- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
pkasss in video muDuşa Kabin videoda yok muydu karıştırdım mı?
Lays in fırından olanını bilmiyordum klasik almışım onun da yarısı bitti fırından daha az yağlıdır di mi? Gaz yapar mı ki.lays fırından olabilir mi
Git bakalım ne var ne yok :) o konuları düşünmek istemiyorum onun 8cin yapmam test.. aslında emziren anne adet olmaz derler, görümce yok öyle bişey bende emzirdim ama hep oldum dedi. Büyük oğlum 1 aylıkken olmuştum ama emzirme çok nadir di tek gogusle tabi mama ilede 4 ay emzirdim.. şimdi çift göğüs sütum var bugün tek kere mama verdim. Anlamıyorum yaBen yaptım test canım negatif ama icim rahat degil sabah gidicem dr a
Evet küvetli olan diz Konuşurken anlamaya çalıştım ama yok izlemeyince anlayamadımpkasss in video mu
canim ben hiç ellemezdim kizimda vajinasinaO birleşik Kısım ayrılmaya başladı ya orayı tam ayırıp yıkıyamıyırum beyazlık kalıyor krem birikiyor sanırım onu kulak çubuğuyla temizleyebilirsin demişti Dr yapan birisi var mı diye merak etmiştim. Sizin tam yıkanıyor mu orası?
Adet olayı genetik bişey canım. Ailedeki diğer bayanlara sorulabilir ne zaman adet oldukları.Git bakalım ne var ne yok :) o konuları düşünmek istemiyorum onun 8cin yapmam test.. aslında emziren anne adet olmaz derler, görümce yok öyle bişey bende emzirdim ama hep oldum dedi. Büyük oğlum 1 aylıkken olmuştum ama emzirme çok nadir di tek gogusle tabi mama ilede 4 ay emzirdim.. şimdi çift göğüs sütum var bugün tek kere mama verdim. Anlamıyorum ya
Ben annemlerle gideyim diyorum tatilin birine.. hem gece dışarı çıkabiliriz hem de denize falan da eşimle aynı anda girebilirizGece çıkabilirsek tabii
delu :)))))))3 aydır Göbeğim catladi ya bi emdi bi emmedi bi kısa emdi bi uzun emdi..bi dahaki bebise emzik de vermicem beni emzik yapsın :)))))
Evet cnm ücretsiz izne çıktım ptesi den itibaren 2 yıl diye yazdım. .istediğimiz an dönebiliyormusuz tekrar alabiliyormusuzkrizantemcik izne mi çıktın? Ne kadarlık canım?
Ben de aslında kulak çubuğuyla falan silme taraftarı değilim de krem birikiyor gibi geldi bişey olmaz di mi? Hem zaten pişik kremi.canim ben hiç ellemezdim kizimda vajinasina
elimdeki bebek oglan diye yazmadim ama unutmuusm onceki kizdi :)
ben ne oglanin ne kizin orasina ellemem, banyoda sabunlu suyla ustden yikar geçerim
kizimda da hiç daha iye fln olmadi
kendi iyi temizleyemediig için bi ara SIK sistit oluyordu aciyor diyordu onuda sabunlu suda oturtup hallediyordum
hiç doktorluk olmadik sukur o konuda
uçude uyyorduGeldi mi bari bez?
Vay süpermiş canım. Ben de düşünüyırum bir süre rapor yıllık izin idare edeyim diyırum.Evet cnm ücretsiz izne çıktım ptesi den itibaren 2 yıl diye yazdım. .istediğimiz an dönebiliyormusuz tekrar alabiliyormusuz
sabunlu suyla yika iste sendeBen de aslında kulak çubuğuyla falan silme taraftarı değilim de krem birikiyor gibi geldi bişey olmaz di mi? Hem zaten pişik kremi.
ya az emince de göğüs tam bosalmiyor önce emzir sonra sag sağdigini ver almazsa dolaba at aletleri yika uffff çok yorucudelu :)))))))
çok emmesi iyi deilki
karni agriyor aglayip duruiyor,aglayinca susturmayip yine emziyorsun yine agliyor oyle bi KISIR donguye giriyorsun
hahahhahah :))))))))Bende öyleyim. Yolda yürüyorum ama bir tane insan görmem.bakan kör
Babama çekmişim
Babam karşıdan geliyor,annem üstüne yürüdü babam kenara çekildi devam etti yürümeye. Annem yine üstüne üstüne gitti bu sefer ne oluyor diye durdu baktı da öyle gördü.
İçinden diyormuş bu kadın deli mi ne üstüme çıkacak
aletmiya az emince de göğüs tam bosalmiyor önce emzir sonra sag sağdigini ver almazsa dolaba at aletleri yika uffff çok yorucu
uyumuyormu canim ?ateş 38.5 cıktı calpol verdim soydum 38. de kaldı bu gece sabahlarız artık
yavrum en son 8 de emdi mama yedi şimdi ne emiyo ne mama yiyo içim gidiyo onu o halde görünce
allahım bi an önce ateşi düşsün
sanki emdi de ben mememi kaçırdım :)))) gece ık dese emziriyorum uykuda daha iyi emiyor diye :))) bi de artık emerken ilgisi de dağılıyor cit çıksa çeviriyor kafayı sonra uğraş dur memeyi bidaha alsın diyehahahaah rahat birak eylulumu
cani istemiyorsa almaz :)
izinede çikdin isin ne emzir dur :)))))
Zamanını denk getirirsek selini de annene bırakabilir miyizBen annemlerle gideyim diyorum tatilin birine.. hem gece dışarı çıkabiliriz hem de denize falan da eşimle aynı anda girebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?