normal akıntı mı? k.rengi falan mı? bende normal akıntı çok ama eskiden de vardı acaba idrar yolları ile mi akalı bilemedim ondan sordum.
İlaç kullanıyor musun canım kullamıyorsan doktoruna durumunu söyle hemen eğer kan çok gelemdiyse muhtemelen boğazların tahriş olmuştur devam ederse doktora git derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam canım seninki bence de erkek dün yazacaktım unutmuşum ultrason resmine baktım nub teorisine göre erkek. Benimki de kız. Bakalım doğru çıkacak mı :)
Hayırlı günler ola hanımlar dun girmek nasip olmadı gecmis kandiliniz mübarek olsun rabbim mübarek gunler hurmetine saglikla kavustursun kuzucanlarimiza inşallah
bu progestan beni mahvetti dumanli dumanli oy bizim eller kivaminda geziyorum; ( hapi ictijten bir saat sonra kafam donmeye başlıyor sersem gibiyim ve midemi asiri bulandiriyor gece uykuda bile midesi bulanir mi insanin ya. Kizimla hic ilgilenemiyorum kafam kalkmiyor resmen bur an once memlekete gideyim de çocuğum rahata ersin benim aklim kalmasın bari diyorum amma velakin bu halde o kadar saat nasil dayanicam arabaya kara kara dusunuyorum araba daha da arttiriyor bulantimi
Kustuktan sonra göz altlarınızda kırmızı noktalar oluştu mu? Bugun farkettim, açıkcası da biraz korktum. Bu neden oluyor acaba? Kılcal damarları mı zorluyoruz ki.
Kizlar 11+2 hamileyim ne sut ne balik ne yumurta yiyemiyorum. Tek yedigim peynir oda sadece bir dilim. Butun gun meyve yiyebiliyorum napicam ben bilemedim doktor randevum yarin cocuk hic gelismemis dicek diye korkuyorum(
canım aslında diğer hamileliğimde doktorun verdiği emedur adlı bulantı ilacı var ama benim bir anda gelip giden bir durum.bir anda oluyor ne oluyorsa hani hiç birşey yokken. dişlerimi fırçalamadan ben rahat edemem. malesef diş etlerimde problem oldu şimdi günde 3 defaya çıkardım yeni yeni geçti acısı şu bulantı işini doktora sormalıyım. hayır hep midem doluyken çıkarıyordum midem boşken berbat birşeymiş. safranın tadı hala ağzımda yemek bile zor yedim gitmiyor hiç birşey. kocama takılmıyorum ben. malesef erkekler böyle. anne olmak kolay değil diyor çekiliyor gerçektende öyle zaten onu sıkıp bunaltmam ben kendi derdimle. görüyor ne halde olduğumu zaten birşey de isteyemiyor eskisi gibi bazen hazır yemek bile getirmeye başladı. nabalım bitti biticek az kaldı sabır. az sonra doktora gidicem. hazırlanayım ben. daha iğneyi yapıcam oy oy
Kızlar bugün kontrolüm vardı şükürler olsun yavrum gayet iyi aslında 10+3 dük ama 10+6 çıktık boyu da 4 cm olmuş elleri belirgindi ama bacakları daha tam seçilemiyor doktor herşey yolunda dedi kalp atışlarını da dinledik🙏🙏☺️ Ama doktoruma sordum bu haftalarda bebekler baya hareket ediyormuş ultrasonda da farkediliyormuş neden görmedik diye doktorum güldü insanlar ne gördüğünü bilmiyor dedi takılma sen böyle şeylere herşey yolunda olması yeterli dedi ancak 12. Haftada tam olarak belli olur uzuvlar ve hareketler dedi .
uzun yol yapmasan iyi olur aslında :/
Arkadaşın ne kadarlık hamile cnm? Baya ilerlemiştir herhalde hareketleri baya belirginse?
Kizlar 11+2 hamileyim ne sut ne balik ne yumurta yiyemiyorum. Tek yedigim peynir oda sadece bir dilim. Butun gun meyve yiyebiliyorum napicam ben bilemedim doktor randevum yarin cocuk hic gelismemis dicek diye korkuyorum(
Kustuktan sonra göz altlarınızda kırmızı noktalar oluştu mu? Bugun farkettim, açıkcası da biraz korktum. Bu neden oluyor acaba? Kılcal damarları mı zorluyoruz ki.
Ablalarım. Ben 58.8 le hamile kaldım şimdi 57.2 yim. Nerdeyse 3 ay oldu. Doktor en fazla 1 kilo alman yeterli demişti ben verdim. Ni zararı olur mu ? Yiyemiyorum. Yesem de çıkıyo. Su bile durmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?