- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Ayy Allah seni ne etmesin
Ben geçen ggün arkadaşlarla yemeğe gittim onlarda var çoluk çocuk diyorum kötü geçiyor diye gülüyorlar ay biz böyle naz yapmadık diye ne nazı kızım ya diyorum zerre anlamadılar ikisinin de hamileliği çok iyi geçmiş hiç kötü olmadık midemiz bile bulanmadı diyorlar Allahım ben küplere bindim görseniz dedim yok siz halden anlamıyorsunuz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla burda 70 kişi ile konuşmaya duymadık dışarda arıyorum birde.yüzyüze başka oluyor.
ben birde Benden önde olanları kıskanıyorum,geri de olanlarada çok deneyimliymişim gibi bir hava bir hava.
kızlar geçen doktor bana bir test söyledi adını unuttum ama Amerikada yapılıyormuş anneden kan örneği alınıp yollanıyormuş eğer bu testi yaparsan 2li 3lü 4lü ye gerek yokmuş çünkü hepsinde yanılma payı varmış bunun güvenilirliği %99 muş ücreti biraz pahalı 2300 tl doktor karar verin bir sonraki randevuya kadar ona göre 2li yada bunu yaptıracağız şimdi eşimle konuşuyoruz karar vermeye çalışıyoruz.Siz hiç duydunuz mu? ben daha önce duymuştum bir arkadaşımdan ama bütün hastanelerde yok galiba ??
Slm hatunlar bizim temizlik bitti allaha şükür kocişte bir el attı tabi banyo ve tuvalete diğer yerleride yapayım dedi hayatta olmaz dedim hiç iyi yapamıyor herifler üstten geçiveriyolar içim almıyor cifle güzelce ovdu durdu bana yeter :))) kızcemlede her yeri süpürüp siliverdik ohh beee dünya varmış sıkılıyodum zatii evimiz misss oldu yarın gezmelere gidicez artıkın :)
Essekten duseni yine dusen anlarmis halt etmis onlar sana da hep hodukler mi denk geliyor kuzum aaa
Slm hatunlar bizim temizlik bitti allaha şükür kocişte bir el attı tabi banyo ve tuvalete diğer yerleride yapayım dedi hayatta olmaz dedim hiç iyi yapamıyor herifler üstten geçiveriyolar içim almıyor cifle güzelce ovdu durdu bana yeter :))) kızcemlede her yeri süpürüp siliverdik ohh beee dünya varmış sıkılıyodum zatii evimiz misss oldu yarın gezmelere gidicez artıkın :)
Acitasyon yapayimmi kyv lerdeyim kokuta kokuta yemek yiyorlar bir Allahın kulu otur ye demedi eşimden başka başka şartlarda asla yemezdim bir daha da şimdi eşim bozulduğunu anladı ayrı tabak yapcam ben sana dedi öyle yiyeceğim. Hamile hamile kötü birşey ne söylemek ne de düşünmek istemiyorum ama bilmiyorum yaaa
Yok anacim yok oglumda 8-9 aya anca hamilw gibi oldum arkadan normal insan gibiydim. Eltimde oyletmis sabah validem diyor bizim gelinde senin gibi hic.karni yok diyor :)
Bende hissedemiyorum daha henüz ama hergün kusuyorum ya o hep hatırlatıyor zaten :)
Selamlar
Allah korusun da acil bişey olsa bayram tatili sırasında nereye hangi hastaneye gidicez biz? Benim malum düşük tehlikem var. İstanbul avrupa yakasındayım iğne olduğum hastaneye bayram tatilinde kadın doğumda nöbetçi var mı dedim yok dedi. Bilen varsa yazabilir mi nerde vardır? Sevgiler.
Niye cagirmadilar ki seni yemeğe. Niyetliler de sen değilmisin diyemi ? Keşke her insan düşünceli olsa ama hic üzülüp kafani takma canim. canin birşey istediyse de çok düşünceli bir ailem var diye istediğini alip yiyiver derim utanirlar belki : ) bu arada yeni gelmiştin sanirim hoşgeldin canim, hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza alalim inşallah.
Hanımlar bende kayınvalidemdeyim. Allahrazıolsun ondan gerçekten. Kızıma hamileykende aynıydı. Otutturmuyo bile, illa yat deyip duruyo. Yediğim önümde yemediğim arkamda. Ben can atıom valla kayınvalideme gelmek için. Eşim yarın geçeriz eve diyo, ne işin var evde diye ben kızıyorum:)
Ellerinden op benim yerime de ben 8 senelik evliyim daha görmedim hazir yemek sofrası git hazırla yedir! topla. Kendi evimde de öyle çalışıyorum akşam eve gidince tezgahin üstü bulaşık dolu olur. Ah ah kocayı seçtim de çıktığı yeri secemedim. Eşimin sulalesinden birtek eşimi seviyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Devlet hastanesine gideceksin. Ya da acil kadın doğum olan hastaneler var ama ben bir keresinde 5-6 hastaneyi aramıştım zorla bulmuştum. Öyle düşünme bir şey olmaz.Benimde baştan beri riskli dediler ama kanama bir şey yoktu hiç endişelenmedim
Kanama olmuştu maalesef 2 hafta önce şimdi lekelenme şeklinde devam ediyo o yüzden öğrenmek istedim bugün de hafif ağrım oldu sol tarafımda yarın görmezsem ömrümün yarısı biter öbür güne kadar.sağol cevabın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?