- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
açliktan değil de sakinlesmek için emiyordur bence :))) yavrular ya çok tatlilar :))Benimkide kafasini yikayinca giydirirken agliyo hemen yediriyorum sakinlesiyo banyodan hemen once yediriyorum oysa yoksa krize giriyo yikarken su hemen aciktiriyo galiba
bilmiyorumkiNeden az emiyor. Gerçi ara ara değişiyor.
Benimki biliyorsun memye çok düşkün değil ama bugün bir saat ara ile emmek istedi
Değişiyor merak etme.
Benimki bir hafta sonra 3 aylık olacak.
Ablam diyor büyüdü artık doymuyor
Çok şükür reddedecek gibi durmuyor.ben sana hamileyken demistim çocugun istahli olur diye :))
Süt hızlı akıyorsa fışkırınca çabuk doyuyorlarbilmiyorumki
az emip bana bakip siritiyor , sokamiyorum memeyi agzina
doydu desem goguslerim iki gundur bi gece bosaliyor
bugun sag emzirdim 2 saat sonra sol emirdim, solu emerken sag dan akabn sutle komple islanmisim, yani iki saat once memeyi bosaltmamiski sut akdi yoksa akmazdi : (
çisi kakasi da var offf kafam karisti iyicee : (
en son sagi emzirdim ama simdi sah gogsum dolu sagsam çikar bir suru ama biberonu duzgun almiuyor
oyy
seninki doyar niye doymasinNeden az emiyor. Gerçi ara ara değişiyor.
Benimki biliyorsun memye çok düşkün değil ama bugün bir saat ara ile emmek istedi
Değişiyor merak etme.
Benimki bir hafta sonra 3 aylık olacak.
Ablam diyor büyüdü artık doymuyor
sut meme dolarsa hizli aliyor yoksa çok akmiyorSüt hızlı akıyorsa fışkırınca çabuk doyuyorlar
Öyle olabilir.
Agizdan damlayla veriyolar recetesiz satiliyo asi ismi rota ama firma olarak dr'una sor bizimki rotarix mesela dr'una ben bu asiyi yaptiricam ama ne alayim diye sor bide fiyat olarak biraz pahaliAy ben hep boyleyim ya. Hep pipirikli hep endiseli hep planli programli hep yarini dusunen.
Kocam bana bosuna kontrol manyagi demiyo :) bi seye taktim mi takiyorum. Buyutuyorum cok.
Neyse ben o zaman asiyi alayim da ikinci ay asilariyla yapilsin. Eczaneden biz aliyoruz di mi? Agizdan damla seklinde bi sey bu sanirim.
Nasıl yani oluyor mu öyle.Şok şok şok seherabdul yine mi hamile ????
Adet görmeden hamile olunur mu?bu sefer kordonlarini baglatmazsan gelir ben baglarimù :))))))))
olunur tabi, ben oldum :)Adet görmeden hamile olunur mu?
hahhaha sakin sut korur korunmuyorum demeNasıl yani oluyor mu öyle.
Amanınnnn!!!!
Ya bu gidişle çok da sürmez her doktora gittiğimde erteliyor yok şu testleri yap yok bu testleri yapdogumdan sonra duzensizlik olurmus canim
hemen hamileligi nerden çikardin sen
Valla sakın süt korur deme korusaydı şimdi şevval hatun diye birisi yoktuNasıl yani oluyor mu öyle.
Amanınnnn!!!!
sende kocani ertele o zamanYa bu gidişle çok da sürmez her doktora gittiğimde erteliyor yok şu testleri yap yok bu testleri yap
Canım zaten doymasa ağlar ama gündüz biberonu çok iştahlı çekiyormuş ondan öyle düşünüyor.seninki doyar niye doymasin
ablana bakma çocugun bezine bak
aç kalirsa bilye gibi top top kaka yapar
Karma yazmiyo ama dbt yaziyor herhalde odur bizim ebenin kafa biraz daginik unutmasindan korktum 15 gun sonra 3 aylik kont gidicez o zaman sorayim bari ins unutmamHepatit-B : Doğumda, 1ay sonra,6ay sonra
BCG: 2. -3. aylar arasında
Karma (Difteri,Boğmaca,Tetanoz,Polio, HIB) Aşılar: 2.-4.-6.-18.-aylarda
(Difteri,Boğmaca,Tetanoz,Polio) :4-6 yaşlar arasında.
(Difteri, Tetanoz veya sadece Tetanoz): Her 5 senede bir
Rotavirus : 2.-4.aylarda (Rotateq) de ilaveten 6. ayda.
Kızamık(Kızamık ,Kızamıkçık,Kabakulak olarak) Mutlaka 1 yaşından sonra.
Suçiçeği : 15. aydan sonra.
Hepatit-A : 1 yaşından sonra 6ay ara ile 2 defa.
PrevenarZatürre) aşısı.2.-4.-6.- ve 12-15 aylar arasında 4 doz,Hiç yapılmayanlarda 2 yaşından sonra tek doz.
bu asi takvimi normalde
senin bahsettigin karma asiymis
hib yerine karma asi yada dtp yaziyormu?
Deme kız. Emre ne?olunur tabi, ben oldum :)
tam oalrak soyle oluyor
ovulasyon gerçeklesiyor,o sirada spermle birlesince senin o bayildigin emre oluyor :)
hamilelik basliyor
dollenme olmasa adet olacaksin yani ama olamiyorsun elinde olmayan sebeplerden dolayi
kumandayimi kaynatti :)))))))))) geri çalistimi kaynatinca :)Canım zaten doymasa ağlar ama gündüz biberonu çok iştahlı çekiyormuş ondan öyle düşünüyor.
Ablamında senın gibi 3 çocuğu var.15-10-9 yaşlarında.
Aşırı pipirikli. Emziklerin desenleri hep soldu kaynamaktan.
Emzik battaniyesine bile düşşe kaynatıyor.
Büyük kızı doğunca üç ay odadan çıkmamıştı.
Bebek başka odaları görünce şaşırmıştı.
Sonrada bebek kumandaları alıyor diye evdeki bütün kumandaları kaynattı .
Var gerisini sen düşün ama senin gibi ilaca karşı.
Süt korur demedim ama ne yapacağımı bilemedim.hahhaha sakin sut korur korunmuyorum deme
Hashande degilmiydi koca karpuzu tattiran cay kasigindan bisey olmaz herhalde :)))Bebeğe bir ç.kaşığı armut suyu verdim.
Lıkır lıkır hüpletti.
İyi mi ettim bilmiyorum.
Neden doktorları dinlemiyoruz acep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?