2015 Şubat Anneleri

Cok giydirdigin icin elleri soguk.vucudu cok sicak oldugu icin ellerden sogutmaya calisiyor.

galiba vücut isisini elleriyle ayarlıyorlar gibi bişi okumuştum yani eller soğuksa aslında çocuk sicaklamis oluyor

yav niye veriyorsunuz canim yaa yazık değil mi hadi meyve falan tamam da nutella nedir

Ben aşağılanmayı,hakarete uğramayı,değersiz görülmeyi,iki kişilik yalnızlığı daha fazla kabullenemicem..
yol yakinmi uzakmi gecmi kaldin erken mi biz bilemeyiz .. Sadece sunu nacizane öneririm..düzelecek diye bekleme, hic bir zaman duzelmiyor o arada sen yaslaniyorsun, umutlarini ,heyecanini yitiriyirsun.. Bide bakmissin ki mutsuz hicbirseyle tatmin olamayan biri haline gelivermissin..

Yani olan hep sana ve senin mutsuzluğunu onemseyip seninle mutsuz olanlara oluyor..

Madem.kafana koydun duzelmiyor duElecegide yok diyorsun bence incelediği yerden kopart..hergun bin kere ölmektense 1 kere ölmek yeğdir der babam.. Merak etme seni ayakta tutacak büyük bir DAYANAĞIM varken hemde

[QUOemziğin ucunazantemcik, post: 40604566, member: 380312"]yav niye veriyorsunuz canim yaa yazık değil mi hadi meyve falan tamam da nutella nedir[/QUOTE]
Kiz emzigin ucuna degdirdim ben kasikla yedirmedik ya ne kiziyon

Kendine gore bi düzen kurmana sevindim.çok üzülüyorum boyle erkenden ise gidenlere.benim 9 ayim kaldı ise baslamaya.şartlar olgunlasirsa ins. Darısı feyzaya olsun dua edelim onun durumu da zordu..

valla bende üzülüyorum insan evladından ayrı kalamazmış şimdiden anladım bunu
rabbim herkesin yardımcısı olsun çok zor

O tip bebekler bize denk gelmez tatlim. Bizimki olsa o gemiye bindigimize bin pisman ederdi bizi :) benim ortanca erkek kardesim oyleydi. Mamasini yer annem koyardi besigine sesi solugu cikmaz uyirdu.

ablamda öyleymiş babam arada gider nefesini dinlerdim uyansada ağlamaz bakınırdı etrafına diyor

benimki deli edecek beni şimdide mamaya tepkili
akşamdan beri bir yudum içmedi verince çığlık çığlığa ağlıyor mememi çok güzel emiyor ama
seninki yine iyi almış 2 bucuk ayda benimki toplam 1 kilo 200 gram aldı
teşekkür ederim bu arada bizim topiğin bebeklerinin hepsi maşallah dünya güzeli

Ben biraz agresif ve düşündüğü neyse o an onu söyleyen bir tipim.Bunu övündüğüm için söylemiyorum aslında hatta hep hayıflanırım biraz daha neden sakin sessiz kalamıyorum diye.Ancak cocukla ilgili karışmaya çalışan herkesin çenesini kapatabilmenin yolu da bu benim için.Yoksa yoldan gerçen teyze bile kendinde karışma hakkını nasıl bulur?Bizim toplumumuza özgü olduğunu düşünüyorum bu durumun.Özellikle lohusalıkta çok bunaltıyorlardı hepimizi topiği hatırlıyorum.Kendi anamız babamız bile moralimizi bozdu.Kayınvalideler,görümceler hatta kayınpederler ,yedi kat eller bile ,sanki çok anlıyorlarmış gibi her şeye karışıyorlardı.Onlar yüzünden yeri geldi sütümüz azaldı bazılarımızın kesildi kimimizin kendine olan güvenini sarstılar.Eşlerimiz en destek olmaları gereken anda birden bize mantalite olarak manevi olarak uzaklaştılar.Ama çok şükür artık bakıyorum da hepimiz yolumuzu bulduk.Kimse de bozamasın artık moralimizi Allah yar ve yardımcımız olsun güçlüyüz biz kalkarız herşeyin altından evelAllah.

günaydın kızlar
2 de yatıp 5 de uyandık biz hala çok mutluyuz çığlık atıyoruz sevinçten
ama mamayı ağzımıza aldığımız an morarana kadar ağlıyoruz
3 saat emzirmedim mama yesin diye ama yok yemiyor
acaba mamayımı beğenmedi anlamıyorumki

Bizim doktor ellerinin soğuk olmasını önemsemeyin önemli olan başı ayağı ve gövdesi demişti.

O sevinçli çığlıklar ne güzelmiş değil mi?Benim bazen gözlerim doluyor bakarken ona.Çok mu duygusallaştım ben ya.

desinleer canim nolucakki
aç deil benim sutum var de sustur
millettin her dedigini duyarsan sagligin bozulur, duymazdan gelir , sen annesisin en iyisini sen bilirsin kizin için, konusup susar baskalari he he de geç

iyi bi dr un varmis kiymetini bil cnm :)
yesil kakanin sebebinin çok yeme oldugunu her dr bilmiyor

Gunaydin kizlar.gune kv tel ile basladim.cani sikilmis buraya gelcekmis.uykusuz ve yorgun olmam tabi onemli degil onun icin.bu rahatligin sebebini buldum ama.atiyo antidepresani uyku ilacini kafa guzel tabi olan benim bir zamanlar celik gibi olan sinirlerime oldu.pamuk ipligine baglandi sayesinde!Allah'ima havale ediyorum

ya acayip moralim bozuk
insan her sabah tartıldıgında kilo aldıgını görür mü yahu
bu hızla gidersem vay halime
üstelik yediklerime dikkat ediyorum ekmek yemiyorum günde 3 lt su 30 dk eliptik bisiklet
ben zayıflayacağıma kilo alıyorum her gün
ilaç falanda içmiyorum ki hadi ilaç kilo yapıyor desem
yalnız sabah uyandıgımda ellerimi yumruk yaparken acıdı şişmiş gibiydi
ödem mi var acaba
nasıl ataım bu ödemei hevesle eliptik kullanıyorum eski kiloma dönecem diye ben gittikçe şişiyorum
yeşil çay içebilir miyim emzirirken bi zararı olr mu acaba
y ada başka nasıl ödem atılır tavsiyesi olan var mı

O sevinçli çığlıklar ne güzelmiş değil mi?Benim bazen gözlerim doluyor bakarken ona.Çok mu duygusallaştım ben ya.

evet çok güzel dünyanın en güzel sesi gibi geliyor keyfi yerindeyken
birde şu mamaya alışsada o zamanda böyle çığlık atsa keşke

neden ki moralin bozuk
Ben ümidi kestim artık

Neyden ümidini kestin tatlım? Eşinle aran Nasil sen ona bak diğerlerini görmezden gel. Bu ara boyle karamsarim ben gecem de kotu geçti zaten. Geçer inş bu zamanlar da..

Bir gün sebze ve ekmek yeme sadece protein al atarsın ödemi.
Bana hemşire hamileliğin son günlerinde yeşil çay ve kiraz sapı iç demişti.
Zararsızdır heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…