2015 Şubat Anneleri

Zeytin yiyorum bulantidan bizimkiler test yapalım diyor ama yok.. anam 3 ay oldu daha adet olmadım bi doktora mi gideyim. Herifim karşı 3.ye olmasını çok isterim ama :) deli miyim neyim
Ben yaptım test canım negatif ama icim rahat degil sabah gidicem dr a

Şu videoyu ben kaçırdım Aradım bulamadım yaw

Elektrikli sağma şeyinden kullanan arkadaşlar!!
İlk doğum yaptığımda eşimi pompa alsın diye gönderdik eczacı elektrikliside oluyor ama en iyisi manuel demiş ve eşimi vermiş göndermiŞ.
Bende acaba süt daha çok dda ben mi çıkaramıyorum diyorum.
Acaba elekteikli mi alsam.
Memnun musunuz ne dersiniz.
Çok farkı yoksa almıyım

eylulun ilk pitpitini Çeşme de hissetmistim ne günlerdi yaa
Bu yaz bir haftalık tatilde izmirde Dr a da gitmek zorunda kalmıştık tatilden bişey anlamamıştık. Inşallah bu yaz çok güzel bir tatil olur. Ayrıca midye dolma da yiyememiştim yemeyi planlıyorum :)

Bu yaz bir haftalık tatilde izmirde Dr a da gitmek zorunda kalmıştık tatilden bişey anlamamıştık. Inşallah bu yaz çok güzel bir tatil olur. Ayrıca midye dolma da yiyememiştim yemeyi planlıyorum :)
ben de kumru yiyememistim bu sene her gece yicem :)))

hahahaah rahat birak eylulumu
cani istemiyorsa almaz :)
izinede çikdin isin ne emzir dur :)))))

bende lansinoh elektrikli var cnm eşim manuel iyi değil diyor ben bnmkinden memnunum

Zeytin yiyorum bulantidan bizimkiler test yapalım diyor ama yok.. anam 3 ay oldu daha adet olmadım bi doktora mi gideyim. Herifim karşı 3.ye olmasını çok isterim ama :) deli miyim neyim
hayurlisi olsun canim insalllah
ovulasyon gerçeklesti ve korunma olmadiysa hamile olabilirsin

Biz ilk iki ay kiraladık medelanin hastane tipi pompasını memnundum, simdi pompasız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…