dikişsiz normal doğum diye bir şey mi varmış? valla benim normal doğum olmuyor ama olsa da sırf o dikiş yüzünden istemezdim. yani dikişin karnıma olmasını tercih ederim. ağrısından sızısından çok dikiş korkutucu bence.
ablam ilk çocuk doğduktan sonra her şeyi dezenfekte etmişti. evdeki kumandaları bile kaynatmıştı çocuk ağzına sürüyor diye. kumandalar bozuldu tabii.abartmadım.
o özel odasından 3-4 ay çocuğu çıkarmamış. bir gün yanında kimse yokmuş mecbur kalmış banyoya geçmiş bebek kucağında. çocuk hayretler içinde ağzı açık çevresini incelemiş. odadan başka dünya var diye düşündü demek. baharda kırlara ilk kez çıkan danalar gibi olmuş.
bizden manyakları da var endişelenmeyin.
bende başka hstaneden randevu aldım az önce ama iptal etmeyi düşünüyorum hocam duysa beni öldürür :))) sanırım iptal edicem.zaten bu hafta bitti önümüzdeki haftada geçtimi öbür hafta hemen gitcem.ama bi daha bu kadar uzattırmicam :)))Yaa ben de en son 8. haftada gittim..
Taa 12. haftanın sonuna çağırdı..
1 ay çok uzun bir süre gibi geliyor bana
Hele ki tüp bebek aşamasında her hafta kontrole gitmeye alıştığım için iyice tuhaf geliyor bu kadar uzun süre.
Ama bakıyorum genelde herkese 1 er aylık aralıklarla çağırılıyolar...
Özele gidiyorum ben de..
Demek ki böylesi normal diye düşünmeye başladım
Fakat Allah korusun bişey olmuş olsa, ruhumuz duymaz haftalarca.. Onun paranoyası da ayrı fena...
sen kesin öğrenirsin ben senden bir hafta gerideyim ben öğrendiğime göre. erkek istiyorsun sanırım. profil resminden.
bende başka hstaneden randevu aldım az önce ama iptal etmeyi düşünüyorum hocam duysa beni öldürür :))) sanırım iptal edicem.zaten bu hafta bitti önümüzdeki haftada geçtimi öbür hafta hemen gitcem.ama bi daha bu kadar uzattırmicam :)))
Canım benim herkeste dikiş olacak diye birşey yok ki senin yapınla ilgili bir mesele benim çok tanıdığım dikişsiz doğurdu ben dikişi düşünmedim hiç ama normal doğum istiyorum ablamdan ve annemden biliyorum sezeryanın acısını ablam öksüremiyordu bile dikişlerinin acısından
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dikişsiz normal doğum diye bir şey mi varmış? valla benim normal doğum olmuyor ama olsa da sırf o dikiş yüzünden istemezdim. yani dikişin karnıma olmasını tercih ederim. ağrısından sızısından çok dikiş korkutucu bence.
Evet ama her sey yolunda giderse yavas yavas dogum oluyor dr yaninda bekliyor sadece. Ama hastanede bebek dogum kanalina girince doktorlar acele ediyor o asamada bebek kayiplari olabiliyor cunku kesip aliyor. Bnim dikisim cok azdi cok kolay bi dogumdu ama dikislerim gec iyilesti. Benim elime dikis atilsa gec iyilesir zaten. Anestezi fobim var kurtajlardan sonra olustu. Anestezi alacagima yine normal dogururum ama bu isler nasip. Basimiza ne geleck bir allah biliyor :)
Huu huuu doktordan geliyoruz teyzeler kuzucum nasil büyümüş yarabbm maşallah sonunda babamiz da gördü el ayak fikir fikir hoplayip duruyordu kuzucugum. Annemlerdeyiz ya burda ssvd destekleyen bir dr ile gorustuk hos bir dr begendim deneyimli. Kendi doktorumun goremedigi kanamayi kendi sip diye gordu. Bak burda bi kanama olmus gecmis erimeye donmus kuculen bi alan var risk gecmis dedi. Kendi domusuk doktoruma daha bi kil oldum o hic bisey yok rahimde demisti ciddi bir risk atlatmisiz sukur ki gecmis progestan son uc tane dedim devam etmeyebilirsin dedi. Iki hafta daha buralarda olursan gel cinsiyetine bakalım dedi bakalim kismet şimdilik hersey yolunda Hamdolsun rabbim cumlemizinkini korusun tuu tuu maşallah hepsine
Eki Görüntüle 1205388
buda benim miniğim detaylıdaki doktor kıza benziyor dedi12+3 oldu maşallah yakalamış kızım
Canlarr benim devletteki dr um 11 ine kadar izinliymiş bende kızımı dr a götürdüm o esnada bizim arkadaş karı koca radyologlar var onların yanına gittik ve bebişime baktılar sağolsunlar kuzumun kollarını ayaklarını nokta nokta gösterdiler kalp atışını duydum meleğimin bana çevirdi ekranı biraz büyümüş ve ben çok etkilendim kaybettiğim bebeğime benzettim çok ağladım orda sonra çok şükür dedim allahım bebeğimi doğuracağım zamanlarda bir kalp sesi daha duyurdun yaa hamd olsun dedim kendi kendime 9+3 çıktık koyu krem akıntımı söledim kanama alanı yok dedi fakat plasenta aşağıdaymış ama bu sonraki aşamalrda yukarı çekiliyormuş şimdilik bi sorun yok dediler bizden haberler böyle canlar :)
Gözün aydın tatlım çok sevindim 😀
Burdada oyle gec gidiyorsin, benimkide agustos 21, bugunde dogum gunum
Burdada oyle gec gidiyorsin, benimkide agustos 21, bugunde dogum gunum
Dogum gunün kutlu olsun canım. Nice mutlu senelere.
Bu arada sen italyadaydın sanırım. Orada doktorlar beslenme harici ilaç takviyesi veriyorlar mı? Burda hersey için ilaç veriyorlar özellikle folik asit, vitamin Demir gibi.
harikaaahttp://youtu.be/LcQKaAJT-UQ kızlar linkten açılıyormu bilmiyorum ama izleyin çok güzel. Erkeklerde eşleriyle birlikte bebeklerin tekmelerini hissediyorlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde vitamini kesti demir verdi.benim kanım zaten yüksek dedim bunun onla alakası yok dedi.eskiden hamileyken ilaç içilmez derlerdi.nasıl iş anlamadım.
dün gittim doktora sormayı unuttum artık boyayabılır mıyım dıye. hamılelıkte saçım eskısınden de beyaz oldu. çok kötü hıssedıyorum kendımı. gecen watsons ta boya gordum % 100 organık yazıyordu boyasam mı bılemedım.
hiç boyayan yok mu acaba buradakilerden. 3 aydan sonra boyanıyormuş ama bır ıkı hafta daha mı beklesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?