2015 Şubat Anneleri

tamam cnm ben öğrenirim ama sanırım marketlerde satılmaz o boya gidip kuaförden alman gerekebilir... yok cnm ısı mısı olsa abim söylerdi kesin bana kesinlikle zararı yok demişti...

teşekkur ederım.alırım kuaförden, var tanıdık ama o bilmez zararını faydasını yaşlı biraz.
ısının zararı olduğundan demedim şimdi o makineye falan girmek gerekır dıye dedım. sen ne zaman boyatacaksın?

ben bayramın gecmesini bekliodum malum o sıra cok kalabalık oluyor hafta sonu boyatacam ben bayya cıktı beyazım cünkü ben öğrenirim senin için tam olarak markasını falan sen alırsın :)

Gozunaydin canim. Masallah bebegine ben de pazartesi gidicem gittigim her sehirde doktora da gidiyorum iyidir ins bebegim
Sezeryan sonrasi normal dogum istiyosn ben de dikissiz normal dogum arastiriyorm ama sadece istanbulda varmis

Ben duramiyorum 10 gunden fazla. Ama artik hissetmeye basliyoruz durabiliriz bundan sonra. Tatildeyiz her sehirde dr ayarladim :)

Gozunaydin canim. Masallah bebegine ben de pazartesi gidicem gittigim her sehirde doktora da gidiyorum iyidir ins bebegim
Sezeryan sonrasi normal dogum istiyosn ben de dikissiz normal dogum arastiriyorm ama sadece istanbulda varmis

dikişsiz normal doğum diye bir şey mi varmış? valla benim normal doğum olmuyor ama olsa da sırf o dikiş yüzünden istemezdim. yani dikişin karnıma olmasını tercih ederim. ağrısından sızısından çok dikiş korkutucu bence.

Ben duramiyorum 10 gunden fazla. Ama artik hissetmeye basliyoruz durabiliriz bundan sonra. Tatildeyiz her sehirde dr ayarladim :)

sen uyanıklık yapmışsın. ben yerimdeyim hep ama ben de İstanbul'un her ilçesinde doktor ayarladım. bir de utanmadan laf edıyorum herkese merak edıyorlar dıye.

Ya haImsızlık bende var ama limon yeyince iyi geliyor cidden . Bnm evimde 3. Kattaü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya haImsızlık bende var ama limon yeyince iyi geliyor cidden . Bnm evimde 3. Kattaü

Ya haImsızlık bende var ama limon yeyince iyi geliyor cidden . Bnm evimde 3. Katta çıkaeken nefesim yetmyo resmen kalbim küt küt atyo asansörde yok

Ben de tvde de dinledim doktor 3. Aydan sonra saç boyatmanın zararı yok dedi hatta ben makyaj falanda yapmıyordum ojede sürmüyordum onlarında zararınyokmuş kan yada ağız yoluyla alınmayan hiçbişeyin zararı olmuyormuş gerçi bende boya yok ama ojeden makyajdan artık kaçınmıyorum :)

amanınn.evet uzunmuş seninde haklısın kıyamam. ben olsam bir bahane bulup çoktan gitmiştim. haftaya 2 li testin sonucuna bakacak dıyorum acaba muayene de eder mı? sanmam ama.

ben zaten yarın sabah başka bir hastaneden randevu aldım gitcem allah korusun kötü bir şey olsa haberimiz olmayacak bu sefer bizimde canımız tehlikeye girecek.inşallah iyidir tabi :))) ikili testin sonucunu arayarak öğrenemiyormusun gitmen mi gerekiyor illa ?

kız ojeden ne olacak. tırnakta emmiyor heralde ojeyı. ağzından falan zararlı olur dıye mı acep. makyaj zaten yapamıyorum bu sıcakta saniyede 15 tl su içip 3 katını terlediğim için makyaj hak getire.
ayrıca sağol içimi rahatlattın.

seninde tansiyonun birden dusuyor demek o yuzden nabiz yukseliyor bana doktor bol bol su ic dedi bunun icin ama ben su icemiyorum direk kusuyorum ancak birsey yerken su tuketiyorum sabah nasil bogazim kuruyor icim yanmis once ekmek arasi birsey hazirliyorum az yedikten sonra yudum yudum.su iciyorum bardagi kafama dikmek istiyorum col sicaginda kavruluyorum :)))

arayıp öğrenebılısınız dedı ama çıkıp cıkmadıgını ogrenıyormusum heralde.
internetten bakılıyor mu dedım yok dedıler.
gideyımde yüzüne bakarak öğreneyım.
sen şimdi yarın mutlu mesut dönersin hadi hayırlısı.
tüp bebek hemde bu kadar uzun randevu verıyor değişik valla.gerçi tuttuktan sonra bir farkı kalmıyor.

Ne biliyim manyaklık parayla mı😊 bi arkadaşın gerizekalı doktoru sürme demiş başka da bi doktordan duymadım zate ee be de biraz evhamlı olduğum için kaçındım ama sonra çok doktora sordum bi zararı yok dediler 😁 buluttan nem kapıyorum bi doğursam sağlıkla hayırlısıyla 🐣🐣🐣

bende şok oldum düşünsene 10.haftada minnacıktı bi gitcem kocaman olmuş bence bu kadar ara verilmez inşallah dediğin gibi yarın hoplaya zıplaya gelirim belki cinsiyeti bile görünür ya oley bende internetten görememiştim sonucumu ama hocayı aradım o söyledi

Yaa ben de en son 8. haftada gittim..

Taa 12. haftanın sonuna çağırdı..
1 ay çok uzun bir süre gibi geliyor bana

Hele ki tüp bebek aşamasında her hafta kontrole gitmeye alıştığım için iyice tuhaf geliyor bu kadar uzun süre.

Ama bakıyorum genelde herkese 1 er aylık aralıklarla çağırılıyolar...

Özele gidiyorum ben de..

Demek ki böylesi normal diye düşünmeye başladım

Fakat Allah korusun bişey olmuş olsa, ruhumuz duymaz haftalarca.. Onun paranoyası da ayrı fena...

ablam ilk çocuk doğduktan sonra her şeyi dezenfekte etmişti. evdeki kumandaları bile kaynatmıştı çocuk ağzına sürüyor diye. kumandalar bozuldu tabii.abartmadım.
o özel odasından 3-4 ay çocuğu çıkarmamış. bir gün yanında kimse yokmuş mecbur kalmış banyoya geçmiş bebek kucağında. çocuk hayretler içinde ağzı açık çevresini incelemiş. odadan başka dünya var diye düşündü demek. baharda kırlara ilk kez çıkan danalar gibi olmuş.
bizden manyakları da var endişelenmeyin.

benimki tüp bebek deil. benim drum da tem tersi 2 haftada bir randevu veriyor. açıkcası gitmeyi düşünmüyorum

sen kesin öğrenirsin ben senden bir hafta gerideyim ben öğrendiğime göre. erkek istiyorsun sanırım. profil resminden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…