Zeytin yiyorum bulantidan bizimkiler test yapalım diyor ama yok.. anam 3 ay oldu daha adet olmadım bi doktora mi gideyim. Herifim karşı 3.ye olmasını çok isterim ama :) deli miyim neyim
Valla canim bende kotu oldum ama ne yapayim yan yatma yastigi bile var ama bi sekilde dönduruyo kendini gece surekli izleyemiyorum Allahtan esim gormedi yorgan yastik ne varsa etrafina dizer dönmesin diye...
Deniycem canım Sağol bu arada tukruk sebebi bagirsaktaki salgilarin fazlalasmasi ellerini emme sebebi ve yesil kakaninda buyuk sorumlusu bagirsaktaki salginin artmasi kati gidalara geçiş için vucutlarinin tepkisi canim diş için biraz erken gerci her bebek farklı ama büyük çoğunluk aynı şeyleri yaşıyor buda bu tezi dogruluyor
O birleşik Kısım ayrılmaya başladı ya orayı tam ayırıp yıkıyamıyırum beyazlık kalıyor krem birikiyor sanırım onu kulak çubuğuyla temizleyebilirsin demişti Dr yapan birisi var mı diye merak etmiştim. Sizin tam yıkanıyor mu orası?
Benimkide tukuruyo baloncuk yapiyo ya tukurme donemleri ya hepsi ayni anda dis cikaracak :)))) yrnidogan bebegin disini neden cektirdiler bi zarari mi oluyomus?
Evet sırf bu tavuk için düdüklü aldım :))) annem tencerede pişmez dedi :))) düdüklüde 1 saatte pisti ama çok güzeldi tadı :)))) suyundan da pilav yaptı annem :))) aylar olmuş pilav yemeyeli :))))
Hahahaha :))) inan görmedim hiç duşa kabini :))) ben bakarım ama görmem. .yolda yürürken falan eşim unlulerden birini görür tanıdın mı der ben gormedim ki derim :)))) bnm o videoda gördüğüm tek şey yüzen bi bebekti :)))))
Bende öyleyim. Yolda yürüyorum ama bir tane insan görmem.bakan kör
Babama çekmişim
Babam karşıdan geliyor,annem üstüne yürüdü babam kenara çekildi devam etti yürümeye. Annem yine üstüne üstüne gitti bu sefer ne oluyor diye durdu baktı da öyle gördü.
İçinden diyormuş bu kadın deli mi ne üstüme çıkacak