2015 Şubat Anneleri

kilolar canımı sıkıyor canım sürekli tatlı şeyler istiyor
bi dolap kıyafet var dar geliyor ne giyeceğimi şaşırdım
eliptik bisiklet aldım 1 haftadır kullanıyoum pek değişim olmadı ama azmettim gidecek bu klolar
en azından şu kıyafetlerin içine rahatca gireyim

Canım neden bebek hep kucağında duruyor. Bizimkinin derdi yoksa öyle kendi kendine yatıyor. Günde bir iki kez birer saat uyuyor.
Bende işimi yapıyorum.bazen çay keyfide yapıyorum.
Ütüsüz giyer mi hiç.
Selin kendi kendine çok nadir yatıyor. Uyumadığı sürece yanında oluyorum. Ağlıyor. Çoğunlukla gazı olduğu için ağlıyor. Gaz çıkarmaya çalışıyoruz. Yatağına yatırınca dönenceyi açıyırum bazen. Onunla çok ilgili ona Bakıcam diye bana zaman kazandırıyor bazen ama onda da tuvalete girebiliyorum sadece.

Bende de var da daha kullanmaya cesaretim yok. Göğüslerini acıkmıyor mu?

Sol yanağı neye değiyor? Vücudunda var mı? Ben dalin kullanıyorum. Bence sizin kıtafetlerinize değiyor olabilir siz kendiniz için be kullanıyorsunuz?
Omomatik kullaniyorum ana mendilsiz almiyorum omzuma.ben sol omzuma alirim bana dönuk olur yuzu.sol yanaginda kizariklik.gunduzleri annem geliyor acaba o degdirmis olabilirmi yarin sorayim.vucudunda yok canim kuru cildi babasida oyle

daha almadım cnm alsam iyi olur aslında bak bu saat oldu eşim gelmedi daha tek başıma evde patlıyorm en azından 1 saat çıksam bu kdr bunalmam sen aldın mi

Ben de AÜ mezunuyum DTCF

Iki gune bir dr.daydim bu daha cikmadi diye
özledim Ünv yıllarını ya zordu ama şimdi olsa tadını çıkarmaya bakarım..kendi sınav hastamizi kendimiz bulurduk..hiç dişi olmayan hasta lazımdı Huzurevleri camiler dolaşmis durmustum..en son amcanın birini evinden alıp evine bırakma sözü ile ikna etmiştim..tam rezillik yaa

ablanda mi di$ dr u :) demedimi sana orda fikret var diye
hainmis gerçekten ablan daa:)))))))
ablam başka Ünv mezunu :)) valla hiç acimadan çekti :)) ben aile üyelerine bişi yapamıyorum canlari yanar diye en fazla diş taşı temizliği falan yapiyorm :) ablam vicdansiz herşeyi yapar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…