- 12 Ocak 2014
- 4.138
- 3.440
- 448
Monovit D bizimki. Marka isim fark edermi ?d vit verin diyor ..gunde dort damla
yasindan sonrada senede bir ampul için diyor buyuk kuçuk çocuk yasli herkese ..
valla oksuruk surubunu , soguk alginligi ilacini dayyorsa çocuga bi daha gitmeyeceksin..Çocuk doktoru edinicem kendime. Ama ilaç fuzuli veriyormu vermiyormu nasıl anlıycam ben ? Fuzuli ilaç versin istemiyorum
Prima yeşil 3 mü?Ben 3 kullanıyorum fakat berbat bütün çiş üzerinde yaw
Ben ütüleyemiyırumŞu bebek kıyafetlerini ütülemekten zayıflıycam bende.
Oturarak ütülüyorum ama ter fenaa
Gaza geldim eşimin tişörtlerini ütüledim.
Boşuna ütüleme sen yaza geçebilirsin ams ben geçmiycem üşüyorum dedi
Bu Fikret Ankara'da mı? Bir gideyim :)ben dişimi çektirmedim ki fikrete :)))hain ablam çekmişti :)) Bileydim Ünv de Fikret olcak ablama cektirir miydim :)))
Sen kangru almış mıydın? Havalar da güzelince yürüyüş yapmak en iyisi. Psikiyatrist günde bir saat Yürü demişti. Salına salına vitrin bakarak da yürüyebilirmişiz. Beyinden salgılanan endorfin bir saatin sonunda günlük mutluluk için gereken miktara geliyormuş.57 yaşında cnm ama bıraksan yürüyerek istanbula gelir maşallah :) çok sever yürüyüşü :)) aman gelsin de gezmesek de olur melek kızım gitti yerine sürekli Omuzda durup yurumemi isteyen bi kız geldi omuz sırt bel kalmadı bende
Karataya başladık mı?
Ama eşin eczacı olmuş :) demek ki çok yakışıklı değillermiş. Bu arada meslek seçiminize ve birbirinizi bulmanıza hayranım.Valla jon gibi çocuktu hey gidi hey :)))eskiden asistanlar sınavla alınmazdi..şimdi dus geldi de adalet geldi..mülakatla alınırdi..cerrahiye de hep yakışıklı çocuklar girerdi ne alaka bilmem hocalar da erkek genelde :)))
Hamilelik kıyafetleri bol oluyor o bile sevindiriciAllahım tez zamanda verelim şu kiloları ya.Hala hamileliğimde giydiklerimi giyiyorum hoş onlarda bol geliyor eski kıyafetlerim dapdar geliyor.Öyle tutturmuşum bir iki şey forma gibi giyiyorum.Aynaya bakasım gelmiyor resmen.Ha ama oğluma bakınca umrumda olmuyor bunlar orası ayrı
Canım neden bebek hep kucağında duruyor. Bizimkinin derdi yoksa öyle kendi kendine yatıyor. Günde bir iki kez birer saat uyuyor.Ben ütüleyemiyırumniye benim hiç Zaman'ım yok yaw
Henüz başlamadık ama neyi bekliyorum bilmiyorum.Karataya başladık mı?
Aynen canımPrima yeşil 3 mü?
29 Ocak'ta kim doğum yaptı?Dr icin turkiye gzt hastanesine gittim ilk ay. Sonra acibadem maslak hastanesine gitmeye basladim. Burdan dvm ederim gibi. 27 baska var mi ben de vilmiyorum.
nerde çatismis kiz :)
Tabi ki sporsuz zor katılıyorum ama o göbek yok mu bıngıl bıngıl deli olduğum asıl o.Bir de emzirmek kilo verdirir diyorlar ama verdirmiyor bana işte ): Şu şişkinlik gitsin ona da razıyımregl 1 senenin sonunda olmuştum ben ilk doğumda.
şişkinlik gidiyor ama kilo vermek için adet olmayı beklersek zor. benim gibiler yani.
benim daha lohusalık lekesi bitmedi
ben deniyorum ama olmuyorHenüz başlamadık ama neyi bekliyorum bilmiyorum.
Ette yağ olsun, olmasın diyenerde çatismis kiz :)
karatay can dir sonuna kdr savunurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?