2015 Şubat Anneleri

sende mi suya giriyoprsun
sonra çocugu nasil kuruluyon kendini nasil kuruluyon
hiç çocukla yikanmadim merak ediyprum nasil bisey

Ben de giriyorum tabii.havluya sariyorum bebisi kendimi de tabii.sonra ilk onu giydiriyorum.meme isterse çıkarıp veriyorum hemen

Eller ayakar buz gbi ama diğer yerleri normal. Patik giydirincede çok terliyo ayakları

anaam resme bak deveyi bulmuş sonunda
canım bizimde eller ayaklar buz eldivende giydircem 2 kat çorapta giydirsem öyle
eller zaten şimdi hep ağızda olduğundan ısınmıyor
ben önemsemiyorum benimde öyle zaten hep eller ayaklar

Ewt benimde öyledir hep. Demek bize çekmiş bebeler.
Yavru devemi de yanıma koydum :)

Canım ben kadın almiyorum mecbur herşeyi kendim yapıyorum.eşimi öyle giydirince çok hoşuma gidiyor tertemiz jilet gibi oluyor aksini yapamam zaten eşim de utu yapmaz ondan yapmasını isteyemem.ona kalsa ütüleme üzerimde düzelir der çıkar isin içinden ben öyle yapamam iste.

Yaw ne oluyor böyle akreplere son günlerde.

Ne bileyim tatlım ayin etkisi altında filan mi kalıyorlar astrolojiden pek anlamam sen daha iyi bilirsin o konuları. Siz kaç yıllık evlisiniz ben diyorum yılların birikimi mi oluyor acaba.eşimle aram kotu olduğunda bütün günüm mok gibi geçiyor ne yediğimden ne ictigimden Bisey anlamıyorum halbuki Bisey demeden bi kerecik sarilsa bana unutucam herşeyi ama konu uzadıkça uzuyor.. Dun bi konuşma geçti aramızda daha da kötüydü çok üzüldüm gecem çok kotu geçti sıkıntıdan panik atak geçirdim zar zor Uyudum en sonunda.. Cabuk geçsin bu günler nolur

Bilmiyorum canım artik eşimin ilgisini cekemedigimi hissediyorum sanki ne yapsam olmuyor.sıkılıyor sanki.

Beraber daha Nice yıllara tatlım. Sevginiz hic bitmesin.

amin Allah razı olsun canım artarak devam etsin inşallah

Bilmiyorum canım artik eşimin ilgisini cekemedigimi hissediyorum sanki ne yapsam olmuyor.sıkılıyor sanki.

nedense onu bende hissediyorum
halbuki hiç sorun yok
herşeyi konuşabiliyoruz
sanırım sorun artık kavga etmememiz
çünkü birbirimizi görmüyoruz
ev arkadaşı gibi olduk
o her gece dışarıda

Araniz Nasil konuşuyor mu esin seninle yoksa benimkisi gibi inat mo ediyor?

Dışarı nereye çıkıyor? Ya iste önceden öyle oluyor sen annelik görevlerini tam yapıyorsun o da babalık gorevlerini . yorgun dustugunuz için de kimse kimseye Bisey demiyor.sonra ufacık Bisey oluyor veee hoooop... Tartışmalar vs başlıyor. Ve değişik birşeyler arıyorlar.bütün gün bebekle uğraşan,evle uğraşan ihtiyaç için dışarı çıkan bi insan ne derece ilgi çekici olur??

O zaman rahat ol bence ilk reglini atlatmışsın testte negatif ne güzel birde ben olsam rahatlıycam hemen sipral taktırcam

Topicte 4 çocuklu yok yoksa sen mi olcan ya ben anlamadım n zaman spiral takılabilir.doktorum önce adetliyken gel dedi,sonra dedi sen üç doğum yaptın normalde de takabiliriz uç aylıkken gel dedi.ne yapiyim acaba.ben de çok korkuyorum yeter artik su spirali taktirsam da rahatalsam.

kuzeniyle buluşuyor kuzenide eşinden yeni ayrıldı daha boşanma mahkemeleri olmadı 14 yıllık evliliklerini bitirdiler onunla takılıyor istemiyorum onunla görüşmesini ben aile hayatı düzgün insanlarla görüşsün istiyorum.
yarın işe başlıyorum bu yüzden çok mutluyum biraz kendime zaman ayıracağım
bir kuaföre gidip saçıma başıma bakım yaptıracağım aynada kendime bakıyorum adam niye evde otursunki ucube gibi olmuşsun diyorum kendi kendime

onu bende taktırmak istiyordum ama ev arkadaşı gibi olduk zaten daha 2 defa oldu gerek yok diyorum bir yandan da

Estağfurullah canım,saçların uzunnus zaten bi salsan,bi kalemle rimel, oldu bitti iste. 5 dkni almaz aslinda.ama yine de ilgisizliğini mazur görmeye sebep olamazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…