ihtimal vererek sölüyor canım banada 12+5 te büyük ihtimal dedi inşallah söyler sanada
ahh ahh onlar abartı görmemiş . bana bir şey oldu haftanın yarısı bir sebep bulup sabahlara kadar deli gibi ağlıyorum. 1-2 gündür ağlamamıştım dün şaşırdım ben ağlamadım diye yine bir şey buldum ağladım. ablamlara falan illallah geldi beni sakinleştirmekten. her olaya normalin 10 katı fazla tepki gösteriyorum.
Maşallah kuzuya ne tatlı duruyor :) senin ne kadarlık canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah maşallah maşallahşekilleri yeni doğmuş bebeğinki gibi ya benim gözüme kocaman görünüyorlar. benim ablamda benden 3 hafta önde onun ultrason fotolarını görünce diyorum ayy kocaman olmuş ablamda diyo kocaman dediğin 5cm sadece ultrason ekranına sığmadığında ne derim bilmem :)) sağlıkla büyüt bebeğini canım
maşallah yavruya da. sanki tepe üstü koymuşsun :)
Ayy çok merak ediyorum önceden kız diye hissediyordum şu an hislerim yok oldu sanki tamamen aradayım
Burda 12+3 teydi
Bugun 13 teyiz canım :)
Oyy maşallah cinsiyetini öğrendin mi canım sen? Bir de programı merak ettim hangi uygulama bu
Kızlar nasılsınız, uzun zamandır yazamıyorum, okuyorum ama çok hızlı ilerliyor sayfamız maşallah
cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor ne güzel, bende perşembe öğlen gidicem inşallah doktora, 13+5 olmuş olacağım belki bana da cinsiyetini söyler
ama ben ikili testi daha çok dert ediyorum, inşallah benimde sonuçlarım sizler gibi güzel çıkaar..
bulantım aşermem vs. hiö olmadı sayılır benm hamileliğimin başından beri, ama benm de mantar sıkıntım var. kaşıntı okadar çok oluyor ki, gün içinde dayanması çok zor
bu sıkıntılarda bitecek ama inşallah.. hepinizi öpüyorum
ben hep kız diye hissettim ama eşim ısrarla erkek dedi hatta doktor büyük ihtimal kız diyince bi tur daha baksanız dedi :) zorla çıkartcak pipiyi
app store'da ismi ne bilmiyorum ama Google play store'da ismi bebeğim resmide kepçe kulaklı bir bebişgüzel bi uygulama bebek ve senin hakkında hafta hafta bilgi veriyor...
Kızlar kızlarrr bir hoşgeldin diyen yok üstüne o kadar yazılmış
Ben yinede yazayım benimde kuzum 12+5 günlük bugün randevumuz vardı 2 li tarama yapıldı ve ense kalınlığı ölçüldü herşey yolunda çok şükür..Ve doktorumuz tahminin erkek dedi:)Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..Bu arada İzmir'den hamiş var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?