2015 Şubat Anneleri

Ver canim bir cay kasigindan ne olcak tadlara alissin bende yogurt verdim 5 cay kasigi:)
Seninki bir tabak yemiş.
Annem ver dedi yoksa vermezdim
Doktorlar ilacı veriyor ama diğer şeylere yasak diyor dedi. O zaman ilaçta vermeyecekmişiz
Anneler iyi bilir ama ben bilemedim.
Baksana yıllardır tereyağı zararlı idi şimdi faydalı oldu

Ne tusunamim kaldı,ne yanardağım,ne depremim.
Şurda iki dakika uyuyorum zaten o da kabusla geçti.
Vay anasını sayın seyirciler...

Ne tusunamim kaldı,ne yanardağım,ne depremim.
Şurda iki dakika uyuyorum zaten o da kabusla geçti.
Vay anasını sayın seyirciler...

Benmkide ondan hallice..en azindan sen uyumussun tam 1 saattir çocuk salliyorum.yemin etmiş bu bebe uymamaya

Hani sen hep diyosun ya bebekler bizim hissettiklerimizi hissediyo diye bu gaz olayini sen mi cagiriyosun acaba evrene msj yollayarak herseyin bu kadar cok gaz yapacagini sanmiyorum yaw...
Olabilir d vitamini gaz yapıyor diyırdum vermediğim gün aynı saatlerde yine gaz Sancısı çekti yawum.

Değişmezler onlar öyle ve biz onları öyle olduklarını bile bile seçtik. Ya kabul edip hayatımıza birlikte devam edicez ya da ayrı.
Ben aşağılanmayı,hakarete uğramayı,değersiz görülmeyi,iki kişilik yalnızlığı daha fazla kabullenemicem..

Bu cumleyi hic sevmiyorum ama biz sana dedik sekrrim
Yawaş yavaş Yaşadığım travmaları atlatıyorum işte. Yanımda birsürü insan varken bebişim ağladıkça mama verdiler ya o zaman gazı vardı gerçekten. Şimdi de her ağladığında gaz diyorum o kadar korkuyorum ki biri aç bu mama ver diycek diye.

Ve zafer benim...

Hadi uyuyakk ..

Seninki daha büyük kabuss...

Bazen diyomki keşke su bebekleri aldigimiz yere iade etme hakkimiz olsaydi
Bu gece cildirmadiysam daha cildirmam zannimca. Tam uyudu dedim 10 dk sonra yine 5 dk so da yine derken saat 7 olmuş 3.5 saat beşik salladim.
Ki dun sabahtan aksama kadar agladi çocuk, hayir ağlasun dert değilde bu bebe akillara zarar agliyo bastan susturdun susturdun yoksa yandi gülüm keten helva..
Dun öyle geçmişken gecede boyle yapti. Müthiş derecede bel sirt arasi bi yerde agrim var..
Birakacam bu isleri o olacak

Neyse yinede geçti diyelim

Biri mama verelim derse haklısın bi doktoruna sorayım de geçiştir. Benimki az kilo alıyo ama doktor mama demediği için herkes mama ver desede doktoru gerek görmedi diyorum. Sana çok karığşıyorlar ya sessiz kaldığın için banada yaşım küçük olduğu için herkes bişey söylüyo. Yan komşunun çocuğunun bakıcısı bile.

Dün sağlık ocağından çıktık yolda eşime telefonla anlatıyorum doktorun söylediklerini. Bu çocuğu çok giydiriyorsun çok sık hasta olur alıştırma böyle giydirilmez dedi diyorum yandan geçen teyzede hasta olur çocuk baksana yüzü açık ört ört hasta edicen böyle çocuk bakılmaz dedi ilerledi. Bi sinir oldum ama onun densizliği işte. Ağzı olan konuşuyo dedim duymamış gbi devam ettim. Her lafa aldırmamak lazım. He deyip geçecez bazen.

Son düzenleme:
Benim oğlanın kakası 2 haftadır yeşildi. Bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum onua geçiyorda kakası yeşil diye vicdan yapıyordum. Herkeste üşüyo üşüyo diyordu. Üşümüyo deyip giydirmedikçe cânî anne oluyorum bu sefer. Çocuğa şubatta martta 3 kat giydirirken nisanda 4 kat giydirmeye başladım bu sebepten. Dün doktor kızdı. Meğerse benim sıpa salyalandığı için barsak çok çalıştığı için hazımsızmış gbi kaka yeşile dönüyormuş. Ağrısı huysuzluğu yoktu zaten. 2 kat giydircem bundan sonra.

Bide bişi sorcam benim oğlanın vücudu sıcak olsa bile eller ayaklar buz gbi oluyo. Eldiven tak diyorlar. 2 aylık bebeğe eldiven taksam ellerini keşfedemez diye düşünüp takmıyorum. E bide burnu vücudu sıcak. İyimi ediyorum kötümü ediyorum deyin bi bana.

nutella bile yediriyor hashande
Bende verdim :)
bizimde öyle elleri soğuk burnunda soğuk oluyor bazen kendim usuyorsam onun da ellerini giydiriyor un ellerini kesfedemeZ demek de nedir o eller onun bugün olmasa yarin mutlaka kullanmaya öğrenecek hemen akrobatik hareketler bekleme .. Hem teyzeler doğru der her zaman çocuk üşür kakasi yeşerir :)))))) ahahaha ilk çocuk olunca çok duyarsin bu laflari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…