Zeytin yiyorum bulantidan bizimkiler test yapalım diyor ama yok.. anam 3 ay oldu daha adet olmadım bi doktora mi gideyim. Herifim karşı 3.ye olmasını çok isterim ama :) deli miyim neyim
Bende öyleyim. Yolda yürüyorum ama bir tane insan görmem.bakan kör
Babama çekmişim
Babam karşıdan geliyor,annem üstüne yürüdü babam kenara çekildi devam etti yürümeye. Annem yine üstüne üstüne gitti bu sefer ne oluyor diye durdu baktı da öyle gördü.
İçinden diyormuş bu kadın deli mi ne üstüme çıkacak
Elektrikli sağma şeyinden kullanan arkadaşlar!!
İlk doğum yaptığımda eşimi pompa alsın diye gönderdik eczacı elektrikliside oluyor ama en iyisi manuel demiş ve eşimi vermiş göndermiŞ.
Bende acaba süt daha çok dda ben mi çıkaramıyorum diyorum.
Acaba elekteikli mi alsam.
Memnun musunuz ne dersiniz.
Çok farkı yoksa almıyım
Bu yaz bir haftalık tatilde izmirde Dr a da gitmek zorunda kalmıştık tatilden bişey anlamamıştık. Inşallah bu yaz çok güzel bir tatil olur. Ayrıca midye dolma da yiyememiştim yemeyi planlıyorum :)
Bu yaz bir haftalık tatilde izmirde Dr a da gitmek zorunda kalmıştık tatilden bişey anlamamıştık. Inşallah bu yaz çok güzel bir tatil olur. Ayrıca midye dolma da yiyememiştim yemeyi planlıyorum :)
kiz şimdi de biberon almıyor ben alismisim dışarda biberonla beslemeye. .geçen gün yıktı ortalığı alisik değilim dışarda emzirmeye topu topu 5 dk emmek için terlemedik yerim kalmadı koştur koştur arabaya gittik
İlk doğum yaptığımda eşimi pompa alsın diye gönderdik eczacı elektrikliside oluyor ama en iyisi manuel demiş ve eşimi vermiş göndermiŞ.
Çok farkı yoksa almıyım
Zeytin yiyorum bulantidan bizimkiler test yapalım diyor ama yok.. anam 3 ay oldu daha adet olmadım bi doktora mi gideyim. Herifim karşı 3.ye olmasını çok isterim ama :) deli miyim neyim
Çok farkı yoksa almıyım