Seninki bir tabak yemiş.Ver canim bir cay kasigindan ne olcak tadlara alissin bende yogurt verdim 5 cay kasigi:)
Ne tusunamim kaldı,ne yanardağım,ne depremim.
Şurda iki dakika uyuyorum zaten o da kabusla geçti.
Vay anasını sayın seyirciler...
Olabilir d vitamini gaz yapıyor diyırdum vermediğim gün aynı saatlerde yine gaz Sancısı çekti yawum.Hani sen hep diyosun ya bebekler bizim hissettiklerimizi hissediyo diye bu gaz olayini sen mi cagiriyosun acaba evrene msj yollayarak herseyin bu kadar cok gaz yapacagini sanmiyorum yaw...
Geçti canım geçti sahiplenme zamanı,hamileyken,çocuk umrumda olmaz,kendine yük edersin demeden önce düşünecekti..Geçmişi tam okuyamadim devam ediyorum okumaya ama kızı sahipleniyor sanırım değil mi? Offf aralarda kalmak çok zor
Ben aşağılanmayı,hakarete uğramayı,değersiz görülmeyi,iki kişilik yalnızlığı daha fazla kabullenemicem..Değişmezler onlar öyle ve biz onları öyle olduklarını bile bile seçtik. Ya kabul edip hayatımıza birlikte devam edicez ya da ayrı.
Seninki daha büyük kabuss...Benmkide ondan hallice..en azindan sen uyumussun tam 1 saattir çocuk salliyorum.yemin etmiş bu bebe uymamaya
Amrrikan filmi gibi kabusun var kiz en afillisinden:)Seninki daha büyük kabuss...
Bu cumleyi hic sevmiyorum ama biz sana dedik sekrrimOlabilir d vitamini gaz yapıyor diyırdum vermediğim gün aynı saatlerde yine gaz Sancısı çekti yawum.
Yawaş yavaş Yaşadığım travmaları atlatıyorum işte. Yanımda birsürü insan varken bebişim ağladıkça mama verdiler ya o zaman gazı vardı gerçekten. Şimdi de her ağladığında gaz diyorum o kadar korkuyorum ki biri aç bu mama ver diycek diye.Bu cumleyi hic sevmiyorum ama biz sana dedik sekrrim
Ve zafer benim...
Hadi uyuyakk ..
Seninki daha büyük kabuss...
Hayir canim surup diger aylardaymis kucukmus dahaSurup vermedi mi
Biri mama verelim derse haklısın bi doktoruna sorayım de geçiştir. Benimki az kilo alıyo ama doktor mama demediği için herkes mama ver desede doktoru gerek görmedi diyorum. Sana çok karığşıyorlar ya sessiz kaldığın için banada yaşım küçük olduğu için herkes bişey söylüyo. Yan komşunun çocuğunun bakıcısı bile.Yawaş yavaş Yaşadığım travmaları atlatıyorum işte. Yanımda birsürü insan varken bebişim ağladıkça mama verdiler ya o zaman gazı vardı gerçekten. Şimdi de her ağladığında gaz diyorum o kadar korkuyorum ki biri aç bu mama ver diycek diye.
nutella bile yediriyor hashandeHashande degilmiydi koca karpuzu tattiran cay kasigindan bisey olmaz herhalde :)))
Bende verdim :)nutella bile yediriyor hashande
bizimde öyle elleri soğuk burnunda soğuk oluyor bazen kendim usuyorsam onun da ellerini giydiriyor un ellerini kesfedemeZ demek de nedir o eller onun bugün olmasa yarin mutlaka kullanmaya öğrenecekBide bişi sorcam benim oğlanın vücudu sıcak olsa bile eller ayaklar buz gbi oluyo. Eldiven tak diyorlar. 2 aylık bebeğe eldiven taksam ellerini keşfedemez diye düşünüp takmıyorum. E bide burnu vücudu sıcak. İyimi ediyorum kötümü ediyorum deyin bi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?