valla bızım de aynı oldu. doktor erkek dıyınce emınmısınız dıye bıle sordum. yanı erkek olma ıhtımalı sıfırdı gozumde :) ben bıde gıdıp pembe zıbın falan almıstım artık hedıye olarak gotururum bırılerıne :) hep saglıklı olsun gerısı muhım degıl dıyoruz ama erkek dıyınce bı buruldu ıcım ne yalan soylıyım. sonra cok kızdım kendıme. nankorluk yapıyorum gıbı geldı. erkek kız ne fark eder benım bebegım degıl mı sonucta dedım. şimdi cok mutluyum ınan. kız cıcılerı cok guzel gercekten ınsan bakmaya doyamıyor ama erkeklerdede var cok tatlı seyler. bızde paşalarımızı gıydırecegız. hem herzaan benı koruyacak bı erkegım daha olucak hayatımda. bunları dusununce mutlu oluyorum.
Ne kadarlık canım senin bebiş? folik asiti sorsaydın keşke bana folbiolü bile artık yarım kullan demişti geçen gidişimde ama fazlasının zararı olmadığını biliyorum. Gerek yok diye azalttı herhalde. Bazen içime sinmiyor tam içiyorum bazen yarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahh ahh onlar abartı görmemiş . bana bir şey oldu haftanın yarısı bir sebep bulup sabahlara kadar deli gibi ağlıyorum. 1-2 gündür ağlamamıştım dün şaşırdım ben ağlamadım diye yine bir şey buldum ağladım. ablamlara falan illallah geldi beni sakinleştirmekten. her olaya normalin 10 katı fazla tepki gösteriyorum.
benim midem bulanmıyor tatlı hariç her şeyi yiyorum. sıcak etkiliyor gerçekten. çünkü diğer insanlarda diyor bir yorgunluk var üstümüzde diye. bakalım seçimden sonra bir iki günlüğüne bir yerlere gidelim dedik .iyi gelir belki. ben iki yıldır tatilde yapmadım. paso çalış.
benim ki de kendini çok dinliyorsun abartıyosun gibi bişiler söyledi bir iki defa.. keşke mümkün olsa da birer tanede onlar doğursa. ancak o zaman anlarlar bizi
13+6 yim ben...
dunurum tebrik ederim, benimki cok nazli cikti bir kere gittim kendini gostermedi, bir kerede uyuyordu doktor rahatsiz etmek istemedi 15 ini bekliyoruz. Doktor ferlos ve devacit verdi, ikisinde de folik asit var kafam karisti cok fazla folik asitinde zarari olmasin sonra? sen ilac olarak ne kullaniyorsun? ve cok akintim var, fitil verdi
bende gunluk.ped kullanayim dedim ama pisik yapti en iyisi surekli camasir degistirmek aklima geldi doktora giderken cikolata almayi.unuttum 15 i gelmez bana simdi :) dortlu test yaptiracakmisin?sagol dunurum darısı basına:) doktora gırmeden 10 dk once falan cıkolata ye. ben yedım kıpır kıpr dı. sende dene zarar gelmez:) bana ılac olarak kan hapı verdı gynoferon dıye. gunde ıkı tane ıcıyorum ondan. elevıte devam dedı. bırde ek olarak gunde bır tane bebek aspırını verdı. progestanı bıraktık cok sukur. akıntı olayı benımde felaket. dun elbısemın uzerıne cıktı resmen hıssetım şar dıye. hatta korktum kanama falan sandım. allaha sukur akıntıymıs. ama cok şiddetlı gercekten. ıs yerınde cok zorlanıyorum. yanımda camasır getırıyorum bazen. gunluk pedde sakıncalı. yazın rahat degısıyoda kısın o kalın kıyafetlerı cıkarıp nasıl camasır degıstırırım bılmıyorum
ah o buyuk asklar ıkıncı kırmızı cızgıyı gordugumuz an basladı zaten :) ama benım anladıgım ınsanın hıssettıgı olmuyormus herzaman. bırde su kalıplasmıs belırtıler yanılttı benı. tatlıdan nefret etmıstım genelde tuzlu ve ekşi yıyordum. bırde benım belımde kalınlasma oldu bıanda. o nedenle hep kız kız dedıler ama yanıldı herkes. gorduk kocaman pıpıyı :)
maşallahyakında kime benziyor diye tahminlere başlarsınız artık
bende gunluk.ped kullanayim dedim ama pisik yapti en iyisi surekli camasir degistirmek aklima geldi doktora giderken cikolata almayi.unuttum 15 i gelmez bana simdi :) dortlu test yaptiracakmisin?
Hayirli olsun canim, ben oglumda ruyalarima kiz cocuklari girerdi erkek cikti bundada kiz gordum erkek cikti :) ama artik su anket yapilsin dimi :) mevlam hayirli ugurlu gelmelerini nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oo tahminler simdiden var. kayınvalıdem esıme annemde kardesıme benzetıyor. herkez kendı aılesıne benzesın ıstıyor anlayacagın :)
Merhaba hanımlar çook oldu ben giremeyeli, öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun
Umarım herkeste hayırlı haberler vardır
Zaman geçmiyor yahu 8 gün kaldı kontrole, 12+2 de olacak kontrolüm acaba cinsiyeti öğrenebilir miyiz erken sanki biraz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim kuzum 14. Haftaya gelmis annesi çok ozlediii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?