2015 Şubat Anneleri

progestan ağızdan alınca etki yapıyor baş dönmesi mide bulantısı. ama ben hamileliğimin ilk haftasından beri vajinal kullanıyorum. hiç bir yan etkisi olmuyor. hemde günde 3 defa 200 mglık. bende sıkıntı olmadığı halde hala devam ediyorum ve 18. haftama kadar devam edicem sonra devam dermi demezmi bilemiyorum. ama progestan çok önemli gebelikte.

İstanbul'dayım. Devlet hastanesi çok ama kadın doğum acil bölümü olan lazım. Şişli Etfal'de var sanırım ama uzak şehir içi seyahat de yasak bana. Yakında yoksa gidicem ama mecbur. Sağol.

Ah kuzum ah keşke senin gibi talihli olaydım vajinal aldim bugun valla on onbeş dk gecmedi başladı bas donmesi sersemlik hatta direk kana karışması daha mi kolay ordan nedir yer kayıyor gibi bi tuhaf oldum asiri bulantı cabasi.insallah ben de yan etkisi hissetmeme gibi bi lutfa mazhar olurum

Canim medicana avcilar benim hastanem ve 7/24 acil Kadin doğum vevacil çocuk mevcut venilgililer hervzaman. Aklinda olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözlerim ucubeye döndü nerdeyse 24 saattr uykusuzum aslinda cok uykum var da fens çarptı yol beni hergune nazaran berbat bir bulanti ve halsizlik yapisti üstüme kokulardan irrite oluyorum bitecek derken tavan yapan belirtilerle oyy hayırlısı ile feraha ereydik bir.valla ikinci gebelik mi daha zor oluyomus yoksa ılkinde cok mu rahatmisim bilemedim

Öylede senin düşmüştü üç kez değil mi? Ondan kullanıyorsundur. Benim de düşük oldu ama rahime sığmadı hormonla alakalı değildi.
Bu kez sıkıntım olmadığı halde ilki düştüğünden 3 ay kullandım. Beni her türlü çok etkiliyordu.şimdi benim anladığım kadarıyla vucutta olan bir hormonu sana bir de ekstradan veriyorlar.benim bebek hormonun eksikliği nedeniyle düşmediki doktorlar ona bakmadan hapı dayadı bence benim zaten yüksekti o hormon bir de ekstradan alınca şaftım kaydı.
Ne salladım yaa.tamamen uydurdum benim teorim.

Yaa biktim bu apartmandan gelen yemek kokularindan yaaa gitcem komsularin kafasini tek tek tencereye sokcam ! Tam bulantılarım geçmişti bugün sabah beri evin içini saran yemek kokusu beni ilk defa öğürttü ya ağladım resmen yemek de yiyemiyorum heyheykerin tepemde birinin ağzını burnunu kırmak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evler temizlenmis bayrama hazir ohh miss..inşallah hepimiz icin rahat ve sağlıklı bir bayram olur az toparlaniriz da yüzümuz gozumuz acilir belki

İstanbul'dayım. Devlet hastanesi çok ama kadın doğum acil bölümü olan lazım. Şişli Etfal'de var sanırım ama uzak şehir içi seyahat de yasak bana. Yakında yoksa gidicem ama mecbur. Sağol.

Nerde oturuyorsun.

Oy oyy kizdirdilar mi seni kuzum..ben de anneme geldim ya mutfagin havalandrmasi iyi degil kokudan geberdim resmen kaccak delik arıyorum

Ohhh için rahat oturursun süper olmuş ben de annemden az tatlı alırım gelen olursa ztn az kişi gelir bana bide yanına kahve yaparım tamamdır napıyım hamilden çok şey beklenmez

Oy oyy kizdirdilar mi seni kuzum..ben de anneme geldim ya mutfagin havalandrmasi iyi degil kokudan geberdim resmen kaccak delik arıyorum

Benim annem de altımın altında oturuyo yani yemek yapıp benim evi kokutan baş komşu o bugün. Kızdırdılar yaaa canım kaç gündür ne güzel rahattım evden de çıkıp gidemiyorum izmir çoook sıcak napıcamı şaşırdım
Umarim biran ince koku hassasiyetimiz gecer tatlim yoksa ben mahallenin deli karisi olucam yakinda :)

Ay kuzum kimse gelmez bi erkek kardeşim kartalda asker sabah onu alicaz evciye iki gün kalicak. Başka gelen yok. Temizlikte sikintim yok çok şükür yemek problem bizde. Sağolsun annem yetiyor. Tabi ki kim ne bekler hamileden yaaa

Canim medicana avcilar benim hastanem ve 7/24 acil Kadin doğum vevacil çocuk mevcut venilgililer hervzaman. Aklinda olsun

Süper oldu :) burası yakın yarına kadar sabredicem geçmezse giderim hemen sağol çok teşekkürler.

Afiyet olsun tatlim. Üzülme tatilinin tadini cikar bi güzel kimse senden ve cekirdek ailenden mühim değil ')

Hamislerim ben cikip fingir fingir gezmek istiyorum ama hemen yoruluyorum. Gözüme hep hamileler carpiyor koca göbek ve hafifcikler. Ben şimdiden hareket edemiyorum ya. Moralim sifir valla su ilk trimester geçince hemen spora baslicam yoksa tozutcam. Kendimi koca bir çuval tasiyomusum gibi tasiyorum offff.

Son düzenleme:
Kızlar hepinze şimdiden iyi bayramlar ilk defa gezmeden bi yerlere gitmeden bi bayram yapcam eşime de ü zülyrm o da bnm yüzümden eve bağlı belki iyi olursam kusmassam falan söz verdim bi iki yere gitcez onun istedği hepnizr bebeklerle iyi bayramlar :)))

Herkese hayirli bayramlar.

Eklentiler

• $1406509081255.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…