Selam kizlar. Doktora gittim bugun heyecanlı heyecanli. Ay biseyi var mi ay sagliklimi diye kafamda binbir dusunceyle. Acaba hareket etcekmi derken bizim ki hopluyordu resmen gorduk. Ben normalmi dedim. Kaslar buyuyor normal dedi doktor. Bir de eliyle yuzunu kapatti. Malesef bizimkinin cinsiyeti anlasilamadi henuz. Ve 11 haftalik gozukuyor. Halbuki adete gore 12+2 olmam gerekiyordu. Neyse doktor normal dedi. Bu arada onceki doktorumu degistirdim. Digerinin anlatmadigi bir suru şey anlatti bu doktor mesela benin kanim 0 esiminki B eger cocuk B olursa sariligin uzun surmesi goruluyormus. Bu arada bu doktor nar ve turevleri maydanoz ve hurmayi kesinlikle yeme dedi. Nari da ilk defa duydim. Gerci seketo yuksrltiyorsa ondan bana vermemis olabilir.
bende 1,5 - 2 kilo aldım bayramda biraz kaçmıştı ipin ucu 3 kiloya cıkmıstı ama şimdi yine düştüm hastayım bişey yemek istemiyorum ama acıkıncada midem bulanıyorbiraz önce üzüm yedim sonra hepsini geri çıkardım
Ee bi bende mi var bu erken doğuma neden olur diye korkuyorum inşallah sebep olmazcanım ne mutlu sana sakın sıkma goguslerını olurmuu onlar bebıslere sıfa olacak ınsallah...
Nar ve maydanozu neden yeme dedi ki canim ya ben yiyodum maydanozu. Hem de her gun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın anneler bi sorum olacak benim goguslerm den sarı şu gelmeye başladı 1 haftadır sizdede var mı bu beni çok heyecanlandırdı Bebeklerimi emzirecegim günü sabırsızlıkla bekliyorum ama bi yandan da erken doğum belirtisi olabilir mi
maydonozu banada demişti doktor düşük tehlikesi olusturuomuş.. sakın yemeeee
bi arkadaşım nar ve hurmanın rahim kaslarını rahatlattığını duymuştum. o yüzden yemeyin diyolar. narın bi de kan sulandırıcı etkisi var belki ondan da olabilir
sıcaktan bişey yiyemiyoruz dimicanım nasıl gidiyo hamişlik ağrın sızın varmı.doktor buldun mu:)
aynen.. Pantolonlatin dugmeleri kapanmiyo elbise ve hamile sort pantalonuna terfi ettim
genisledim resmen
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallah canim gercekten de el sallamis cok tatli:sly:
Bende 1 kilo almama ragmen pantolonlarimin hic biri olmuyo. Cok kalinlastim anlamadim nasil boyle oluyo. Bu arada 12. Ve 18. Haftalar arasi bebegin beyin gelisimi icin onemli haftalarmis. Bol bol balik ceviz badem yemek lazim.
Lcw dakileri dolduramadim ben c&a dan bi pantalon bi sort aldim bi ay oncehamile sortunu bılmıyorum ama lc waıkıkıden hamıle pantolonu baktım onlar ıcınde erken. Tamamen arada kaldık
hamile sortunu bılmıyorum ama lc waıkıkıden hamıle pantolonu baktım onlar ıcınde erken. Tamamen arada kaldık
lcw dakileri dolduramadim ben c&a dan bi pantalon bi sort aldim bi ay once
pantalonlar oluyo hala ama oturunca dugmesi batiyo ben de elbise hamis pantalonu kotondan aldigim likrali pantalonlara takiliyorum
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?