11-14. Haftalar arası yapabilirsin cnm ama genellikle 12. Hafta yapıyor doktor
Hosgeldin inşallah saglikli bi hamilelik geçirirsn geçiririz :) zaman geçmiyor sanki ya dimi bana mi öyle geliyor bitek
Malesef o da baska kaçınılmaz sonucu gebeligin.ki zaten ömrü hayatı kabizlik ile gecmis biri olarak daha zorluyor ikinma da diyor doktorlar cek cileyibende bi de hemoraid var o da costu tam süper oldu
Ayni sorun bende de varsoylemesi ayiptir kaniyo cok kotu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ablalarım bir sıkıntım var yine sizden yardım istiycem 12+4 olduk ve benim son 1 haftadır baş ağrılarım var genelliklede arka tarafında. Bu normal mi ? Normalsede ağrı kesici dışında ne yapmalıyım. Çok fazla ağrı kesici kullanmak istemiyorum. Hepinize sevgiler saygılar hayırlı bayramlar ..
Gecmis olsun canim. Ayni sorun bende de var. Benim de 12.haftam. Gecen haftalarda 17saatten fazla surdu. Doktorun icebilirsin dedigi ilaclar hic fayda saglamadi. Hatta o kadar cok agridi ki cikarttim. Benim de genellikle sol tarafimda bir nokta. Bazen kafamin arka tarafi agriyor. Ancak o zmn sebep genellikle vucudumun susuz kalmasi (Daha once doktora gittigimde testlerde bu sonuc cikmisti.). ayrica gecen basim agridiginda, tasiyonumu olcturdum hep dusuk olan tansiyonum ilk defa yukselmis- sicaklar. Ozetle bol bol sivi tuket ve sicaktan kac bence...
ben gittim yaptirdim ama daha sonuçlar çikmadi malesef =(tsk ederim cnm. bu hafta 11. hafta içindeyim haftaya gitmem gerekiyor o zamanda yine başka bir yere gidecem karışacak tam da denk geldi yaa...
Bugün bebeğimizi görmeye gideceğiz. Gerekli testler ve tahliller yapilacak. Hem mutluyum hem korkuyorum. Allahim neseyle dönmeyi nasip etsin inşallah. Bu arada uzun yolculuk gecirecegim için bir dua istemiştim sizlerden sağolsun kimse umursamadi. İyi bir dilek yerine görmemezlikten gelmek daha kolay oluyormus. Hepimiz ayni duyguları paylasiyoruz sanmistim oysa!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kasıklarımda değilde karnıma, tam bebeğin olduğu yere dokunmamıyorum, çok ağrıyor.Aynı sıkıntıyı yaşayan yada bir fikri olan varmı? 2 yaşındaki kızımı kucağıma almak zorunda kalıyorum evde merdivenli vs. derken zorladım kendimi sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Guzel haberlerle dön doktordan ins.
Canim sıkma canini hepimiz yasiyoruz bu dedigini. Doktora gittik bebegim iyiymis diye yazdim gozunaydin diyen olmadi bana cok bozuldum. Hamile bencilligi mi yasiyoruz nedir :)
Sonra ben herkese gozunaydin dedim bi dahaki sefer dikkatlerini cekeyim diye.
Yolculugunuz da rahat gecer ins. Kac saat surecek? Beni cok yordu 7 saat yol geldik 2 gun yorgunlugu cikmadi ama sorun da olmadi sukur.
Guzel haberlerle dön doktordan ins.
Canim sıkma canini hepimiz yasiyoruz bu dedigini. Doktora gittik bebegim iyiymis diye yazdim gozunaydin diyen olmadi bana cok bozuldum. Hamile bencilligi mi yasiyoruz nedir :)
Sonra ben herkese gozunaydin dedim bi dahaki sefer dikkatlerini cekeyim diye.
Yolculugunuz da rahat gecer ins. Kac saat surecek? Beni cok yordu 7 saat yol geldik 2 gun yorgunlugu cikmadi ama sorun da olmadi sukur.
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım.. SAT 22 mayıs..doktorun dediğine göre şuan 8+ 5 deyim..geç döllenme olmuş sanırım.. 4 ağustos' ta kontrolüm var heyecanla bekliyorum.. En Son kontrol de yaklaşık 2 hafta önce kalp atışlarını duyduk çok şükür.. Progestan folik asit ve 0.2 ml hibor iğne kullanıyorum. Benim daha önce 3 tane kaybım oldu o yüzden biraz endişeliyim.. İnşallah herkes bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?