Ablalarım. Ben 58.8 le hamile kaldım şimdi 57.2 yim. Nerdeyse 3 ay oldu. Doktor en fazla 1 kilo alman yeterli demişti ben verdim. Ni zararı olur mu ? Yiyemiyorum. Yesem de çıkıyo. Su bile durmuyo.
Benim yüzüm ve gözlerim kıpkırmızı oluyor zorlandığımız için malesef
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet, ben oglumda yuzun mosmor oluyordu damarlar catliyordu
kızlar suan 8 haftalık olduk. oncelerı halsızlık uyku halı mıde bulantısı benı mahvettı. son 2 3 gundur sabahları mıde bulantım yok dun bır cıkardım bir kere. sonra rahattım gene. sızlerde de sonradan 2 3 gun gectıgı oluyormuydu.
halsizliği azalan var mı? iki gündür daha iyiyim sanki ama geri gelir mi bilmiyorum?
Kizlar 9+4 olduk.sukurler olsun bulanti falan kalmadi.ama hala yemeklerle fazla aram yok.sadece soguk ayran corbasi iciyorum rahatlatiyo beni.birde maden suyu cok iyi geliyo helede mide gazi olanlar icin cok faydasi var.rabbim hepinize evlatlarimiza saglik sihat versin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım gözün aydın minik şekerinin iyi olmasına çok sevindim. Dün benimkide hareketsiz yatıyordu doktorum sanki bilerek azcık onu gareket ettirecek şeyler yaptı ultrasıçon cigazını bşraz hızlı gezdirip azcık daha bastırdı o zaman başladı benimki tepinmeye böyle bacaklarını uzatıp uzatıp kendini attı yukarı doğru sonra yine uyudu :) muhtemelen senin minnoş da uyuyordu doktor yumuşak hareket ettiyse uyanmamıştır. Ben bütün kontrolü videoya çektim :) doktor herşey yolunda dediyse kafaya takcak hiiiiç bişey yok birdaha ki kontrolde cinsiyet öğrenceğin zaman istenilen hareketi gösterip kız mı erkek mi olduğunu belli eder bence :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
halsizliği azalan var mı? iki gündür daha iyiyim sanki ama geri gelir mi bilmiyorum?
Kalbim.cikacak resmen :) bide.aniden bulantilar kesilince acaba bisey mi oldu diye korkuyorumkafam bi milyon
Merhaba.
Dün annemin doğum günüydü. Epey gezdik . Akşam geldiğimden beri başım çok ağrıyor. Parol aldım. Uyudum, dün içtim diye bugün tekrar içmem.. Ne yapıcam ben böyle. Kendime kahvaltı bile hazırlayamıyorum. Evim çok pis. Ütüm çamaşırım aldı başını gidiyor. Herşey her oda çok kötü kokuyor. Delirmek üzereyim hiç iyi değilim. Dün dedim Bayram geliyor. Ver halıları yıkamaya ,temizliğe başla... Mümkün değil olmuyor. Kolum kalkmıyor. Mutlu değilim. Onu hissetmiyorum sadece üzülüyorum. Hayalimde ki hamilelik süreci böyle değildi. Daha huzurlu,daha dingin,daha bilinçli olucaktı herşey .. Böyle değil . Sinir,stres,mutsuzluğu kovup askıya güzel şeyler asıcaktımki bebeğim de gergin bir bebek olmasın...
Ama şimdi....
Ne yapıcam ben bilmiyorum. Kıyafetlerin olmuyor , almakta istemiyorum
Zaten almaya niyetlensemde bişe beğenmeden çıkıyorum. Çoğu kez denemeye üşeniyorum.
Eşimle aram nasıl onu da bilmiyorum. Çoğu zaman iyi gibi,ama anlamıyor beni işte anlamıyor. Evde senin istediğin yemekler pişecek diyor,bana sorma ne istediğimi diyor. Ama yemek pişirmenin benim için nasıl bir eziyet olduğunun farkında değil.. Başım ağrıyor, o da yapabilcek birşeyim varmı birşey istiyormusun diyip gidiyor. Ne dicem ona ? Gel yanımda dur, sakinleştir beni, masaj yap falanmı ? Sen düşünsene bunu...
Hamileliğimi bekledi,işinin yoğunlaşması anlamıyorum . Arasam işi gücü var . Bişe var yani...
Tadını çıkaramıyorum hiçbirşeyin , polyanacılık oynamaya gerek yok. Mutfağım o kadar pisken , ben burda gevşek gevşek oturamam. Onu yapmaya Halim yoksa , canım azsa ne olucak ?
Bilmiyorum ... Ne olucak hiç bilmiyorum ...
Mide yanmasi icin bisey kullanan var mi hic gecmiyor benimki
Merhaba.
Dün annemin doğum günüydü. Epey gezdik . Akşam geldiğimden beri başım çok ağrıyor. Parol aldım. Uyudum, dün içtim diye bugün tekrar içmem.. Ne yapıcam ben böyle. Kendime kahvaltı bile hazırlayamıyorum. Evim çok pis. Ütüm çamaşırım aldı başını gidiyor. Herşey her oda çok kötü kokuyor. Delirmek üzereyim hiç iyi değilim. Dün dedim Bayram geliyor. Ver halıları yıkamaya ,temizliğe başla... Mümkün değil olmuyor. Kolum kalkmıyor. Mutlu değilim. Onu hissetmiyorum sadece üzülüyorum. Hayalimde ki hamilelik süreci böyle değildi. Daha huzurlu,daha dingin,daha bilinçli olucaktı herşey .. Böyle değil . Sinir,stres,mutsuzluğu kovup askıya güzel şeyler asıcaktımki bebeğim de gergin bir bebek olmasın...
Ama şimdi....
Zaten almaya niyetlensemde bişe beğenmeden çıkıyorum. Çoğu kez denemeye üşeniyorum.
Eşimle aram nasıl onu da bilmiyorum. Çoğu zaman iyi gibi,ama anlamıyor beni işte anlamıyor. Evde senin istediğin yemekler pişecek diyor,bana sorma ne istediğimi diyor. Ama yemek pişirmenin benim için nasıl bir eziyet olduğunun farkında değil.. Başım ağrıyor, o da yapabilcek birşeyim varmı birşey istiyormusun diyip gidiyor. Ne dicem ona ? Gel yanımda dur, sakinleştir beni, masaj yap falanmı ? Sen düşünsene bunu...
Hamileliğimi bekledi,işinin yoğunlaşması anlamıyorum . Arasam işi gücü var . Bişe var yani...
Tadını çıkaramıyorum hiçbirşeyin , polyanacılık oynamaya gerek yok. Mutfağım o kadar pisken , ben burda gevşek gevşek oturamam. Onu yapmaya Halim yoksa , canım azsa ne olucak ?
Merhaba.
Ama şimdi....
Bir çay kaşığı karbonat atıyorum ağzıma üstüne bir bardak su içiyorum birtek o geçiriyor
Mide yanmasi icin bisey kullanan var mi hic gecmiyor benimki
Canım bunların hepsi hormonlardan. Aslında bu sen değilsin hormonların bu şekilde düşündürüyor. Sadece mucizeni düşün. Klasik müzik özellikle Mozart dinle. Evdeki işleri başkasına yaptır gerekirse parayla yaptır kendin yapma. Bu sadece geçici bir süre. Aklında sadece mucizen ve onunla yapacağın şeyler olsun. Hiçbirşey ondan önemli değil. Kendi kendine gülümse beyin gülümseyince mutlu olduğu hissini bütün vücuda yayıyor. Bunlar benim nacizane tavsiyelerim. Inşallah bebişlerimiz sağlıklı olur, Allah onları sağlıkla kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin.
Ona şimdiden vakit ayırmazken ben nasıl anne olucamki ? Beceremicem sanırım..
Evet belki hormonlardan ama gerçeklerde var çok zorluyor beni. Ben boşuna o kadar düşük yapmamışım varmış Allah'ın bir bildiği diye geçirmeden içimden edemiyorum. Müzik dinlemeye çalışmadım bile henüz. Diyorum ya ortam o kadar karmaşık ki,veremiyorum kendimi hiç birşeye . Bi ara annem geldi kaldı , o ara iyiydi herşey. Ama onunda bir düzeni var ,küçük kardeşlerim var . Misafir gibi geldi gitti. Sonra ben yine bir başıma. Eşimin sürekli neyin var soruları bunalttı. Ya off. Ben iyi olsam anlarsın sen zaten , hissettiririm sana . Değilimki anlamıyorsun. Nie dile getirmemi istiyorsunkii. Annem ölürse diye çok korkmaya başladım aklıma geldikçe avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Kimsenin kimsesi ölmesin istiyorum. Bi kaç hafta önce tam evimin önünde feryat figanlarla cenaze kalktı o da tetikledi sanırım bu ölüm korkumu .. Ya eşim ölürse ? Ben nasıl büyütürüm bebeğimi... Annemsiz hiç birşey bilmiyorumki ben,,, kardeşlerim de öyle ..
💗💗💗
Küçük bir mucize , hissedileceği günü bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?