2015 Şubat Anneleri

Kızlar...İftara mı gittiniz güzel yemek kokuları geliyo burnuma
scholarppty aramıza hoşgeldin bol bol yaz yazmak endişelerden uzaklaştırıyor bir nevi..Sıkıntılara gelince maalesef her hamilelikte bazı şeyler yaşanıyor hiçbirimizinki kolay geçmiyor inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Hibor iğneyle clexane arasında fark var mı acaba? Bir de doktorlar pıhtılaşma sonucu olan bebek kayıplarında aspirinle kan sulandırıcı iğneyi birlikte kullandırtıyorlar. Eslaacım senin iğnen kaçlık acaba dozajı yüksek diye mi aspirini içirmedi?

Merhaba hoşgeldin canım. zinco c yi neden kullanıyorsun? Çinko eksikliği mi var?
Canım bilinçli olarak 8 haftalık gittim ilk kontrolüme zaten kendimi bildim bileli aynı doktora gidiyorum daha koltuğa oturur oturmaz kocaman bir dosyam geliyor eline doktorumun herşeyimi biliyor bütün tahlillerimi ayrıntılı olarak yaptılar ve sonunda folbiol, zinco c, bebe asprini ve hibor verdi hiç sorgulamadım neden diye. hatta bugün telefonda konuşurken vitamin bitti devam edeyimmi dedim evet dedi aldım bir paket daha 10 gün sonra elevite geçecekmişiz. Bolca bulantı, öğürtü ve kusma vardı ama onu biliyorum. Hatta zofran falan verdi ama ben kullanmadım. Birde ailede şeker hikayesi var daha önceki kontrollerimde benimde yüksek çıkıyordu son 8 aydır normal düzeyde. Ancak bunları paylaşabilirim vitamin için ayrıca başka bir test yapıldığını hatırlamıyorum çinko içinde

Merhaba tiramisu35 ve litchi, işte bakabildiğim ve evde paşadan müsait olabildiğimce artık yazacağım çok teşekkür ederim. Litchi cleaxenle hibor arasında bir fark yokmuş şöyleki trombofili paneli testi yapılmadan önce dr muayenehanesinde cleaxane vurmuştu testi tıp fakültesinde yaptırdım mecburen uzman bir dr dan giriş yaptırmam gerekiyordu burdaki dr a cleaxen kullanıyorum dememe rağmen hibor için rapor çıkarmış kendi drm muhteviyatlarının aynı olduğunu söylemişti.

Canım Zinco daki çinko da çok bulantı yapabilir. Elevit multivitamin olduğu için daha iyi olacaktır sadece çinko ve c vitamini değil hepsi var. Elevitteki çinko miktarı zinco nun üçte biri kadar olduğu için de mideyi çok bulandırmaz ama tabii ac almamak lazım.

Anladım canım. Demek ikisi de kan sulandırıcı bebişleri besleyici :)

Hanımlar Elevit ilacın yerine başka bi işaç vermezmi doktorlar acaba? O ilaç hakkında biraz karamsarım, içindeki madde yüzünden. Bu arada bugün sabahtan belli peynir yiyorum. Peynir aşeriyorum resmen:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu elevit ve decavit aynı işe mi yarıyor acep

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldin aramiza. Subat annelerinde kotu deneyimli anne cok. Bende cleaxen kullaniyorm. Hibor u da burdan duydum. Saglikla gelsn bebisler de ilaclar gecip gidiyor.
Decavit elevit ayni sey ama elevitin icinde jelatin var deniyor. Dr decavit verdi bana. Baslamadm mideme hic iyi gelmiyor

Decavit esdegeri olarak söyleniyor doktoruna bi Daniş istersen canim.hem elevit çok büyük içilmesi de zor hem de muhteviyatinda domuz jelatini varmis ben bizzat firmayla görüştüm telefonda ama isil işlem uyguladiklari için özelliğinin kaybolduğunu söylediler bence yine yeterli bi aciklama değil ben de kullanmiyorum.

canım benim ya sen benim ablam sayılırsın ben daha 24 yaşındayım 2 sene olmadı henüz evleneli ağustosta olucaz kısmetse.. senin yaşadıklarını hissettiklerini ben çok iyi anlıyorum. hani bilmeyen anlayamaz gerçekten. ki senin pko varmış bende hiç bir neden yokken gitti bebeklerim. ama allahıma şükür bu haftaya kadar gelebildik inşallah hepimiz çatır çatır doğurucaz. allah evladına sağlık versin kendini üzme sıkma hiç. bende hastane ortamında bayılacak kadar kötü oluyorum sıkıntıdan sivilce falan çıkıyor ama onu ekranda görüyorsun ya herşeye değer diyorsun. bende aynı şekilde kusayım istediğim kadar ama hap kullanmama taraftarıyım onun orada olduğunu bilmek gibi hissettiriyor kusmak bana hatta öğürmek :) allah inşallah sıkıntılı günlerimizi kucağımıza aldığımızda unutturur biraz olsun bize. hiç bir hamilelik kolay değil ama kaybedip tekrar kavuşanlar için çok çok farklı bir durum. yaz sen buralara niye yazıp yazıp siliyorsun bende kararsızdım başlarda sonra üzülüyordum ama yapıcak birşey yok herkes birbirine yardım etmek için burada. o yüzden ne olursa olsun bilgilendir bizi. iyi kötü ben hep yardımcı olmak isterim :)

Elevitin içinde domuz jelatini olduğunu yeni öğrendim aylardır da kullanıyorum daha önce centrum diye bir multivitamin kullanmıştım ondan da çok memnundum en iyisi doktora söyleyip değiştireyim. Teşekkür ederim canım. Elevitin içinde ne varmış diye araştırmasam haberim olmayacaktı. Kutunun üzerine de yazmamışlar.

hibor devletle anlaşmalı diye biliyorum onların arasında fark yok hatta hibor daha pahalı 10 tane iğne şuan 90 tl olması lazım. bende pıhtılaşma yok canım o testlerim yapıldı.doktor başlarda önlem amaçlı başlattı şimdi gerek görmedi iğneye devam dediği için.benim iğnem önlem amaçlı canım 3500 0.2 ml lik. bunun yukarısını tedavi amaçlı veriyoruz. sende pıhtı olmadığı için gerek yok dedi.

Bu elevit ve decavit aynı işe mi yarıyor acep

evet ama elevitin içinde domuz jelatini var deniyor decaviti ben kullanmıştım heralde birdahaki gittiğimde onu yazar yine ama kabız yapıyor ve afedersin dışkını resmen kapkara yapıyor :)

Iyi çok şükür pıhtılaşma derdin yokmuş canım. O yüzden de aspirine zaten gerek yok. Ben bu arada halen elevitin şokundayım. Niye domuzlu ilacı bize veriyor doktorlar

Rica ederim canım. Böyle böyle bilgileniyoruz işte:) bende kızımda kullanmıştım maalesef. Ama ozamn bilmiyordum. Ama şimdi biliyorum. Bile bilede kullanmak istemem. Bakalım ne vericek doktorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım, bide kan tahili iyi çıksın allahım hepimizinki inşallah, bugun bi rahat uyuyacam :)

Kızlar vajinal mantara karbonatlı su iyi geliyor diye biliyordum valla rahatlatıp beni bi kaç gün sonra doktoruma Gidecem o zamana kadar idare ederiz artık..

Bu arada biz 12+6 olması lazımken 13+1 çıktık boyumuz 68.6 bu aşağıdaki takvime uymadı pek

kızlar ben banyoya giremiyorum yaa
benim gibi olan varmı
saçım yağdan vıcık vıcık oldu ama banyo kapısına gidince bi öğürme başlıyor
sanırım saçlarımın dökülmesiyle alakalı
birde yüzümde ergenlik sivilceleri çıktı
normalde bile bu kadar sivilcem yoktu
kirden pasaktan oluyor hep bunlar

bu arada bizim ailede cinsiyet tartışması başladı
babam ve yeğenim erkek istiyor
ablam ve annem kız istiyor
eşim erkek olacak içime doğdu diyor
kimisi erken canlandı erkek diyor
kimisi mide bulantın çok kesin kız diyor
minik kurabiyem aile içi krize neden oldu daha gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…