2015 Şubat Anneleri

Ablalarım bir sıkıntım var yine sizden yardım istiycem 12+4 olduk ve benim son 1 haftadır baş ağrılarım var genelliklede arka tarafında. Bu normal mi ? Normalsede ağrı kesici dışında ne yapmalıyım. Çok fazla ağrı kesici kullanmak istemiyorum. Hepinize sevgiler saygılar hayırlı bayramlar ..

Malesef o da baska kaçınılmaz sonucu gebeligin.ki zaten ömrü hayatı kabizlik ile gecmis biri olarak daha zorluyor ikinma da diyor doktorlar cek cileyi bende bi de hemoraid var o da costu tam süper oldu

Ayni sorun bende de var soylemesi ayiptir kaniyo cok kotu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni sorun bende de var soylemesi ayiptir kaniyo cok kotu

Kizlar dikkat edin ben fissur ameliyatı oldum hamilelikte cosuyor kizimda yine rahatsizlanmistim daha önceden ameliyat gecirmeme rağmen simdi daha erken sanirim ara ara kabizliklarim olsa da önceki gibi değiller bol bol sivi tüketmeye bakin başka çare yok gibi geçmiş olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Artik valla kafayi yicem. Cok zorlaniyorum. Hamilelik depresyonumu bu hal diye arastirdim ama oda degil sanirim. Icimde bi fenalik vallahi anlatilicak gibi degil surekli uyumak istiyorum. Yarin tatile gidiyoruz ama inanin o bile heyecanlandirmio. Allahim nolur yardim et diyorum surekli eski enerjimi geri istiyorum bitsin artik su zorluklar((((

Gecmis olsun canim. Ayni sorun bende de var. Benim de 12.haftam. Gecen haftalarda 17saatten fazla surdu. Doktorun icebilirsin dedigi ilaclar hic fayda saglamadi. Hatta o kadar cok agridi ki cikarttim. Benim de genellikle sol tarafimda bir nokta. Bazen kafamin arka tarafi agriyor. Ancak o zmn sebep genellikle vucudumun susuz kalmasi (Daha once doktora gittigimde testlerde bu sonuc cikmisti.). ayrica gecen basim agridiginda, tasiyonumu olcturdum hep dusuk olan tansiyonum ilk defa yukselmis- sicaklar. Ozetle bol bol sivi tuket ve sicaktan kac bence...

Bende bu hamileliğimde migren atakları geçiriyorum. Hatta geçenlerde hastanede serum taktılar. Karabiber kolonya yapıyorum arada başıma. Birde sol elin baş parmağıyla işaret parmağı arasında bir yer var. Parmaklarınızı açın, sağ elinizle dediğim yeri biraz bastırın. Elinize ufak bilye gibi bişey gelecek. Oraa biraz bastırarak parmaklarınızla masaj yapın yada yaptırın. Normal bir baş ağrısıysa hafifletiyor.

Kızlar kasıklarımda değilde karnıma, tam bebeğin olduğu yere dokunmamıyorum, çok ağrıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan yada bir fikri olan varmı? 2 yaşındaki kızımı kucağıma almak zorunda kalıyorum evde merdivenli vs. derken zorladım kendimi sanırım

Bugün bebeğimizi görmeye gideceğiz. Gerekli testler ve tahliller yapilacak. Hem mutluyum hem korkuyorum. Allahim neseyle dönmeyi nasip etsin inşallah. Bu arada uzun yolculuk gecirecegim için bir dua istemiştim sizlerden sağolsun kimse umursamadi. İyi bir dilek yerine görmemezlikten gelmek daha kolay oluyormus. Hepimiz ayni duyguları paylasiyoruz sanmistim oysa!

Guzel haberlerle dön doktordan ins.
Canim sıkma canini hepimiz yasiyoruz bu dedigini. Doktora gittik bebegim iyiymis diye yazdim gozunaydin diyen olmadi bana cok bozuldum. Hamile bencilligi mi yasiyoruz nedir :)
Sonra ben herkese gozunaydin dedim bi dahaki sefer dikkatlerini cekeyim diye.
Yolculugunuz da rahat gecer ins. Kac saat surecek? Beni cok yordu 7 saat yol geldik 2 gun yorgunlugu cikmadi ama sorun da olmadi sukur.

Bir fikrim yok ama kizini cok almamaya calis. Oglumu ben de aliyorum ama baya azalttim. Yavrum alisti babasina gidiyor yorulunca falan. Merdiven cikarsan kucakta cocukla zorlar bence aman dikkat et.

Bazen kaçırabiliyorum telefondan girdğim için hızlı hızlı okuyrm yoksa tabiki iyi dileklerimz hepimiz için dualrımız hep aynı

Bazen kaçırabiliyorum telefondan girdğim için hızlı hızlı okuyrm yoksa tabiki iyi dileklerimz hepimiz için dualrımız hep aynı

Allah kucagina almayi nasip etsin bende daha önce 3 kere yasadim olumsuzluk ama şuan iyi gidiyor maşallah..olumlu düşün hep şubat annelerinde o kadar tekrarlayan kayıplari olan anne varki şuan hepsininde iyi gidiyor 1 hafta geride olmasi önemli degil kapatir bile belki o arayi büyüdükçe hayirlisi olsun cnm..

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
ne kadar çok sayfa ilerlemiş böyle...

Esmiras Said:Allah kucagina almayi nasip etsin bende daha önce 3 kere yasadim olumsuzluk ama şuan iyi gidiyor maşallah..olumlu düşün hep şubat annelerinde o kadar tekrarlayan kayıplari olan anne varki şuan hepsininde iyi gidiyor 1 hafta geride olmasi önemli degil kapatir bile belki o arayi büyüdükçe hayirlisi olsun cnm.. Ben henüz tam olarak nasıl cvp yazacağımı bilmiyorum o yüzden biraz garip oldu sanırım ama çok teşekkür ederim.. Hepimiz için hayırlı olur inşallah :))

Son düzenleme:
Herkeze gunaydin yeni katilan annelerimiz var hepsi hosgelmis sefa getirmis bas agrisi mide bulantisi olan annelere sabir ve sifa tatile gidicek yola cikicak annelerimizide hayirli yolculuklar dilerim:))

Günaydın herkese. Bayramda kimsrcikler yoktu çok sıkıcıydı burası heleşükür canlandı.
Ben de birazdan dr gidicem.yeni bir doktor daha deneme aşamasındayım kaç ay oldu hala iyi bir doktor bulamadım.umarım bundan memnun kalırım.olursa ikili testimide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…