan dene hepsinde aynisi olmaz herhalde
sabun fln dene
Ay evet ya allahım a binlerce kez şükür ki eşimle evliyim :)) bi daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim :))Ama eşin eczacı olmuş :) demek ki çok yakışıklı değillermiş. Bu arada meslek seçiminize ve birbirinizi bulmanıza hayranım.
Bende de var da daha kullanmaya cesaretim yok. Göğüslerini acıkmıyor mu?kilolar canımı sıkıyor canım sürekli tatlı şeyler istiyor
bi dolap kıyafet var dar geliyor ne giyeceğimi şaşırdım
eliptik bisiklet aldım 1 haftadır kullanıyoum pek değişim olmadı ama azmettim gidecek bu klolar
en azından şu kıyafetlerin içine rahatca gireyim
Mozaik pasta yapan Eş nadir bulunurAy evet ya allahım a binlerce kez şükür ki eşimle evliyim :)) bi daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim :))
Ben de AÜ mezunuyum DTCFAnkara Ünv de cnm hadi toplanıp gidelim :)))
Iki gune bir dr.daydim bu daha cikmadi diyeAz daha duraymis :))
Omomatik kullaniyorum ana mendilsiz almiyorum omzuma.ben sol omzuma alirim bana dönuk olur yuzu.sol yanaginda kizariklik.gunduzleri annem geliyor acaba o degdirmis olabilirmi yarin sorayim.vucudunda yok canim kuru cildi babasida oyleSol yanağı neye değiyor? Vücudunda var mı? Ben dalin kullanıyorum. Bence sizin kıtafetlerinize değiyor olabilir siz kendiniz için be kullanıyorsunuz?
daha almadım cnm alsam iyi olur aslında bak bu saat oldu eşim gelmedi daha tek başıma evde patlıyorm en azından 1 saat çıksam bu kdr bunalmam sen aldın miSen kangru almış mıydın? Havalar da güzelince yürüyüş yapmak en iyisi. Psikiyatrist günde bir saat Yürü demişti. Salına salına vitrin bakarak da yürüyebilirmişiz. Beyinden salgılanan endorfin bir saatin sonunda günlük mutluluk için gereken miktara geliyormuş.
özledim Ünv yıllarını ya zordu ama şimdi olsa tadını çıkarmaya bakarım..kendi sınav hastamizi kendimiz bulurduk..hiç dişi olmayan hasta lazımdı Huzurevleri camiler dolaşmis durmustum..en son amcanın birini evinden alıp evine bırakma sözü ile ikna etmiştim..tam rezillik yaaBen de AÜ mezunuyum DTCF
Iki gune bir dr.daydim bu daha cikmadi diye
Ben de ona dondurulmuş mantı yapıyorum ne var :)))))Mozaik pasta yapan Eş nadir bulunur
ablam başka Ünv mezunu :)) valla hiç acimadan çekti :)) ben aile üyelerine bişi yapamıyorum canlari yanar diye en fazla diş taşı temizliği falan yapiyorm :) ablam vicdansiz herşeyi yapar :))ablanda mi di$ dr u :) demedimi sana orda fikret var diye
hainmis gerçekten ablan daa:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?