hatıcım galıba ankaranın havasından bızım kılo ısı
Canım bende daha önce başka dr a gittim zaten düşük yapmıştım ama sonra değiştirdim geçmişini anlatırsan yeni doktorda ilgileniyor doktora mutlaka tavsiye ile git 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok tatlım belli deil doktorun tahmini varmış ama yanılma payından dolayı söylemek istemedi size söylediler mi sen kaçıncı haftadasın? Biz 12+4 olduk 💙💙
İnşallah canım önce sağlıklı olsunlar sonrada hayırlısı olsun farketmez daha doğmadan en sevdiğimiz varlıklar oldular sonrasını düşünemiyorum 🐣🐣canım sölemedi bana ki sölemezde ben 9+4 tüm bi kaç gün önde gelişimimiz ama benim reglim biraz karışıktı gelişimimiz önde olmayabilirde yani hemen hemen aynıyım satla muhtemelen kız görmüştür senin bebişi yanılmayayım diye sölememiştir kızlarda yanılma çok oluyor bu haftalarda benim oğlumda 12 haftadaydım kız dediler :) 14. haftada alın size pipi dedi :)) çünkü erkekler 12 hafta civarı pipilerini gösteriyolar genelde inşş gönlündeki olur canımm
Tatlım mesela doktorum daha önce talihsiz olay ysşadığım için kan sulandırıcı iğne verdi bu doktor bi kere sıkıntı yaşayan herkese bu iğneyi vermemeleri lazım dedi kafa allak bullak oldu kullanmam gerekir mi gerekmez mi? Ama yinede bırakamıyorum şimdiye kadar kullandım bırakmayı göze alamıyorum manyağa bsğlamış durumdayız yani
ama normal şeker değil özel bir glikoz karışımı veriyorlarmış...
bi iki yabancı kaynaktan okudum şimdi.. onlarda da e tabii bebek ve anne için cok faydalı bı karışım değil bu glikoz karısımı... yazmıslar :/
Tatlım mesela doktorum daha önce talihsiz olay ysşadığım için kan sulandırıcı iğne verdi bu doktor bi kere sıkıntı yaşayan herkese bu iğneyi vermemeleri lazım dedi kafa allak bullak oldu kullanmam gerekir mi gerekmez mi? Ama yinede bırakamıyorum şimdiye kadar kullandım bırakmayı göze alamıyorum manyağa bsğlamış durumdayız yani
O zaman sen o doktoruda değiştir 😊 bilemedim şimdi ben değiştirdim memnunum o yüzden söyledim canım önceki doktorun verdiği bütün ilaçları kesti bendede
bende öyle düşünüorum ama benim doktorum sezeryanı pek seviomuş öyle diolar hep sezeryan yapıomus cok ilgili cok ii bi kadın ama bakalım ne olacak
Milleti bosver canim ya..
Ben 1 - 2 kg aldim ama karnim soldan portledi
Gerci 174 boyunda 75 kg ile hamile kaldim 2 hafta once 76 idim.. Simdi bilmiyorum o ayri :)
bende kan sulandırıcı igne kullanıyorum daha dogrusu düne kadardı dr um bi hafta dozu azalttı bu haftada bırakıyoruz artık igneyi dedi ama ben dün yinede vurdum bırakmaya cesaret edemeyip bnmde onceden bi canlanmayan bebeğim var 9 haftalıkken aldılar. seni cok iyi anlıyorum bende göze alamıyorum
benim testlerimde kan pıhtılasması cıkmıstı ama sende sadece düsük var diyemi kullandılar ?
İnşallah canım önce sağlıklı olsunlar sonrada hayırlısı olsun farketmez daha doğmadan en sevdiğimiz varlıklar oldular sonrasını düşünemiyorum 🐣🐣
ama normal şeker değil özel bir glikoz karışımı veriyorlarmış...
bi iki yabancı kaynaktan okudum şimdi.. onlarda da e tabii bebek ve anne için cok faydalı bı karışım değil bu glikoz karısımı... yazmıslar :/
Seker yuklemesi iyi mi degil mi arastirmadim cok bi bilgim yook canim ama bazi tatlicilar serbet yaparken glikoz kullaniyor. Yani normaldede tuketiyoruz zaten. Eger cok kaliteli bi yerden tatli almamissak glikozlu serbet yiyoruz. Bir kere yuksek sekere maruz kalmasi dogana kadar maruz kalmasindan daha iyi gibi geliyo bana. Yine de dedigim gibi arastirmadim. 20 li haftalarda arastirip daha dogru bilgiler paylasiriz birbirimizle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar,
Kızımla biz allaha şükür iyiyiz resmi soran arkadaşlar vardı yüklüyorum maşallah giyin :) Eki Görüntüle 1209074
Iki açıdanda fotosu var el sallıyor size Eki Görüntüle 1209076
bende ıkı kılo aldım daha ama karnım cok cıktı benım. pantalonların hıc bırı olmuyor. herkes hamıle oldugumu anlıyor artık gizlemek imkansız yanı. ama merak etme ıkı kılo almama ragmen bebegın gelısımı cok ıyı dedı doktor. bende bulantı oldugu donemlerde nerdeyse bır ay peynır ekmekle beslendım. adam gıbı bısey yemedım. ama ona ragmen bebek ıyı gelısmıs. bundan sonra dahada hafıfler bulantılar artık bızde adam gıbı beslenmeye baslarız. unutma cnm ıyı beslenmek ok yemek degıldır. kalıtelı yemektır. bana doktorumda saglık ocagındakı hemsırede 45 kılo olmama ragmen ekmegı yemesende olur dedıler. onemlı olan bol protein , vitamin almak
bagırsak tembelliği bende de var ve normal olarak sürekli şişkinlik ama cidden karnım cıktı yaa kıyafetlerimde saklayamıorum artık göbeğimi bana dolmusta yer veriolarama hala kilo almadım şükür ki azcık totom cıktı baskada bişi yok :)
bende aynı hele söyle öğlen saatleri olsun göz kapaklarımı zor tutuyorum ev hanımısı olmadıgıma kızıyorum evde olsam ohh ne güzel yatardım uyurdum sürekli diorum bizim iş cok yogun stresli bide çook hata yapmaya basladım Allah sonumu hayır etsin inş
valla normal diye diret sen yinede zaten olmaz derse ısrarla söler sana son ayda çatı muayenesi var oda etkili tabi yinede hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşş
Aynen cnm 9. Haftada yitirdim düşük değildi benimkisi 😔 bende pıhtılaşma da çıkmadı tahlillerim temizdi ama her ihtimale karşı vermişti doktorum sma kesemiyorum valla elim gitmiyo bu gittiğim doktorda pıhtılaşma olmayan birine kan sulandırıcı iğne vermek sakıncalı dedi herhangi bir kanama durumunda kan kaybından gidersin valla dedi ama iğne bebeğime yarıyordur belki diye düşünerek kesemedim 😒
ay evet ya
daha çok var
ben kurtluyum işte şimdiden didik didik ediyorum her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?