Günaydın canlar..Ramazan bayramimiz mübarek olsun. Kusmasiz bulantisiz ogurmesiz bas donmesiz istahli minimum sıkıntı maksimum huzur ve enerjimizin oldugu saglikli keyifli bir bayram gecirmemiz dilegiyle inşallah kuzucuklarimizla nice bayramlara ermek umuduyla iyi bayramlar
İyi bayramlar canlar gurbette bayram cok sıkıcı ama hayirlisi diyoruz :)) bebislerimiz bize bizden yakin ne mutlu oturup ona seviniyorum daha ne olsun :))
Herkese ve minik bebislere iyi bayramlar.
Butun guzel dileklerinizi ustume aliniyorum :)
Anneme gidiyorum az bulantiyla yerim ins anne yemeklerini :)
Benim gibi yolda olan varsa iyi yolculuklar..
Optm anneler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende yasiyorum. Terliyoruz ve sirilsiklam oluyor canim korkma hemen : )
Bu arada ben bayramda olsa uykuya mani olamiyorum : ( uyudum uyandim ama bildiğiniz yüzüstü kalkiyorum ve karnimda bir agriyla. Ne olacak bu halim hic bilmiyorum ya. Ya bebeğe zarar veriyorsa gobegimde cikti çünkü : (((
Sagol cnm bende eczanede bur ped varmis amniyon sivisini ayirt edebilen ondan alicaktim. Canim oglen saatinde annenin uyumasi ve dinlenmesi cok iyi dedi doktor ama yuz ustu yatmamaya calis istersen.
Sagol cnm bende eczanede bur ped varmis amniyon sivisini ayirt edebilen ondan alicaktim. Canim oglen saatinde annenin uyumasi ve dinlenmesi cok iyi dedi doktor ama yuz ustu yatmamaya calis istersen.