2015 Şubat Anneleri

Ben yaptım test canım negatif ama icim rahat degil sabah gidicem dr a
Git bakalım ne var ne yok :) o konuları düşünmek istemiyorum onun 8cin yapmam test.. aslında emziren anne adet olmaz derler, görümce yok öyle bişey bende emzirdim ama hep oldum dedi. Büyük oğlum 1 aylıkken olmuştum ama emzirme çok nadir di tek gogusle tabi mama ilede 4 ay emzirdim.. şimdi çift göğüs sütum var bugün tek kere mama verdim. Anlamıyorum ya

canim ben hiç ellemezdim kizimda vajinasina
elimdeki bebek oglan diye yazmadim ama unutmuusm onceki kizdi :)
ben ne oglanin ne kizin orasina ellemem, banyoda sabunlu suyla ustden yikar geçerim
kizimda da hiç daha iye fln olmadi
kendi iyi temizleyemediig için bi ara SIK sistit oluyordu aciyor diyordu onuda sabunlu suda oturtup hallediyordum
hiç doktorluk olmadik sukur o konuda

Adet olayı genetik bişey canım. Ailedeki diğer bayanlara sorulabilir ne zaman adet oldukları.

3 aydır Göbeğim catladi ya bi emdi bi emmedi bi kısa emdi bi uzun emdi..bi dahaki bebise emzik de vermicem beni emzik yapsın :)))))
delu :)))))))
çok emmesi iyi deilki
karni agriyor aglayip duruiyor,aglayinca susturmayip yine emziyorsun yine agliyor oyle bi KISIR donguye giriyorsun

Ben de aslında kulak çubuğuyla falan silme taraftarı değilim de krem birikiyor gibi geldi bişey olmaz di mi? Hem zaten pişik kremi.

delu :)))))))
çok emmesi iyi deilki
karni agriyor aglayip duruiyor,aglayinca susturmayip yine emziyorsun yine agliyor oyle bi KISIR donguye giriyorsun
ya az emince de göğüs tam bosalmiyor önce emzir sonra sag sağdigini ver almazsa dolaba at aletleri yika uffff çok yorucu

ateş 38.5 cıktı calpol verdim soydum 38. de kaldı bu gece sabahlarız artık
yavrum en son 8 de emdi mama yedi şimdi ne emiyo ne mama yiyo içim gidiyo onu o halde görünce
allahım bi an önce ateşi düşsün

hahahhahah :))))))))

ya az emince de göğüs tam bosalmiyor önce emzir sonra sag sağdigini ver almazsa dolaba at aletleri yika uffff çok yorucu
aletmi
valla ben bir iki sagdim, vermeyi unutum çope gitti
benimki biberonu almiycak galiba

aletide bilmiyorum da biberon yikamasina illet oluyorum ben

ateş 38.5 cıktı calpol verdim soydum 38. de kaldı bu gece sabahlarız artık
yavrum en son 8 de emdi mama yedi şimdi ne emiyo ne mama yiyo içim gidiyo onu o halde görünce
allahım bi an önce ateşi düşsün
uyumuyormu canim ?

hahahaah rahat birak eylulumu
cani istemiyorsa almaz :)
izinede çikdin isin ne emzir dur :)))))
sanki emdi de ben mememi kaçırdım :)))) gece ık dese emziriyorum uykuda daha iyi emiyor diye :))) bi de artık emerken ilgisi de dağılıyor cit çıksa çeviriyor kafayı sonra uğraş dur memeyi bidaha alsın diye

Ben annemlerle gideyim diyorum tatilin birine.. hem gece dışarı çıkabiliriz hem de denize falan da eşimle aynı anda girebiliriz
Zamanını denk getirirsek selini de annene bırakabilir miyiz şaka biryana bizim bakıcak kimsemiz de yok. Eşim yatılı bakıcı bulup birlikte tatile gidelim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…