2015 Şubat Anneleri

Kız senden korkulur mu hiç minnak.
Yine değişmiş o resim.bir sabit dur yav
Hamile değilim ya artık değiştireyim dedim. Telefonla beni arıyormuş gbi yapıp çocukkarını korkutan yemek yedirenler var canım :) çok iyi göz teması kurarım. Fena tırsar çocuklar. Ama çokta sever kucağımdan inmezler.

Bazi drlar bu asiyi onemsemiyorlar belki ondan soylememistir bizim ebe 2. Ay asilarindan 1 ay sonra yapariz agir gelir dedi ama dr o zaman 3 aylik olacak 3 ayi birgun bile gecmemeli etkisi olmaz diger asilarla birlikte yaptir atesinin takip edersin cok yukselirse getirirsin dedi oyle yapirdim bide rota asisindan sonraki kakayi cok iyi temizlemen ve ellerini cok iyi yikaman gerekiyo virusu kakayla attigi icin sanada bulasabilir

Benimkide kafasini yikayinca giydirirken agliyo hemen yediriyorum sakinlesiyo banyodan hemen once yediriyorum oysa yoksa krize giriyo yikarken su hemen aciktiriyo galiba

Neden az emiyor. Gerçi ara ara değişiyor.
Benimki biliyorsun memye çok düşkün değil ama bugün bir saat ara ile emmek istedi
Değişiyor merak etme.
Benimki bir hafta sonra 3 aylık olacak.
Ablam diyor büyüdü artık doymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…