2015 Şubat Anneleri

Dun hir arkadasimin kotu haberini aldim sarsildim cok besinci aya doğru ayrıntılı ultrason oluyor orda bebeginin beyininde sorun oldugunu ogrenmisler yikildilar haliyle rabbim yardımcısı olsun cok dua ettim hep aksam cumlemize eksiksiz noksansiz sapasaglam evlatlar dogurmak nasip olur inşallah kimse boyle acı imtihanlar yasamak zorunda kalmaz icimizde Rabbime emanet

Ablalarım. Ben 58.8 le hamile kaldım şimdi 57.2 yim. Nerdeyse 3 ay oldu. Doktor en fazla 1 kilo alman yeterli demişti ben verdim. Ni zararı olur mu ? Yiyemiyorum. Yesem de çıkıyo. Su bile durmuyo.

canım ben 8 haftadır dogru duzgun bırsey yıyemedım yesemde cıktı. dr bana dedıkı kendını yemek ıcın zorlama sadece senden ıstegım cok sıvı alman dedı. bolca ayran ,soguk cay ,su,gunde 1 tane maden suyu ıc dedı cunku kustukca vucuttakı sıvı azalırmıs ve vıtamınler eksılırmıs ben 1 kılo verdım sımdıden. 2 3 gundur daha ıyıyım. ıns senınde bıraz duzelır canım.

Benim yüzüm ve gözlerim kıpkırmızı oluyor zorlandığımız için malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah evet canım ben bugün cok zorladım. Bir tane içmem gereken progestan hapını yanlışlıkla iki tane içmişim onu çıkarmaya da çalıştım. Aklım nerdeydi bilmem.

halsizliği azalan var mı? iki gündür daha iyiyim sanki ama geri gelir mi bilmiyorum?

Evet, ben oglumda yuzun mosmor oluyordu damarlar catliyordu

Bir de çok çabuk etkiliyor. Vucudumuzdaki daha görünmeyen birçok etkisi olabilir Allah korusun. Zorlamamaya çalışmak lazım tabii yapabilirsek.

Kizlar 9+4 olduk.sukurler olsun bulanti falan kalmadi.ama hala yemeklerle fazla aram yok.sadece soguk ayran corbasi iciyorum rahatlatiyo beni.birde maden suyu cok iyi geliyo helede mide gazi olanlar icin cok faydasi var.rabbim hepinize evlatlarimiza saglik sihat versin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ara ara mola veriyor vücut galiba bizim de bazen duruldugumuz oluyor geri hortlasa da sonra

halsizliği azalan var mı? iki gündür daha iyiyim sanki ama geri gelir mi bilmiyorum?

Beni hap mahvettigi için bisey diyemiyorum haptan once daha iyi gibiydim sanki

Maşallah de totoyu kasi amin bu arada

Canım senin miniğinin ayakları tam olarak ayırt edilebilir gibi mi ultrasonda? Benim eller farkediliyor da doktor 11.in sonunda netleşir dedi bide renkli ultrason yada 4g ultrason görüntüsü varsa paylaşır mısın? Ay çok stres oldum yaa herşey yolunda tamam da herkes eli ayağı oynuyor falan diyor bizde öyle bişey olmadı bide görüntüyü merak ediyorum benziyorlar mı diye? 😣

Merhaba.
Dün annemin doğum günüydü. Epey gezdik . Akşam geldiğimden beri başım çok ağrıyor. Parol aldım. Uyudum, dün içtim diye bugün tekrar içmem.. Ne yapıcam ben böyle. Kendime kahvaltı bile hazırlayamıyorum. Evim çok pis. Ütüm çamaşırım aldı başını gidiyor. Herşey her oda çok kötü kokuyor. Delirmek üzereyim hiç iyi değilim. Dün dedim Bayram geliyor. Ver halıları yıkamaya ,temizliğe başla... Mümkün değil olmuyor. Kolum kalkmıyor. Mutlu değilim. Onu hissetmiyorum sadece üzülüyorum. Hayalimde ki hamilelik süreci böyle değildi. Daha huzurlu,daha dingin,daha bilinçli olucaktı herşey .. Böyle değil . Sinir,stres,mutsuzluğu kovup askıya güzel şeyler asıcaktımki bebeğim de gergin bir bebek olmasın...
Ama şimdi....
Ne yapıcam ben bilmiyorum. Kıyafetlerin olmuyor , almakta istemiyorum
Zaten almaya niyetlensemde bişe beğenmeden çıkıyorum. Çoğu kez denemeye üşeniyorum.
Eşimle aram nasıl onu da bilmiyorum. Çoğu zaman iyi gibi,ama anlamıyor beni işte anlamıyor. Evde senin istediğin yemekler pişecek diyor,bana sorma ne istediğimi diyor. Ama yemek pişirmenin benim için nasıl bir eziyet olduğunun farkında değil.. Başım ağrıyor, o da yapabilcek birşeyim varmı birşey istiyormusun diyip gidiyor. Ne dicem ona ? Gel yanımda dur, sakinleştir beni, masaj yap falanmı ? Sen düşünsene bunu...
Hamileliğimi bekledi,işinin yoğunlaşması anlamıyorum . Arasam işi gücü var . Bişe var yani...
Tadını çıkaramıyorum hiçbirşeyin , polyanacılık oynamaya gerek yok. Mutfağım o kadar pisken , ben burda gevşek gevşek oturamam. Onu yapmaya Halim yoksa , canım azsa ne olucak ?
Bilmiyorum ... Ne olucak hiç bilmiyorum ...

Kalbim.cikacak resmen :) bide.aniden bulantilar kesilince acaba bisey mi oldu diye korkuyorum kafam bi milyon

banada geliyor bazen boyle korkular ama kalbımızı ferah tutmamız lazım. yarın rahatlayacağız insallah

Canım bunların hepsi hormonlardan. Aslında bu sen değilsin hormonların bu şekilde düşündürüyor. Sadece mucizeni düşün. Klasik müzik özellikle Mozart dinle. Evdeki işleri başkasına yaptır gerekirse parayla yaptır kendin yapma. Bu sadece geçici bir süre. Aklında sadece mucizen ve onunla yapacağın şeyler olsun. Hiçbirşey ondan önemli değil. Kendi kendine gülümse beyin gülümseyince mutlu olduğu hissini bütün vücuda yayıyor. Bunlar benim nacizane tavsiyelerim. Inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur, Allah onları sağlıkla kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin.

Öncelikle sabır... Çok az kaldı. Hepimiz bu zorlu sürecin sonuna doğru geliyoruz. Bilinenin tam aksine hamilelikte periyodlar farklı olduğu için ilk 3 aylık süreç 14. hafta bittiğinde son bulmuş oluyor. En kötü ihtimalle 17. hafta tüm sıkıntılar tamamen bitiyor. Hormonlarımız olduğundan çok daha fazla ve farklı çalışıp bizi tamamen etkisi altına alıyor. Hepimiz bu süreçte dibe vurduk. Bugün benim iyi günüm ama yarın ne olurum bilmiyorum. Tek bildiğim buranın hepimize çok ama çok iyi geldiği. İnsan yalnız olmadığını biliyor.

Hamile kaldığımdan beri aynı şeyi savunuyorum; Bir hamileyi ancak onunla aynı dönemde olan başka bir hamile anlar. İnan hepimiz seni çok iyi anlıyoruz. Bırak evin pis kalsın en zor süreci pis geçir sorun değil. Zaten bu dönemden sonra 2. periyod başladığında hepimiz öyle enerjik ve mutlu olacağız ki o zaman bol bol temizlersin. Henüz bebeğimizi hissetmediğimiz için de zorlanıyoruz. Ama bir süre sonra eli kolu oynamaya başlıcak ve hepimiz sevinçten çıldırıcaz. Sadece o günlerin hayali bile şu süreci geçirmemiz için yeterli. Sabret güzel anne... Az kaldı çok az kaldı....

ayy canım benim yaa senin çocuk varmıydı?? bak sana bişey diyim mi bunları hiiiiiiççççç takma bırak ortalığı pohhhh götürsün hehehe :))) ne olcak yavrum senden yavrundan önemlimi ki diyeceksin ki ben düzenli iken rahatım bak ititraf edeyim bende karışıklığı hiç sevmiyorum çokta halsizim ama şunu denemeni tavsiye ederim bütün işleri bi güne sakın sığdırma şimdi kalk bi odanı veya ütünü yap dinlen bi kaç sat sonra işte canın hangi işi yapmak istiyosa onu yap halıları yıkamaya gönder sen yıkama kuzum yani hergün bir oda temizle tuvalet ve banyoya cif dök beklsin çamaşır suyu kullanma çakiş hiç yormanın anlamı yok ben öyle yapıyorum ama kız sağolsun yine dağıtıyor amannnnn canım bazende böle olcaz ne yapalım canımız evlatlarımız sağolsun hiç üzülme :)

Bir çay kaşığı karbonat atıyorum ağzıma üstüne bir bardak su içiyorum birtek o geçiriyor

Canım bence bir çay kaşığı karbonat fazla. Ne de olsa kimyasal. Belki 2 ya da daha fazla litrelik sürahiye konulup içilebilir. Karbonat yerine limon yalamayı tercih ederim. Hem C vitamini verir.

Ona şimdiden vakit ayırmazken ben nasıl anne olucamki ? Beceremicem sanırım..
Evet belki hormonlardan ama gerçeklerde var çok zorluyor beni. Ben boşuna o kadar düşük yapmamışım varmış Allah'ın bir bildiği diye geçirmeden içimden edemiyorum. Müzik dinlemeye çalışmadım bile henüz. Diyorum ya ortam o kadar karmaşık ki,veremiyorum kendimi hiç birşeye . Bi ara annem geldi kaldı , o ara iyiydi herşey. Ama onunda bir düzeni var ,küçük kardeşlerim var . Misafir gibi geldi gitti. Sonra ben yine bir başıma. Eşimin sürekli neyin var soruları bunalttı. Ya off. Ben iyi olsam anlarsın sen zaten , hissettiririm sana . Değilimki anlamıyorsun. Nie dile getirmemi istiyorsunkii. Annem ölürse diye çok korkmaya başladım aklıma geldikçe avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Kimsenin kimsesi ölmesin istiyorum. Bi kaç hafta önce tam evimin önünde feryat figanlarla cenaze kalktı o da tetikledi sanırım bu ölüm korkumu .. Ya eşim ölürse ? Ben nasıl büyütürüm bebeğimi... Annemsiz hiç birşey bilmiyorumki ben,,, kardeşlerim de öyle ..

💗💗💗
Küçük bir mucize , hissedileceği günü bekliyor

aglattın benı yaa... bak beenım annemde yok cok sanslısın bu yonden dusun. kızımda ne zorluklar cektım ama ınsan evlat ıcın herseyın ustesınden gelmeeye calısıyor. unutmusumkı tekrar cesaret etmısım aynı sorunları yasamaya.. rabbım bı kolaylıgını verır ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…