ben bucadayım canım tınaztepe hastanesine gidiyorum aylin hanıma 4 mayıs benim oraya farklı yazmışım ama ultrasona göre daha büyük çıkıyo karışık her gittiğimde farklı sen hangi hastaneye gidiyorsun
bende yaptım onu ama pişman oldum çünkü o kadar hareket ediyodu ki ensesini ölçemedi yarım saat :) o yüzden bi daha yemeden gitcem vajinal ultrasonada aldı iyice yoruldum :)
Canım ense kalınlığı ölçüsü tutmadan 2 li yapılmıyor eğer bir hafta geriden geliyorsa henüz gitme bekle çünkü ölçüler tutmayacak canın sıkılacak...Ama 1 hafta 10 gün beklersen çok net sonuç alırsın
Kızlarrrrrr kontrolden geldik Allahıma bin şükür herşey yolunda 😊 bide şu Amerikada yapılan harmony testi için kan verdim 3 hafta sonra gelecek inşAllah testin sonuçları da iyi gelir ve ferahlarım bugünler için Rabbime şükürler olsun ve hepimiz hep iyi haberler alalım 😘☺️
allah hep böyle tatlı heyecanlar nasip etsin canım. bende de videolar var 3 haftadır görmüyorum bebişimi videoları izleyip izleyip duruyorum ama senin bebiş hareketli daha keyifli olur onun videolarını izlemek :)
bende yaptım onu ama pişman oldum çünkü o kadar hareket ediyodu ki ensesini ölçemedi yarım saat :) o yüzden bi daha yemeden gitcem vajinal ultrasonada aldı iyice yoruldum :)
Tatlım ikili üçlü yaptırmadım zaten bunu yaptırınca onlara gerek kalmıyormuş bu test daha güvenilirmiş ama süresi uzun 3 hafta zor geçecek biz emin olmak için yaptırmak istedik
bu bir klasik doğduktan sonra da öyle olacak göreceksin. herkes kendi tarafına benzetecek
ama özellikle son aylarda yüzünün net bir resmini yakalamak gerek. insan o resimlerin gerçeğe ne kadar yakın olduğunu doğumdan sonra anlıyor.
evet hemde nasıl. ben sarısınım eşim esmer. acaba sarı mı olucak esmermı en cok merak ettıgım o :) aılede renklı gozlude cok var belkı sans vuru benım oglusumuda :)