Merhaba, sayfada çok vakit geçiriyorum ama yazmaya ancak cesaret edebildim 12+1 lik hamileyim. Ocak ayında bebeğin kalp atışları durduğu için bir kürtaj yaşadım bundan önce kese etrafında kanama olmuştu. Sonra ateşli hastalık vs geçirdim doktorum hastalık veya anomalik bir durum dedi. 2008 doğumlu bir aslanım var kardeş kardeş diye can atıyor. Bugün ikili taramadaydik herşey yolunda ama ayrıntılı ultrasonda kese etrafında ufak bir kanama görüldü geçen seferden ötürü aşırı tedirgin oldum bakan dr hiçbir ilaca gerek yok dedi sen ilaclarina devam et dedi. Kendi dr m da kanama veya agri olursa progestan dedi sukur kanama falan yok. Bu arada folbiol, bebe aspirini, zinco c ve Hibor iğne kullaniyorum. İçim tedirgin oldu paylaşmak istedim. Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben banyoya giremiyorum yaa
benim gibi olan varmı
saçım yağdan vıcık vıcık oldu ama banyo kapısına gidince bi öğürme başlıyor
sanırım saçlarımın dökülmesiyle alakalı
birde yüzümde ergenlik sivilceleri çıktı
normalde bile bu kadar sivilcem yoktu
kirden pasaktan oluyor hep bunlar
Kiz allah ne.deyim sana :) benim yuzumde ayni cenemle kulagima dogru ya puf :)
ayyy çok sevindim yalnız değilmişim
benimde öyle valla
çenemden yanağıma zıplamış ordan kulağıma ordan alnımın tam ortasına
garnier yüz temizleyicilerim var onları hamile kaldıktan sonra hiç kullanmadım
acaba sakıncası olurmuki kullansam:44:
Merhaba, sayfada çok vakit geçiriyorum ama yazmaya ancak cesaret edebildim 12+1 lik hamileyim. Ocak ayında bebeğin kalp atışları durduğu için bir kürtaj yaşadım bundan önce kese etrafında kanama olmuştu. Sonra ateşli hastalık vs geçirdim doktorum hastalık veya anomalik bir durum dedi. 2008 doğumlu bir aslanım var kardeş kardeş diye can atıyor. Bugün ikili taramadaydik herşey yolunda ama ayrıntılı ultrasonda kese etrafında ufak bir kanama görüldü geçen seferden ötürü aşırı tedirgin oldum bakan dr hiçbir ilaca gerek yok dedi sen ilaclarina devam et dedi. Kendi dr m da kanama veya agri olursa progestan dedi sukur kanama falan yok. Bu arada folbiol, bebe aspirini, zinco c ve Hibor iğne kullaniyorum. İçim tedirgin oldu paylaşmak istedim. Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın insallah.
benimde öyle valla
Bende onu kullanıyorum garniern üçü bir arada var onu kullanmasam hepten mafolur yüzüm gözüm
O konuda bi yazı okumustum ama hatirlayamadim simdi kozmetiklerin icindeki bazi etken maddeler muhimmis kullanmamak gerekmis gebelikte nette bir arastir istersen canım
Sivilce yok da cok solgun yuzum ruh gibi tip mip kalmadi bi çöktüm tuhaf oldum aynada yabanci geliyom kendime
canım benim yasen benim ablam sayılırsın ben daha 24 yaşındayım 2 sene olmadı henüz evleneli ağustosta olucaz kısmetse.. senin yaşadıklarını hissettiklerini ben çok iyi anlıyorum. hani bilmeyen anlayamaz gerçekten. ki senin pko varmış bende hiç bir neden yokken gitti bebeklerim. ama allahıma şükür bu haftaya kadar gelebildik inşallah hepimiz çatır çatır doğurucaz. allah evladına sağlık versin kendini üzme sıkma hiç. bende hastane ortamında bayılacak kadar kötü oluyorum sıkıntıdan sivilce falan çıkıyor ama onu ekranda görüyorsun ya herşeye değer diyorsun. bende aynı şekilde kusayım istediğim kadar ama hap kullanmama taraftarıyım onun orada olduğunu bilmek gibi hissettiriyor kusmak bana hatta öğürmek :) allah inşallah sıkıntılı günlerimizi kucağımıza aldığımızda unutturur biraz olsun bize. hiç bir hamilelik kolay değil ama kaybedip tekrar kavuşanlar için çok çok farklı bir durum. yaz sen buralara niye yazıp yazıp siliyorsun bende kararsızdım başlarda sonra üzülüyordum ama yapıcak birşey yok herkes birbirine yardım etmek için burada. o yüzden ne olursa olsun bilgilendir bizi. iyi kötü ben hep yardımcı olmak isterim :)
Hosgeldin canim allah bagislasin oglunu bebisinide saglikli bi sekilde kucagina alirsin hic sorun yaoma tadini cikarmaya bak
Hoşgeldin canım hepimizde ayni korkular evhamlar öyle böyle birbirimizden destekle geciricez bugunleri onceki kotu tecrubelerin payi muhakkak yadsınamaz ama düşünüp negatif enerjiyle dolmaya da luzum yok rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah
benimde öyle valla
Cimcimem benim se cildim çok kotu cenem ve alnim sivilce dolu özellikle cenem ama çok kotu duruyor bende de garnier var banyodayken arada bir kullaniyorum.saclarim bi gün yikamasam yaglaniyor.cildim de yagli.ve saclarim çok dökülüyor. Sivilce Kiz belirtisi derler ama sac dökülmesi de oglanda çok olmuştu benim aksine kizimda saclarim acayip uzamisti belirtiler değişik acaba hepimizin ayni cinsiyette mi olacak bebisler söyleyin sivilceli annisler :))
Beni yine evime ağlaya zırlaya gönderiler ya tebrik ödülü vereceğim artık başarılarından dolayı ya :'(
Neden yaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cimcimem benim se cildim çok kotu cenem ve alnim sivilce dolu özellikle cenem ama çok kotu duruyor bende de garnier var banyodayken arada bir kullaniyorum.saclarim bi gün yikamasam yaglaniyor.cildim de yagli.ve saclarim çok dökülüyor. Sivilce Kiz belirtisi derler ama sac dökülmesi de oglanda çok olmuştu benim aksine kizimda saclarim acayip uzamisti belirtiler değişik acaba hepimizin ayni cinsiyette mi olacak bebisler söyleyin sivilceli annisler :))
Valide hanımlara yemeğe gittik yemek koktu içeri girdiğim gibi bütün evi sarmış zaten tiğsindim tavuktan yiyemedim yemekten sonra canımı sıktılar iyice yok niye yememişim geçen arkadaşlarla iftar yapmışım da o zaman kokmamışmı lokanta boğazıma dizildi ya herşey ben zaten yiyemiyorum istediğim gibi zorla yiyorum birde kalkıp laf söylüyorlar arabalarını kullanıyoruz diye satışa çıkarmışlar çok masraf olmuşmuş halbuki eşim yıkkattırıyor yakıtını koyuyor birde kayınvalidem apartıyorsun diyor yemek koktu yiyemedim deyince ya ben moral arıyorum bunlar iyice moral bozuyor ya :'(
Beni yine evime ağlaya zırlaya gönderiler ya tebrik ödülü vereceğim artık başarılarından dolayı ya :'(
Hastane. Mi gönderdi KV ler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?