Dogum gunün kutlu olsun canım. Nice mutlu senelere.
Bu arada sen italyadaydın sanırım. Orada doktorlar beslenme harici ilaç takviyesi veriyorlar mı? Burda hersey için ilaç veriyorlar özellikle folik asit, vitamin Demir gibi.
Aaa doğum günün mü bugün canım ya doğum günün kutlu olsun Allah sevdiklerinle evlatlarınla sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin aminnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim herkeste dikiş olacak diye birşey yok ki senin yapınla ilgili bir mesele benim çok tanıdığım dikişsiz doğurdu ben dikişi düşünmedim hiç ama normal doğum istiyorum ablamdan ve annemden biliyorum sezeryanın acısını ablam öksüremiyordu bile dikişlerinin acısından
Teşekkür ederim :) evet italyadayım sadece folik asit veriyorlar onuda 9 ay boyunca.. Başka ilac yok
İçiyorum anam içiyorum hemde nasıl içiyorum günlük kesin 4'ü buluyordur, ama bu neki ya bıktım valla her an ölecekmiş gibiseninde tansiyonun birden dusuyor demek o yuzden nabiz yukseliyor bana doktor bol bol su ic dedi bunun icin ama ben su icemiyorum direk kusuyorum ancak birsey yerken su tuketiyorum sabah nasil bogazim kuruyor icim yanmis once ekmek arasi birsey hazirliyorum az yedikten sonra yudum yudum.su iciyorum bardagi kafama dikmek istiyorum col sicaginda kavruluyorum :)))
Dokuz ay mı değişik.bizimkilerde 3 aydan sonra faydası yok diyo. Ne demiş Atam beni türk hekimlerine emanet edin.sizinkiler bilmiyoo
Teşekkür ederim :) evet italyadayım sadece folik asit veriyorlar onuda 9 ay boyunca.. Başka ilac yok
Hahaha bunlar neyi biliyor bende anlamıyorumbugun içmedim bağırsaklarım Bayram etsin dedim anam hazımsızlık var e kabızda ediyor böyle ilaç mı olur.. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum önceden kullandığım daha iyiydi bi 6 ay daha içecem
Dikişsz doğuran çok ama dikiş de olsa ki benim çoktu altta olmasını tercih ederimben zaten sezeryandan tırsıyorum öyle kesilmek dikilmek bu düşünceler korkutuyor beni. Normal doğumdan hiç korkmadım zor bi dogum oldu ama geçti işte
canim bende londradayim turkiyenin gozunu seveyim daha bebegimin kalp atislarini yeni gordum pazartesi gunu ben vitamin iciyorum hamileler icin olanlardan sen sadece folik asitmi kullaniyorsun ilk bebismi
Verdikleri vitaminin adı ne? Belki Türkiye'de de bulabiliriz.
canim ben pregnacare kullaniyorum 19 vitamin var icinde ama ben kendim aliyorum doktor vermedi yani
Kizlar bzm % 80 kizimiz olacak :)))
Kizlar bzm cinsiyet % 80 kiz dedi cok sevindik bakalım ama erken olduğu için kaptirmadik kesinlesince kiyafet alcam inşallah
Canım sen bir de yakın zamanda bebiş sahibi olup emzirmeyle falan da vitamin kaybetmişsindir, şimdiki bebişin için de takviye Alman gayet mantıklı. Ne güzel aralarında fazla yaş farkı olmayacak bebişlerinin :)
Kizlar bzm cinsiyet % 80 kiz dedi cok sevindik bakalım ama erken olduğu için kaptirmadik kesinlesince kiyafet alcam inşallah
hadi hayirlisi olsun canim kiz candir baldir
emzirirkendende kullaniyordum zaten tek uzuldugum kuzucum 9 ay emebildi bazen haksizlik yapmis gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?