2015 Şubat Anneleri

Günaydın kizlar herkeese mutlu huzurlu bayramlar diliyorum... tatildeyim ugrayamiyorum umarim herkes iyidir. ..

Mutlu bayramlar kizlar.. İnsaah herkes rahat ve huzurlu bir bayram gecirir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi bayramlar herkese.... mutlu ve huzurlu bir bayram gecirmeniz dilegiyle....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi bayramlar minnoslar ve anneleri

Günaydın canlar..Ramazan bayramimiz mübarek olsun. Kusmasiz bulantisiz ogurmesiz bas donmesiz istahli minimum sıkıntı maksimum huzur ve enerjimizin oldugu saglikli keyifli bir bayram gecirmemiz dilegiyle inşallah kuzucuklarimizla nice bayramlara ermek umuduyla iyi bayramlar

Dilekler için adima tesekkur ederim arkadaşlar, şubat topiginin bayrami mübarek olsun. Mutlu bir bayram olsun.

Günaydın bayanlar. Allah nice bayramları evlatlarimizla ailemizle sevdiklerimizle gecirtmeyi nasip etsin.

İyi bayramlar canlar gurbette bayram cok sıkıcı ama hayirlisi diyoruz :)) bebislerimiz bize bizden yakin ne mutlu oturup ona seviniyorum daha ne olsun :))

İyi bayramlarrrrrr inşallah bir sonraki bayramda bebişlerimizle beraber oluruzzzz 🙏🙏🙏🙏🙏

Herkese ve minik bebislere iyi bayramlar.
Butun guzel dileklerinizi ustume aliniyorum :)
Anneme gidiyorum az bulantiyla yerim ins anne yemeklerini :)
Benim gibi yolda olan varsa iyi yolculuklar..
Optm anneler

İyi bayramlarrrrrr inşallah bir sonraki bayramda bebişlerimizle beraber oluruzzzz 🙏🙏🙏🙏🙏

Iyi bayramlar canim. Bir sonraki bayram kurban bayrami ozaman gobuslu olcaz seneye bayramlara bizim bebisler buyur bile allahin izniyle :)

Ya yaz oldugu icin terlemekten mi yoksa baska birsey mi ic camasirim hep islak. Gunde uc kez falan degistiriyorum. Acaba ayni sorunu yasayan var mi?

Iyi bayramlar canim. Bir sonraki bayram kurban bayrami ozaman gobuslu olcaz seneye bayramlara bizim bebisler buyur bile allahin izniyle :)

Aslında bir sonraki ramazan bayramı demek istedim yanlış oldu ☺️☺️

Ya yaz oldugu icin terlemekten mi yoksa baska birsey mi ic camasirim hep islak. Gunde uc kez falan degistiriyorum. Acaba ayni sorunu yasayan var mi?

Bende yasiyorum. Terliyoruz ve sirilsiklam oluyor canim korkma hemen : )

Bu arada ben bayramda olsa uykuya mani olamiyorum : ( uyudum uyandim ama bildiğiniz yüzüstü kalkiyorum ve karnimda bir agriyla. Ne olacak bu halim hic bilmiyorum ya. Ya bebeğe zarar veriyorsa gobegimde cikti çünkü : (((

Sagol cnm bende eczanede bur ped varmis amniyon sivisini ayirt edebilen ondan alicaktim. Canim oglen saatinde annenin uyumasi ve dinlenmesi cok iyi dedi doktor ama yuz ustu yatmamaya calis istersen.

Terlemeden farkli birşey olsa anlasilir herhalde canim ya. Bilmiyordum uykunun iyi geldiğini ama dediğin gibi buna bir çözüm bulmak lazim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…