En son 23 ünde gittim bu ay sonu kontrol son gittiğimde biri 4.5 biri 4.95 cm di cinsiyet tahmini yapmadı bu ay sonu soylicek mis bulantim hiç olmadı zaten ama 8 kilo aldım bünye çok musait kilo almaya 3 ikiz annesiyiz toplam sen ne alemdesin
Ben bugün başka yerde çalışıyorum pek katılamadım ama konuda sevmediğim konu zaten kilo ve kıyafet. 2-3 kilo almışsınız dert ediyorsunuz valla keyfine bakın. Onca insanın içinde kilo yönünden bile öne çıktım 12 kilo ile.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bugün başka yerde çalışıyorum pek katılamadım ama konuda sevmediğim konu zaten kilo ve kıyafet. 2-3 kilo almışsınız dert ediyorsunuz valla keyfine bakın. Onca insanın içinde kilo yönünden bile öne çıktım 12 kilo ile.
bir şey sormak istiyorum anne karnında bebeğin genetik bir hastalığı var mı? organları yerli yerinde ve tam mı ? vs öğrenmek mümkün değil mi? gazete de bi kaç haber okudum bi bebeğin korkmaması panik olmaması gerekiyormuş milyonda bir görülen bi hastalığı varmış, öbür bebeğin doğuştan kalp kası bozukluğu varmış insan böyle haberler okudukça daha bir endişeleniyorAllah hepimizin bebeklerine sağlık versin, elleri ayakları düzgün huzurlu bebişler olsunlar inşallah....
kuzum bunları düşünürsek doğuramayızsağlıklı sıhhatli diye dua ediyoruz nasılsa yaşadıkça hastalıkları sırayla tadacak yavrum biz gibi :)))
Eki Görüntüle 1209284 canım işte kızım dün yükleyememiştim :) el sallıyor 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir şey sormak istiyorum anne karnında bebeğin genetik bir hastalığı var mı? organları yerli yerinde ve tam mı ? vs öğrenmek mümkün değil mi? gazete de bi kaç haber okudum bi bebeğin korkmaması panik olmaması gerekiyormuş milyonda bir görülen bi hastalığı varmış, öbür bebeğin doğuştan kalp kası bozukluğu varmış insan böyle haberler okudukça daha bir endişeleniyorAllah hepimizin bebeklerine sağlık versin, elleri ayakları düzgün huzurlu bebişler olsunlar inşallah....
Evet maşallah halay çekiyor sanki mendil elinde başçılığı çekiyor
Ay inanmiyorum. Zaten dusuk tehlikem var. Napmisim ben. Neyse burda ogrendigim iyi oldu sagolun kizlar.maydonozu banada demişti doktor düşük tehlikesi olusturuomuş.. sakın yemeeee
selam kızlar nasılsınız
benim bugün saat 3 de randevum var
dua edin bir sorun çıkmasın
bebeğimi çok özledim
C&a da guzel pantolonlar var
İlk hamileligmde ordan aldgm herseydn cok memnun kalmistm ilk oraya gdyrm artik
Bi bermuda aldim herkes salca oldu hamile pant olmasa kaptirirdim
İndirim olursa tam super oluyo 80 tl lik pantolon 40 a dusuyo
Bende 1,5 kg aldım pantolonlarımın beli epey sıkıyor bazıları kapanmıyor. Sende göbek bölgesinde genişleme var mı? Aslında göbeğim çıkmadı ama sanki genişledim.
istanbulda olan anneler
hangı hastanelerı tercıh edıyorsunuz ve memnunmusunuz acaba
ben bı turlu karar veremedım
ıkılı test yaptırcaağım rakamlar arasında fahiş farklar var
bazıları muayene içinde ucret alıyor bazıları muayene + ikili için dıyorlar... tam soyguncu bazı hastaneler
istanbulda olan anneler
bazıları muayene içinde ucret alıyor bazıları muayene + ikili için dıyorlar... tam soyguncu bazı hastaneler
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sanırım beni işten cıkarıolaryerime birini geciriolarmış hatun aradı beni bişiler sordu ben hallediorum sıkıntı yok dedim siz doğum iznine cıkıomussunuz 1 ay sonra ben yapacakmısım onları dedi.. yaa bildiğin kovacaklar yerime eleman yetiştiriolar yaa cok moralim bozuldu
Valla ben bezmi alemde ameliyat olmuştum oraya gidiyordum orda test için bana eylüle randevu verdi. Dedim eylülde doğacak bebek nerdeyse ikili test mi kalıyor daha.sonra sinirlendim gitmedim daha. Bize yakın yeni bir hastane açıldı baypark Hospital bayrampaşa tarafında oraya gittim hem doktor çok iyi hem cihazlar 2 li test 75 tl.muayene 35 tl. Doktor yarım saat bakıyor.Ben çok memnun kaldım temiz ve düzenli ayrıca.sana uzak mı bilmiyorum.fiyatlar yeni açıldı diye uygun sanırım.resimleri de eklemiştim görmüşümdür herkes ayrıntılı usg sandı. Çok reklam yaptım
istanbulda olan anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?