Nerden alırsan al aynı etkiyi yapıyo.ben bıraktım kendime geldim her şeyin nedeni o valla.
Sen neden bırakmadın sıkıntın mı var hala.3. Ayda bıraktırıyor genelde doktor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kadın doğum hastaneleri ve devlet hastanelerinde her zaman doktor bulunur. oturduğunuz şehirde hiç mi yok devlet hastanesi ve kadın doğum hastanesi ?
başka türlü özellerde doktor bulman çok zor. oda anca doğum üzerine olmalı hastane.
progestan ağızdan alınca etki yapıyor baş dönmesi mide bulantısı. ama ben hamileliğimin ilk haftasından beri vajinal kullanıyorum. hiç bir yan etkisi olmuyor. hemde günde 3 defa 200 mglık. bende sıkıntı olmadığı halde hala devam ediyorum ve 18. haftama kadar devam edicem sonra devam dermi demezmi bilemiyorum. ama progestan çok önemli gebelikte.
İstanbul'dayım. Devlet hastanesi çok ama kadın doğum acil bölümü olan lazım. Şişli Etfal'de var sanırım ama uzak şehir içi seyahat de yasak bana. Yakında yoksa gidicem ama mecbur. Sağol.
Selamlar
Allah korusun da acil bişey olsa bayram tatili sırasında nereye hangi hastaneye gidicez biz? Benim malum düşük tehlikem var. İstanbul avrupa yakasındayım iğne olduğum hastaneye bayram tatilinde kadın doğumda nöbetçi var mı dedim yok dedi. Bilen varsa yazabilir mi nerde vardır? Sevgiler.
progestan ağızdan alınca etki yapıyor baş dönmesi mide bulantısı. ama ben hamileliğimin ilk haftasından beri vajinal kullanıyorum. hiç bir yan etkisi olmuyor. hemde günde 3 defa 200 mglık. bende sıkıntı olmadığı halde hala devam ediyorum ve 18. haftama kadar devam edicem sonra devam dermi demezmi bilemiyorum. ama progestan çok önemli gebelikte.
İstanbul'dayım. Devlet hastanesi çok ama kadın doğum acil bölümü olan lazım. Şişli Etfal'de var sanırım ama uzak şehir içi seyahat de yasak bana. Yakında yoksa gidicem ama mecbur. Sağol.
Yaa biktim bu apartmandan gelen yemek kokularindan yaaa gitcem komsularin kafasini tek tek tencereye sokcam ! Tam bulantılarım geçmişti bugün sabah beri evin içini saran yemek kokusu beni ilk defa öğürttü ya ağladım resmen yemek de yiyemiyorum heyheykerin tepemde birinin ağzını burnunu kırmak istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam. Bizde de Esim camlari sildi ben supurdum sildim. Annem bayram yemeklerimizin tatlimizi yapti kiz kardeşim toz aldi utu yapti. Evim miss gibi oldu çok şükür. Esim oglani tras ettirdi. Benim oglumda top gibiydi gobegim ve simdi yayik bir kalça ve göbek var. Hatta iç camasirlar küçük geliyordu valla büyük büyük aldim. Bir de çok meyveye takigim deli gibi habire meyve yiyiyorum. Oglumda eksi yerdim çok. Bir de çok tipsizlestik esimde ayni kanida...
Oy oyy kizdirdilar mi seni kuzum..ben de anneme geldim ya mutfagin havalandrmasi iyi degil kokudan geberdim resmen kaccak delik arıyorum
Ohhh için rahat oturursun süper olmuş ben de annemden az tatlı alırım gelen olursa ztn az kişi gelir bana bide yanına kahve yaparım tamamdır napıyım hamilden çok şey beklenmez
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Icini ferah tut lütfen kötu bisey olmaz inşallah rabbime emanet
Canim medicana avcilar benim hastanem ve 7/24 acil Kadin doğum vevacil çocuk mevcut venilgililer hervzaman. Aklinda olsun
Bunlar hep böyle gülüm oruç falan mesele değil sofraya oturdular sen ordamusin yokmusun umurlarında degil. Yarın otele geccez inşallah sideye iple çekiyorum üzüntüden sinirden bulantimi hissetmiyorum. Şimdi bulanmayi bekliyorum Allah razı olsun eşim getirdi birseyler yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?