tamam cnm ben öğrenirim ama sanırım marketlerde satılmaz o boya gidip kuaförden alman gerekebilir... yok cnm ısı mısı olsa abim söylerdi kesin bana kesinlikle zararı yok demişti...
teşekkur ederım.alırım kuaförden, var tanıdık ama o bilmez zararını faydasını yaşlı biraz.
ısının zararı olduğundan demedim şimdi o makineye falan girmek gerekır dıye dedım. sen ne zaman boyatacaksın?
Huu huuu doktordan geliyoruz teyzeler kuzucum nasil büyümüş yarabbm maşallah sonunda babamiz da gördü el ayak fikir fikir hoplayip duruyordu kuzucugum. Annemlerdeyiz ya burda ssvd destekleyen bir dr ile gorustuk hos bir dr begendim deneyimli. Kendi doktorumun goremedigi kanamayi kendi sip diye gordu. Bak burda bi kanama olmus gecmis erimeye donmus kuculen bi alan var risk gecmis dedi. Kendi domusuk doktoruma daha bi kil oldum o hic bisey yok rahimde demisti ciddi bir risk atlatmisiz sukur ki gecmis progestan son uc tane dedim devam etmeyebilirsin dedi. Iki hafta daha buralarda olursan gel cinsiyetine bakalım dedi bakalim kismet şimdilik hersey yolunda Hamdolsun rabbim cumlemizinkini korusun tuu tuu maşallah hepsine
tamam tamam vurmayın . bunun nedeni iyi olmanız sürekli gitmeyi gerektirecek bir şey olmaması demek. iyi bir şey.
ben sürekli doktor değiştirdiğim ve hem devlete hem özele gittiğimden sık oluyor. istikrar yakalayamadım.
yeni yerimi buldum .daha devlet hast. gitmiycem inşallah benımde tek dr olacak.
Gozunaydin canim. Masallah bebegine ben de pazartesi gidicem gittigim her sehirde doktora da gidiyorum iyidir ins bebegim
Sezeryan sonrasi normal dogum istiyosn ben de dikissiz normal dogum arastiriyorm ama sadece istanbulda varmis
Ben duramiyorum 10 gunden fazla. Ama artik hissetmeye basliyoruz durabiliriz bundan sonra. Tatildeyiz her sehirde dr ayarladim :)
Ben bugun cok kotuyum, sabahtan midwm bulandi. Yemek yemek istiyorum bir lokma yiyorum sanki tiika basa yemek yemisimde tokmalamisim gibi agri oluyor, zaten hazimsizlik var. Dura dura kahvalti yaptim. Nefesim daraldi kalbim carpiyor gittim yattim. Elim ayagim ateslendi. Carpintiyi sordum normal diyor hanim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bugun cok kotuyum, sabahtan midwm bulandi. Yemek yemek istiyorum bir lokma yiyorum sanki tiika basa yemek yemisimde tokmalamisim gibi agri oluyor, zaten hazimsizlik var. Dura dura kahvalti yaptim. Nefesim daraldi kalbim carpiyor gittim yattim. Elim ayagim ateslendi. Carpintiyi sordum normal diyor hanim.
teşekkur ederım.alırım kuaförden, var tanıdık ama o bilmez zararını faydasını yaşlı biraz.
ısının zararı olduğundan demedim şimdi o makineye falan girmek gerekır dıye dedım. sen ne zaman boyatacaksın?
amanınn.evet uzunmuş seninde haklısın kıyamam. ben olsam bir bahane bulup çoktan gitmiştim. haftaya 2 li testin sonucuna bakacak dıyorum acaba muayene de eder mı? sanmam ama.
Ben de tvde de dinledim doktor 3. Aydan sonra saç boyatmanın zararı yok dedi hatta ben makyaj falanda yapmıyordum ojede sürmüyordum onlarında zararınyokmuş kan yada ağız yoluyla alınmayan hiçbişeyin zararı olmuyormuş gerçi bende boya yok ama ojeden makyajdan artık kaçınmıyorum :)
ben zaten yarın sabah başka bir hastaneden randevu aldım gitcem allah korusun kötü bir şey olsa haberimiz olmayacak bu sefer bizimde canımız tehlikeye girecek.inşallah iyidir tabi :))) ikili testin sonucunu arayarak öğrenemiyormusun gitmen mi gerekiyor illa ?
kız ojeden ne olacak. tırnakta emmiyor heralde ojeyı. ağzından falan zararlı olur dıye mı acep. makyaj zaten yapamıyorum bu sıcakta saniyede 15 tl su içip 3 katını terlediğim için makyaj hak getire.
ayrıca sağol içimi rahatlattın.
arayıp öğrenebılısınız dedı ama çıkıp cıkmadıgını ogrenıyormusum heralde.
internetten bakılıyor mu dedım yok dedıler.
gideyımde yüzüne bakarak öğreneyım.
sen şimdi yarın mutlu mesut dönersin hadi hayırlısı.
tüp bebek hemde bu kadar uzun randevu verıyor değişik valla.gerçi tuttuktan sonra bir farkı kalmıyor.
ilk çocuğum ve tüp bebek yoluyla hamile kaldım o yüzden endişelerim normal.ayrıca canım sen 15 gün gitmesem endişelenirim diyorsun ya hani; ben en son 10.haftada muayene olmuştum düşün 14.haftadayım ve doktor bana 16.haftada gel dedi.ben ne yapayım ?
Ne biliyim manyaklık parayla mı😊 bi arkadaşın gerizekalı doktoru sürme demiş başka da bi doktordan duymadım zate ee be de biraz evhamlı olduğum için kaçındım ama sonra çok doktora sordum bi zararı yok dediler 😁 buluttan nem kapıyorum bi doğursam sağlıkla hayırlısıyla 🐣🐣🐣
bende şok oldum düşünsene 10.haftada minnacıktı bi gitcem kocaman olmuşbence bu kadar ara verilmez inşallah dediğin gibi yarın hoplaya zıplaya gelirim belki cinsiyeti bile görünür ya oley bende internetten görememiştim sonucumu ama hocayı aradım o söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?