2015 Şubat Anneleri

Tek seferde değil dörtte başlıyorum akşamüstü,sabah 11 e kadar. Tek göğüsten.
Bir seferde 50 zorla çıkıyor.
haaa ben tek seferde tek göğüsten 150 çıkıyor sanmıştım hani sutum cok diyordun ya organik tavuğu dene o zaman :)))))

Oyyyy yerim ben onların katı gıdalara geçiş hazırlıklarını :))) ne kdr büyük mucizeler bu bebisler yaa

banyoda suyla banyo harici ılık suyla ıslattığım baby&me bebek temizlik pamuklarıyla temizliyorum ben
O birleşik Kısım ayrılmaya başladı ya orayı tam ayırıp yıkıyamıyırum beyazlık kalıyor krem birikiyor sanırım onu kulak çubuğuyla temizleyebilirsin demişti Dr yapan birisi var mı diye merak etmiştim. Sizin tam yıkanıyor mu orası?

Çıkarsınız siz. Bende istiyordum ama biraz zayıflasaydım.keşke.of ki ne of
Seninde koca işi bırakmaz şimdi.
H.sonu havuza gidersiniz artık
Çeşmeye gidicez ya siz ordan Yunanistan'a geçeceksiniz. Ağustos'a daha üç ay var üç ayda en az onbeş kilo gider.

Evet sırf bu tavuk için düdüklü aldım :))) annem tencerede pişmez dedi :))) düdüklüde 1 saatte pisti ama çok güzeldi tadı :)))) suyundan da pilav yaptı annem :))) aylar olmuş pilav yemeyeli :))))
Off canım çekti şimdi. Tavuklu pilav
Anne gibisi var mı?

Bende öyleyim. Yolda yürüyorum ama bir tane insan görmem.bakan kör
Babama çekmişim
Babam karşıdan geliyor,annem üstüne yürüdü babam kenara çekildi devam etti yürümeye. Annem yine üstüne üstüne gitti bu sefer ne oluyor diye durdu baktı da öyle gördü.
İçinden diyormuş bu kadın deli mi ne üstüme çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…