olsun bi dahaki erkek olur diyen bile duydum.sanki kız olunca başka bişi dünyaya gelio. tövbe yarabbim. allahın nasibi. hem ne farkeder ikisi de evlat.
aaa sen kesin sor ama hati..
cunku mesela benım doktorum progestanı cok daha erken kesecektı..
sonra bıraz daha devam etmeme karar vermıstı
yanı kısıden kısıye durumdan duruma degısıyo demek kı..
işte vaktinde onlara da öyle öğretilmiş. benim eşimde Yunanistan göçmeni onlarda da tam tersi kız çocukları çok kıymetlı mesela. ikiside anormal işte.
hepsi ne kadar kıymetli oysaki. daha ilk anından başlayarak dünyanın emeğini veriyorsun.
hele de zor sahip olunca gözün bir şeyi görmüyor.
Hanımlar ya
Ben internetten okudum.. Sağlık ocakları sağlık bakanlığı falan tetanos aşısı yaptırtıyormuş bilmemkaçıncı haftada
Ben daha sağlık ocağına uğramadım bile.. Özel muayenehaneye gidiyoruz.
Bunu sordum doktoruma bu haftasonu.
"YEaani... sağlık bakanlığı yapıyor bu aşıyı.. Ama bana sormamış olsanız hiiiç yaptır falan demezdim. Şimdi sordunuz.. isterseniz yaptırın.." dedi...
Anlamadım gitti:44::44::44:
EVET 21 haftada yapıyorlar galiba. gidip aile hekimine kayıt yaptırıyorsun .onlar zamanını söylüyor sana. bende aslında kararsızdım yaptırıp yaptırmamak konusunda. sonuçta o da bir ilaç dedim ve aşı demek sana mikrobu enjekte ediyor. dedim nerden tetanos olcam sanki.
sonra geçen günlerde vücudumda kabarıklar çıktı. annem görmeden telefonda kesin su çiçeği dedi.
internetten bir baktım su çiçeği gebelikte çok tehlikeli imiş.ağla sızla doktora gittim. meğersem alerji imiş.
ondan sonra ne olur ne olmaz başıma gelir sonra pişman olmayayım diye tetanos aşısını da yaptırayım dedim.
çevremde benden önce hamile olanlarda genelde yaptırdılar. kimseden bir sakıncasını duymadım.
Hanımlar ya
Ben internetten okudum.. Sağlık ocakları sağlık bakanlığı falan tetanos aşısı yaptırtıyormuş bilmemkaçıncı haftada
Ben daha sağlık ocağına uğramadım bile.. Özel muayenehaneye gidiyoruz.
Bunu sordum doktoruma bu haftasonu.
"YEaani... sağlık bakanlığı yapıyor bu aşıyı.. Ama bana sormamış olsanız hiiiç yaptır falan demezdim. Şimdi sordunuz.. isterseniz yaptırın.." dedi...
Anlamadım gitti:44::44::44:
Anladım..
Bu aşının esas amacı, doğum sırasında (normal doğum yahut sezaryen) olası kesiklerden tetanos kapılmasını önlemekmiş...
Gereksiz dedi benim doktor. çok kararsız kaldım
selam kızlar
bulantısız sorunsuz günleriniz olsun inşallah
benim bugün midem çok bulanıyor
kızlar rüyamda doktor güzel bir kız geliyor dedi
nasıl heyecanlandım anlatamam
yarın kontrolüm var ama daha erken ya söylemez heralde doktor cinsiyetini
kızlar birde ikili test için aç tok farkediyormu
bende sizin tersinize erkek diye hissediyorum. istediğim için değil ama öyle gibi geliyor. kız derse şaşırcaz yaniallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yeterki.. kız erkek fark etmeyecek büyük aşkımız o an başlayacak
sen her seferinde bulantısız diye cümleye başlayınca geçti heralde bulantıların diyorum.
2 li testte aç tok farketmiyor.
şimdi söylemez bence cinsiyetini. benimkini 13+1 de söyledi.
selam kızlar
ah o buyuk asklar ıkıncı kırmızı cızgıyı gordugumuz an basladı zaten :) ama benım anladıgım ınsanın hıssettıgı olmuyormus herzaman. bırde su kalıplasmıs belırtıler yanılttı benı. tatlıdan nefret etmıstım genelde tuzlu ve ekşi yıyordum. bırde benım belımde kalınlasma oldu bıanda. o nedenle hep kız kız dedıler ama yanıldı herkes. gorduk kocaman pıpıyı :)
selam kızlar
benim geçmedi diye sizinkide mi geçmesin canım
dileğim ortak
kimse çekmesin daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?