2015 Şubat Anneleri

Hayatim zaten kendi kayinvalidemr de Asiri gicigim, sen bunlari yazdikca tepem atiyo gelip seninkileri dovucem sonunda. Bu ne ya bu kadar ustune gelip aglatip duruyorlar seni hic mi vicdan yok bu insanlarda pes ama. Senin hatan ne biliyormusun laflarini ciddiye alip icerlemen. Bu insanlar seni ne kadr ciddiye aliyorki sen onlari onemsryip laflarina kendini de bebegini de uzuyorsun. Hiiic duymamazliktan gormemezlikten gelmelisin ceza olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ben kizimda inanilmaz cirkinlesmistim yuzum burnum cok sismisti 26 kilo almistim bide cene ve dudak ustunde kahve lekeler cikmisti gorenlr taniyamiyodu:)) kiz coxuk gercekten cirkinlestiriyo zilliler:))

Benim de sivilcelerim var. Hatta hamile oldugumu bilmeden ciktilar, adet duzensizligi oldu sandim. Bir ara pko vardi cunku. Simdi de biri batiyor biri cikiyor iyy.
Doktora sol kasiktaki agriyi sormayi unuttum ama usg yi saga koydu da bakti kadin. Sol geriliyor buyuzden. Bir de doktor da hamileydi 7-8 aylik tisil tisil konusuyordu :)
Bu msjim da gorunmez olmasin allahim lutfen :) birileri gorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizimkine göre hep ailesi haklıdır ben hep abartırım naz yaparım hiç mi hiç savunmaz beni savunursa saygısızlık olur hep onlar doğru zaten

Geçen gün kızdırdılar beni kalktım gittim yine ben suçlu oldum yine ben hatalı oldum 4-5 gün gitmedim neymiş bi küserlermiş bir daha barışmazlarmış eşimin de ödü patlıyor birşey demesinler diye bıktım artık ya el kızı gibi görüyorlar beni kendi kızları bir ameliyat oldu 3 sene önce hâlâ iş yaptırmaz doğru düzgün ama bana gelince benimki can değil zaten

Kuserlerse kussunler yiyomu? Bebisi gormeye gelmek istemiceklermi senle kusken nasi gelcekler? Gider yapiyorlar resmen, inceldigi yerden kopsun tavri olsa sende ve esinde onlarda bi geri adim atmak zorunda kalcaklar ama iste 😕

Ilk aydaki hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni oldugundan sivilce normal bence cnm zamanla gecer bu arada senin doktor dogum iznine ciktiginda ne yapcaksin bence sor simdiden doktor bakarsin baska

Canim ya sen esinle ugras. Ailesine hic bir sey deme. Onlara tahammul etmeye calis. Esine de nazlan. Onlara bisey demiyorum ama beni de dusun de surekli işle kafasina. Esini yontmadan sana rahat yok. Hemen olmaz ama zamanla olur. Zorladilarsa yeseydin yemegi onlarin onunde de kussaydin ay sinir oldum. Ama olay esinde huyuna git yontulsun. Artik koca degistiremeyecegine gore elindekini guzellestirmeye bak :)

Insanlari taniyamiyosun artik nasil bi vicdan nasil bi sekle burunmusler anlam veremiyorum hele su ailesi tarafinda olup esinin arkasinda olmayan erkekler benim elime dusse vay hallerine:)) allah yardimcin olsun canim takma sen relax ol gitme cok fazla mesafeni koru 3 maymunlari oynicaksin onlarin alttan almasi gerekirken sen alicaksin yani allah akil fikir versin bu insanlara

Iyi çok şükür pıhtılaşma derdin yokmuş canım. O yüzden de aspirine zaten gerek yok. Ben bu arada halen elevitin şokundayım. Niye domuzlu ilacı bize veriyor doktorlar

bilmiyorum ki canım ben hep decavit kullanmıştım kansızlıkta filan. hiç eleviti bilmiyordum buradan öğrendim bende. ama doktor henüz geçmedi decavite ne zaman geçer bilemiyorum bende folik asit eksikliği avrdı. o yüzden belkide devam ettiriyorlar. evet allaha şükür pıhtı derdim yok sadece önlem amaçlı. zaten corasprin genelde çok pıhtı olanlara veriliyor. genelde hep iğne kullanılıyor

Mrb kızlar. Nnem geldıgı ve oğlumun dogum gunu partısı hazırlıklarıve byram teşı dolyısı ile cok gıremıyorum. Yarın mınık kuşumu gorucem ınsallah.saat 3 de ınsallah bı cınsıyet tahmını ypabılır. Hepınıze sevgıler...

Hosgeldin canim. Gecmis olsun bende de kese etrafinda kanama var. Progestan verdi doktorum onu aliyorum. Once cok uzulmustum ama bebegim iyi deyip teselli ediyorum kendimi. Vucut lese etrafindaki kani absorbe edebiliyormus. Cok uzulme stres yapma bebisine yansimasin stresin. Bir an once gecer insallah.

Benim de var o sivilcelerden ceneme dolustular çok seviyorlar orayi. Birde kasiklarimda cikti birsuru onlara sinir okuyorum : ( canim ya benimde sol taraf agriyor ama bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Markette alisveris yaparken market arabasi sol kasigimin üstüne fena carpti. Ondan korkuyorum sadece. Bugün hic mesaj yazacak halim olmadi inan ama gördüm ve cevap vermeye calistiimm : ))

Evet orda kokmadı ama burda kokuyo, hemde çok kokuyo yemiyorum derdim ben olsam.tövbe estağfirullah. Şu mübarek günde insanı çileden çıkartır böyleleri.

Canim benim tsk ederim :)
Seninki de buyume agrisidir. Ya da bebegin cok disinda bi acidir vurmanin etkisiyle. Herkes sivilceli olduguna gore sorun yok :))

Selam kizlar .Gunaydin. Sizlere bisry soracagim. Dun giydigim ayakkabi ayagimi vurdu. Ve deri soyuldu. Sadece sabunlu su ile temizleyip nemlendici krem surdum. Biraz da kolonya tabi. Yalniz batikon ya da furacin gibi dezenfekte edici krem yada solusyon kullanamadim. Netten baktim doktorunuza sorun diyor. Bunlarin kullanimiyla ilgili gebelikte zararli olup olmadigina dair bilfisi olan varmi acaba?

Iyo bakalim canim. Cok cok hayirlisi olsun insallah. Rabbim bizlere de sağlıkli bebekler nasip etsin. Anladim benimki samsng ama onun icin bakarim olmadi ben de. Tesekkurler

Bizimkilerde öyle canım hiç üzme kendini. En son kusmaktan helak olup serum bağlayınca biraz dizginlediler kendilerini. Ben abartıyomuşum herkes hamile oluyomuş hastalığa çeviriyormuşum daha neler neler.. Bebek küçük kalırmış sağlıklı torun istiyorlarmış falan filan. Kendilerince bişe diyolarda bana batıyo hepsi.

günaydın kızlar nasılsınız
sabahları öğürmekten karın kası yaptım artık
ağzımda tat kalmadı küp şeker yesem bile ağzı acı acı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…