2015 Şubat Anneleri

hepımız ıcın en hayırlısı neyse o olsun cnm :)

Maşallah canım erken öğrenmişsin ne güzel kaç haftalıktın tam olarak? bizimde içimizde erkekmiş gibi bir his var ama bakalım allah ne gösterecek. çok sabırsızım yaa

Bu arada halsizligim gitti sukur cok iyim, darisi size olsun bazen unutuyorum hamile oldugumu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gozun aydin olsun cnm, :) pasalar cogaliyor masallah ama gelin lazim :)

imkanın varsa ayrıl derim stres altında olmaz
dördüncü aydan sonra sesleri duyuyor zaten sanırım :26:

ya işte yıllardır emek veriolarum istifa edesim varda dogum parasını falan almak istiorum ondan rapor alayım diorum ama raporda basıma bela olmasın

ya işte yıllardır emek veriolarum istifa edesim varda dogum parasını falan almak istiorum ondan rapor alayım diorum ama raporda basıma bela olmasın

ben doğum parası düşünemicem açıkcası ihtiyacımda varda
hiç bişey bebeğin sağlııgından öönemli dğeil
kurban bayramında ayrılmayı düşünüyorum

Kilo alimin ve tansiyonun nasil?

kızlar bayadır yazamıyordum evde yatıyordum tekrar işe döndüm çok şükür artık bulantılarım baya baya bitti elhamdülillah darısı başınıza cinsiyetini öğrenen oldumu kızlar benim 2 haftaya kontrolum var

Bugün benim de 13:30 da randevum var belki söyler cinsiyetlerini heyecanlıyım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin canim aramiza umarim saglikli bi hamilelik gecirirsin.benim kontrolum de 6sinda inşallah güzel haberler aliriZ

ben doğum parası düşünemicem açıkcası ihtiyacımda varda
hiç bişey bebeğin sağlııgından öönemli dğeil
kurban bayramında ayrılmayı düşünüyorum

bende bazen umrumda deil diorum ihtiyacım oldugu içinde deil ama yıllardır calısıorum hemde cok agır sartlardaa normal grip falan olursun yaa onlarda bile dayanamayacak durumda oldugum halde izin alıpta dinlenemeden hemde madem böyle bi hakkım var sonuna kadar kullanmak istiorum bende iştee hem yeni ya evliliğim dogum izninden sonrada evlilik yüzünden istifa edip işsizlik maası falan almak istiorum.. ama dediğin gibi dayanılmıcak duruma gelirsem umrumda olmaz anında basarım istifayı ama suan dinlensem hiç fena olmucak ondan rapormu alsam diorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tecrübeliyim diyorsun:) benm ilk hamileliğim canım.. inşalalh bende hissederim minik meleğimi:)

göze batarsın kesin :/ kimse anlamaz halinden

gerçekten ç.ok zor bende çalışıyorum ama rapora kadar sabretmeyi düşünüyorum dediğin gibi kontrole gitsem prpblem oluyo. gelecekmsiin . gelsenn iyi olurr işin bitince cart curt- yaa işyerimde uzak zaten bulantılar halsizlik ypaıyo otobüslerde sürünüyorum.. ama dayanıcam yinede rapora kadar. istifa ederek ekmeklerine yağ sürmicem.. çok rahatsız olurlarsa izinlerimden çıkartığ tazminatımı versinler.. hee dayanamacağk duruma gelirim. dr derki evde yatacaksın tabikii bebeğimden önemli deil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…