2015 Şubat Anneleri

Slm hatunlar bizim temizlik bitti allaha şükür kocişte bir el attı tabi banyo ve tuvalete diğer yerleride yapayım dedi hayatta olmaz dedim hiç iyi yapamıyor herifler üstten geçiveriyolar içim almıyor cifle güzelce ovdu durdu bana yeter :))) kızcemlede her yeri süpürüp siliverdik ohh beee dünya varmış sıkılıyodum zatii evimiz misss oldu yarın gezmelere gidicez artıkın :)

Valla onlar şanslı olan azınlıktan. Benim midem bulanmadı ama 3 aydır yatalak hastayım sanki ve aşırı dirençli biriyimdir normalde naz falan bilmem ama bu başka bir şey pert oldum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah seni emi yaa güldürdün beni valla:)))) bende bazen öyle düşünyrm benden ilerdeyse içten içe gıcık oluym:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım nifty testi geçen sene yeni olduğu için çok kişi üzerinde denenmemişti güvenmemiştim ama bu sene çok kişi üzerinde denenmiş anne kanında bebek hücrelerini ayırıp anomali var mı yok mu bakılıyomuş %99.9 muş kesin yani 10 haftalık olunca gidip verecem kanı dr umla öyle konuştuk herşeyin hayırlısı inşş ne olursa olsun allah korusun bebişlerde bişey varsa en azından öyle hazırlanmak en mantıklısı bizim arkadaşın hidrosefalili oğluşu oldu ama çok seviyor oğluşunu allahım ona bağışlasın öyle kabullendiler eşiyle allahım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşşş

Valla iyi yapmış bitirmişsin. Ben sekizde uyandım sadece koridoru süpürdüm öyle bakıyorum hala.hava serinlesin diye kendimi kandırdım akşam oldu.
Benim eşim hayatta temizlik yapmaz.

Saolsun benimkide el atti bitti temizlik.yemegide disardan istettik.bugun yattim artik o kanamadan sonra dr da yok kesildi gibi insallh devam etmez tamda adet döngü m.tatli yapacaktim aksamada olmayacak gibi artik gelenleri kahve cayla agirlarim

Essekten duseni yine dusen anlarmis halt etmis onlar sana da hep hodukler mi denk geliyor kuzum aaa

Sorma yaa bi annem anlıyor halimden oda ablama hamileyken perişan olmuş en iyi o biliyor durumumu yani

Benim kocam benden iyi yapıyor çok şeyi sağolsun dün çöp kovasına kadar heryeri köşe bucak sildi süpürdü ben iki parça ütü yaptım pertim çıktı zaten :)

Acitasyon yapayimmi kyv lerdeyim kokuta kokuta yemek yiyorlar bir Allahın kulu otur ye demedi eşimden başka başka şartlarda asla yemezdim bir daha da şimdi eşim bozulduğunu anladı ayrı tabak yapcam ben sana dedi öyle yiyeceğim. Hamile hamile kötü birşey ne söylemek ne de düşünmek istemiyorum ama bilmiyorum yaaa

Niye cagirmadilar ki seni yemeğe. Niyetliler de sen değilmisin diyemi ? Keşke her insan düşünceli olsa ama hic üzülüp kafani takma canim. canin birşey istediyse de çok düşünceli bir ailem var diye istediğini alip yiyiver derim utanirlar belki : ) bu arada yeni gelmiştin sanirim hoşgeldin canim, hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza alalim inşallah.

Anladım canım çok Sağol bilgilendirdiğin için 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Herkese merhaba)
Kizlar aranizda bayram tatili icin ucak seyahati yapan kimse var mi ?

Selam. Bizde de Esim camlari sildi ben supurdum sildim. Annem bayram yemeklerimizin tatlimizi yapti kiz kardeşim toz aldi utu yapti. Evim miss gibi oldu çok şükür. Esim oglani tras ettirdi. Benim oglumda top gibiydi gobegim ve simdi yayik bir kalça ve göbek var. Hatta iç camasirlar küçük geliyordu valla büyük büyük aldim. Bir de çok meyveye takigim deli gibi habire meyve yiyiyorum. Oglumda eksi yerdim çok. Bir de çok tipsizlestik esimde ayni kanida...

Hanımlar bende kayınvalidemdeyim. Allahrazıolsun ondan gerçekten. Kızıma hamileykende aynıydı. Otutturmuyo bile, illa yat deyip duruyo. Yediğim önümde yemediğim arkamda. Ben can atıom valla kayınvalideme gelmek için. Eşim yarın geçeriz eve diyo, ne işin var evde diye ben kızıyorum:)

Selamlar

Allah korusun da acil bişey olsa bayram tatili sırasında nereye hangi hastaneye gidicez biz? Benim malum düşük tehlikem var. İstanbul avrupa yakasındayım iğne olduğum hastaneye bayram tatilinde kadın doğumda nöbetçi var mı dedim yok dedi. Bilen varsa yazabilir mi nerde vardır? Sevgiler.

Devlet hastanesine gideceksin. Ya da acil kadın doğum olan hastaneler var ama ben bir keresinde 5-6 hastaneyi aramıştım zorla bulmuştum. Öyle düşünme bir şey olmaz.Benimde baştan beri riskli dediler ama kanama bir şey yoktu hiç endişelenmedim

Bunlar hep böyle gülüm oruç falan mesele değil sofraya oturdular sen ordamusin yokmusun umurlarında degil. Yarın otele geccez inşallah sideye iple çekiyorum üzüntüden sinirden bulantimi hissetmiyorum. Şimdi bulanmayi bekliyorum Allah razı olsun eşim getirdi birseyler yedim.

Kanama olmuştu maalesef 2 hafta önce şimdi lekelenme şeklinde devam ediyo o yüzden öğrenmek istedim bugün de hafif ağrım oldu sol tarafımda yarın görmezsem ömrümün yarısı biter öbür güne kadar. sağol cevabın için.

kadın doğum hastaneleri ve devlet hastanelerinde her zaman doktor bulunur. oturduğunuz şehirde hiç mi yok devlet hastanesi ve kadın doğum hastanesi ?

başka türlü özellerde doktor bulman çok zor. oda anca doğum üzerine olmalı hastane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…