2015 Şubat Anneleri

Hosgeldin canim allah bagislasin oglunu bebisinide saglikli bi sekilde kucagina alirsin hic sorun yaoma tadini cikarmaya bak

Kiz allah ne.deyim sana :) benim yuzumde ayni cenemle kulagima dogru ya puf :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güzel haberlerle gelen annelerimizi tebrik ediyorum cinsiyetlerimizde belli olmuş oğlan senesi galiba :) maşallah kuzucuklara darısı bizim başımıza inşş

Kiz allah ne.deyim sana :) benim yuzumde ayni cenemle kulagima dogru ya puf :)

ayyy çok sevindim yalnız değilmişim
benimde öyle valla
çenemden yanağıma zıplamış ordan kulağıma ordan alnımın tam ortasına
garnier yüz temizleyicilerim var onları hamile kaldıktan sonra hiç kullanmadım
acaba sakıncası olurmuki kullansam:44:

Bende onu kullanıyorum garniern üçü bir arada var onu kullanmasam hepten mafolur yüzüm gözüm

Hoşgeldin canım hepimizde ayni korkular evhamlar öyle böyle birbirimizden destekle geciricez bugunleri onceki kotu tecrubelerin payi muhakkak yadsınamaz ama düşünüp negatif enerjiyle dolmaya da luzum yok rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah

O konuda bi yazı okumustum ama hatirlayamadim simdi kozmetiklerin icindeki bazi etken maddeler muhimmis kullanmamak gerekmis gebelikte nette bir arastir istersen canım

Bende onu kullanıyorum garniern üçü bir arada var onu kullanmasam hepten mafolur yüzüm gözüm

ben normalde yüzümü sıcak su buharıyla temizliyorum ama şimdi ona katlanabilecek durumda değilim
kafamı duşun altında zor tutuyorum zaten
arada peeling yapıyordum garnierle
tekrar deneyeyim o zaman bende

O konuda bi yazı okumustum ama hatirlayamadim simdi kozmetiklerin icindeki bazi etken maddeler muhimmis kullanmamak gerekmis gebelikte nette bir arastir istersen canım

Sivilce yok da cok solgun yuzum ruh gibi tip mip kalmadi bi çöktüm tuhaf oldum aynada yabanci geliyom kendime

ay herkes aynı demekki.
valla aynalara küstüm resmen.
eskiden olsa makyajımı saçımı yapmadan sokağa adım atmazdım
şimdi midem bulanmadan yüzümü yıkayabildiğime seviniyorum

Hosgeldin canim allah bagislasin oglunu bebisinide saglikli bi sekilde kucagina alirsin hic sorun yaoma tadini cikarmaya bak

İyi dilekleriniz ve telkinleriniz için çok teşekkürler bir bilgi de benden gelsin eğer kanama alanı kesenin 1/4unden küçük veya iste o kadarsa 12 haftadan sonra vücut absorbe edebilirmis az daha araştırma yapinca uzmanlasacagim herhalde bir ara ücretli klinik bir makale indirmeye çalışırken yakaladım kendimi :)

Cimcimem benim se cildim çok kotu cenem ve alnim sivilce dolu özellikle cenem ama çok kotu duruyor bende de garnier var banyodayken arada bir kullaniyorum.saclarim bi gün yikamasam yaglaniyor.cildim de yagli.ve saclarim çok dökülüyor. Sivilce Kiz belirtisi derler ama sac dökülmesi de oglanda çok olmuştu benim aksine kizimda saclarim acayip uzamisti belirtiler değişik acaba hepimizin ayni cinsiyette mi olacak bebisler söyleyin sivilceli annisler :))

kızlar annesinin güzelliğini alır hamile kadın çirkinleşir erkekler güzellik katar derler aslında
ama nedense ben hep erkek gibi hissediyorum
sanırım bunun sebebi uzayan erkeksi kıllarım
midem çok bulanıyor duşa girerken
akşamdan beri zor girdim yaa
ama sanırım sebebini çözdüm
ben yatak odamdaki küçük duşu kullanıyorum diğeri wc ile aynı yerde
temiz dursun diye onu kullanmıyorum
bu yüzden küçük olduğu için sıcak suyun etkisiyle oluşan nemli hava midemi bulandırıyor
ben şampuan olarak restorex in saç dökülmesine karşı olanını kullanıyorum
allah tan karşı. birde başka birşey olsa kafamda saç kalmayacak heralde

Beni yine evime ağlaya zırlaya gönderiler ya tebrik ödülü vereceğim artık başarılarından dolayı ya :'(

Yves rocher'in parabensiz renklendiricisiz şampuan ve duş jeli var Türkiye'de de kampanyada olduğunu duymuştum isterseniz bir göz atın derim

Son düzenleme:
Neden yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valide hanımlara yemeğe gittik yemek koktu içeri girdiğim gibi bütün evi sarmış zaten tiğsindim tavuktan yiyemedim yemekten sonra canımı sıktılar iyice yok niye yememişim geçen arkadaşlarla iftar yapmışım da o zaman kokmamışmı lokanta boğazıma dizildi ya herşey ben zaten yiyemiyorum istediğim gibi zorla yiyorum birde kalkıp laf söylüyorlar arabalarını kullanıyoruz diye satışa çıkarmışlar çok masraf olmuşmuş halbuki eşim yıkkattırıyor yakıtını koyuyor birde kayınvalidem apartıyorsun diyor yemek koktu yiyemedim deyince ya ben moral arıyorum bunlar iyice moral bozuyor ya :'(

Benimde hayatım boyunca sivilce çıkmamıştı dudak çevreme çıktı zaten aynaya.hiç bakmıyorum On yaş yaşlandım. Süslü olan insan hamile iken bile süslü oluyor. Hastanede görüyorum makyajlı süslü hamileler diyorum gariplik.bende.nerdeyse pijama ile işe gidicem hiç takmıyorum artık.

Hayret ya orda kokmaz ama evde kokmuştr olamaz mı yani anlayışsızlar yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beni yine evime ağlaya zırlaya gönderiler ya tebrik ödülü vereceğim artık başarılarından dolayı ya :'(

Hastane. Mi gönderdi KV ler mi

Hastane. Mi gönderdi KV ler mi

Okudum kayınvalidenlermiş.seninkiler de düşman sanki. Ama öyle davranmaları eşinle ilgilidir yoksa cesaret edemezlerdi. Bana deseler mesala anında eşim fırçalar herkesi babası da dahil.ama bende onlara diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…