- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
hiç birşey olmaz canım merak etme. bende 3 düşük sonrası hamile kaldım. hibor iğne kullanıyorum progestan ve folik asit corasprin kullanıyordum doktor ona gerek yok iğne aynı işi görüyor fazla sulanmasın kanın dedi.. yani allahın izni ile birşeycik olmaz bebeklerimize. kese etrafında kanamalar çok önemli değil yeterki bebeğin kesesinin içinde olmasın ve dışarı çıkan birşey yoksa içini ferah tut.
Canım bilinçli olarak 8 haftalık gittim ilk kontrolüme zaten kendimi bildim bileli aynı doktora gidiyorum daha koltuğa oturur oturmaz kocaman bir dosyam geliyor eline doktorumun herşeyimi biliyor bütün tahlillerimi ayrıntılı olarak yaptılar ve sonunda folbiol, zinco c, bebe asprini ve hibor verdi hiç sorgulamadım neden diye. hatta bugün telefonda konuşurken vitamin bitti devam edeyimmi dedim evet dedi aldım bir paket daha 10 gün sonra elevite geçecekmişiz. Bolca bulantı, öğürtü ve kusma vardı ama onu biliyorum. Hatta zofran falan verdi ama ben kullanmadım. Birde ailede şeker hikayesi var daha önceki kontrollerimde benimde yüksek çıkıyordu son 8 aydır normal düzeyde. Ancak bunları paylaşabilirim vitamin için ayrıca başka bir test yapıldığını hatırlamıyorum çinko içindeMerhaba hoşgeldin canım. zinco c yi neden kullanıyorsun? Çinko eksikliği mi var?
Canım bilinçli olarak 8 haftalık gittim ilk kontrolüme zaten kendimi bildim bileli aynı doktora gidiyorum daha koltuğa oturur oturmaz kocaman bir dosyam geliyor eline doktorumun herşeyimi biliyor bütün tahlillerimi ayrıntılı olarak yaptılar ve sonunda folbiol, zinco c, bebe asprini ve hibor verdi hiç sorgulamadım neden diye. hatta bugün telefonda konuşurken vitamin bitti devam edeyimmi dedim evet dedi aldım bir paket daha 10 gün sonra elevite geçecekmişiz. Bolca bulantı, öğürtü ve kusma vardı ama onu biliyorum. Hatta zofran falan verdi ama ben kullanmadım. Birde ailede şeker hikayesi var daha önceki kontrollerimde benimde yüksek çıkıyordu son 8 aydır normal düzeyde. Ancak bunları paylaşabilirim vitamin için ayrıca başka bir test yapıldığını hatırlamıyorum çinko içinde
Merhaba tiramisu35 ve litchi, işte bakabildiğim ve evde paşadan müsait olabildiğimce artık yazacağım çok teşekkür ederim. Litchi cleaxenle hibor arasında bir fark yokmuş şöyleki trombofili paneli testi yapılmadan önce dr muayenehanesinde cleaxane vurmuştu testi tıp fakültesinde yaptırdım mecburen uzman bir dr dan giriş yaptırmam gerekiyordu burdaki dr a cleaxen kullanıyorum dememe rağmen hibor için rapor çıkarmış kendi drm muhteviyatlarının aynı olduğunu söylemişti.
Merhaba tiramisu35 ve litchi, işte bakabildiğim ve evde paşadan müsait olabildiğimce artık yazacağım çok teşekkür ederim. Litchi cleaxenle hibor arasında bir fark yokmuş şöyleki trombofili paneli testi yapılmadan önce dr muayenehanesinde cleaxane vurmuştu testi tıp fakültesinde yaptırdım mecburen uzman bir dr dan giriş yaptırmam gerekiyordu burdaki dr a cleaxen kullanıyorum dememe rağmen hibor için rapor çıkarmış kendi drm muhteviyatlarının aynı olduğunu söylemişti.
Hanımlar Elevit ilacın yerine başka bi işaç vermezmi doktorlar acaba? O ilaç hakkında biraz karamsarım, içindeki madde yüzünden. Bu arada bugün sabahtan belli peynir yiyorum. Peynir aşeriyorum resmen:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sağol canım ya işte nasıl bir psikopatlıksa benimki bilmiyorum sabah beridir böyle ruh gibi oldum. Sayfanın ve sizlerin gerçekten rahatlamama çok etkisi oluyor. Psikopatlık dedim gerçekten yoğun bir buhran dönemindeyim, bulantılarınızı rahatsızlıklarınızı burada okurken bende çok çok rahatsızdım ama işte kaç defa yazdım yazdım sildim yok düşecek buda bişi olacak diye. Aslında bugüne kadar çok şükür herşey de gayet güzel gidiyordu bol bulantılı kanamasız vs. Hatta şöyle birşey bebeğin sağlığını ve kalp atışlarını takip edebilmek adına öğürmekten içim çıksa bile kussam bile asla ilaç kullanmadım. Kendi doktorum rahatsız olduğu için bugün farklı bir doktora muayene olmak zorunda kaldım hastane ortamı zaten geriyor beni birde doktorun konuşmayanına denk gelince iyice bir saldım kendimi. Ama başına gelen birşeyler yazıp telkin edince farklı oluyor işte durum. Çok saol cidden Eslaa forumda bana ilk cevap yazan kişi sen olduğun için ayrı bir önemin olacak benim için teşekkürler.
Bu arada kendimi tanıtayım 31 yaşındayım 78 boy 78 kilo, çalışıyorum (akademik personel), bir aslanım var 8 senelik evliyim. Müzmin pkosken çok şükür evlat sahibi olmuş ve tekrar olmak isteyen, şu aralar buhranik ama normal zamanda neşeli bir hamileyimm...
Hanımlar Elevit ilacın yerine başka bi işaç vermezmi doktorlar acaba? O ilaç hakkında biraz karamsarım, içindeki madde yüzünden. Bu arada bugün sabahtan belli peynir yiyorum. Peynir aşeriyorum resmen:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hibor iğneyle clexane arasında fark var mı acaba? Bir de doktorlar pıhtılaşma sonucu olan bebek kayıplarında aspirinle kan sulandırıcı iğneyi birlikte kullandırtıyorlar. Eslaacım senin iğnen kaçlık acaba dozajı yüksek diye mi aspirini içirmedi?
Bu elevit ve decavit aynı işe mi yarıyor acep
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hibor devletle anlaşmalı diye biliyorum onların arasında fark yok hatta hibor daha pahalı 10 tane iğne şuan 90 tl olması lazım. bende pıhtılaşma yok canım o testlerim yapıldı.doktor başlarda önlem amaçlı başlattı şimdi gerek görmedi iğneye devam dediği için.benim iğnem önlem amaçlı canım 3500 0.2 ml lik. bunun yukarısını tedavi amaçlı veriyoruz. sende pıhtı olmadığı için gerek yok dedi.
Elevitin içinde domuz jelatini olduğunu yeni öğrendimaylardır da kullanıyorum daha önce centrum diye bir multivitamin kullanmıştım ondan da çok memnundum en iyisi doktora söyleyip değiştireyim. Teşekkür ederim canım. Elevitin içinde ne varmış diye araştırmasam haberim olmayacaktı. Kutunun üzerine de yazmamışlar.
Selam kizlar doktordan guzel haberlerle gelen herkesi tebrik ederim. Zamansiz cinsiyet de belli olmus masallah cok hizlisiniz.
Ben de dayanamadim gittim.doktora biraz bekledik sinir oldum ama bebegimi gorduk hic durmuyordu yerinde. 11+2 falan cikti. Burun kemigini gordu dr her sey yolunda dedi ama ense icin erken dedi. Ellerini salliyordu takla atiyordu ilk defa boyle hareketli gordum, duygulandim. O hareketleri ben hissetmiyorum yani ozellikle kendimi dinledim o sirada. 5 cm olmus az daha buyusun hissederim ins.
Herkes guzel haberler alsin isteyen herkes bu duygulari yasasin ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?