2015 Şubat Anneleri

Çocuk doktoru edinicem kendime. Ama ilaç fuzuli veriyormu vermiyormu nasıl anlıycam ben ? Fuzuli ilaç versin istemiyorum
valla oksuruk surubunu , soguk alginligi ilacini dayyorsa çocuga bi daha gitmeyeceksin..

kizim 3 aylik fln di, oksuruyor diye dr a goturdum,oksuruk surubu verdi dr , 1 sise bitti oksuruk geçmedi yine gittim yine verdi
o sirada bahsettigim dr u buldul netden .. surubu çope at dedi bende attim :) onun dediklerini yaptim , 2009 daydi bu
sonra oglum dogunca 2010 da ogrendim benim o verdigim ilaç ve o gruptan diger butun ilaçlar iki yas alti çocuklara reçete edilmesi yasaklanmis ...

ben asi için dr a goturuyorum ama verdigi baska ilaçlari sanaldaki dr un onayi olmadan kullanmam
bu konuda fena takintiliyim :))))))))

Şu bebek kıyafetlerini ütülemekten zayıflıycam bende.
Oturarak ütülüyorum ama ter fenaa
Gaza geldim eşimin tişörtlerini ütüledim.
Boşuna ütüleme sen yaza geçebilirsin ams ben geçmiycem üşüyorum dedi

Ben ütüleyemiyırum niye benim hiç Zaman'ım yok yaw

Sen kangru almış mıydın? Havalar da güzelince yürüyüş yapmak en iyisi. Psikiyatrist günde bir saat Yürü demişti. Salına salına vitrin bakarak da yürüyebilirmişiz. Beyinden salgılanan endorfin bir saatin sonunda günlük mutluluk için gereken miktara geliyormuş.

Ama eşin eczacı olmuş :) demek ki çok yakışıklı değillermiş. Bu arada meslek seçiminize ve birbirinizi bulmanıza hayranım.

Hamilelik kıyafetleri bol oluyor o bile sevindirici

Ben ütüleyemiyırum niye benim hiç Zaman'ım yok yaw
Canım neden bebek hep kucağında duruyor. Bizimkinin derdi yoksa öyle kendi kendine yatıyor. Günde bir iki kez birer saat uyuyor.
Bende işimi yapıyorum.bazen çay keyfide yapıyorum.
Ütüsüz giyer mi hiç.

Kızlar şişme bebek yeleği almak istiyorum ama o beli lastiklilerden değil erkek modeli gibi Ama bulamıyorum.
Bilen var mı hangi markada var.

regl 1 senenin sonunda olmuştum ben ilk doğumda.
şişkinlik gidiyor ama kilo vermek için adet olmayı beklersek zor. benim gibiler yani.
benim daha lohusalık lekesi bitmedi
Tabi ki sporsuz zor katılıyorum ama o göbek yok mu bıngıl bıngıl deli olduğum asıl o.Bir de emzirmek kilo verdirir diyorlar ama verdirmiyor bana işte ): Şu şişkinlik gitsin ona da razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…