2015 Şubat Anneleri

Benim bulantılarım azaldı daha iyiyim verdiğim beş kiloyu geri aldım o kadar üstüne kilo alımı olmadı bide sana şeyi sorcam benm ikizlerimüst üstelermiş doktor dedi ama sekiz haftalıklen gittiğimde doktor sag sol demişti yer değiştrmil olabilirlermi kese yer değiştrrmi acaba yaa seninkilerin duruşu nasıl yan yana mı üst üstemi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bugün başka yerde çalışıyorum pek katılamadım ama konuda sevmediğim konu zaten kilo ve kıyafet. 2-3 kilo almışsınız dert ediyorsunuz valla keyfine bakın. Onca insanın içinde kilo yönünden bile öne çıktım 12 kilo ile.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

walla bıde ıkız olaydın nolacaktı bılmem ye kuzum ye can bogazdan gelır emzırırken farkına varmadan dahası ugrasmadan su oule boyle alınan kılolar gıdıyo merak etmeyın

Eki Görüntüle 1209284 canım işte kızım dün yükleyememiştim :) el sallıyor 😀

bir şey sormak istiyorum anne karnında bebeğin genetik bir hastalığı var mı? organları yerli yerinde ve tam mı ? vs öğrenmek mümkün değil mi? gazete de bi kaç haber okudum bi bebeğin korkmaması panik olmaması gerekiyormuş milyonda bir görülen bi hastalığı varmış, öbür bebeğin doğuştan kalp kası bozukluğu varmış insan böyle haberler okudukça daha bir endişeleniyor Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin, elleri ayakları düzgün huzurlu bebişler olsunlar inşallah....

kuzum bunları düşünürsek doğuramayız sağlıklı sıhhatli diye dua ediyoruz nasılsa yaşadıkça hastalıkları sırayla tadacak yavrum biz gibi :)))

kuzum bunları düşünürsek doğuramayız sağlıklı sıhhatli diye dua ediyoruz nasılsa yaşadıkça hastalıkları sırayla tadacak yavrum biz gibi :)))

amin canım...hastalık sıradan hastalık olsa yine razı olur insan da böyle haberler okudukça Allah tedavisi olan hastalık versin diye dua ediyorum....

21. haftada sanırım, ayrıntılı ultrasonda organlar ayrıntılarıyla kontrol ediliyor. ama şöyle söyleyeyim, iyi düşünüp dua etmek en iyisi. kötü hikayeleri, nette, tv de yer alan kötü örnekleri görmeyin, duymayın bence. zaten herkesin anlatacak kötü bir hikayesi var maalesef. ben ilk hamileliğimde, ilk zamanlar meraktan, nette okuduklarımdan ve insanların olumsuz örneklerinden kafayı yiyecektim nerdeyse. kulağımı tıkadım, rahatladım çok şükür

Evet maşallah halay çekiyor sanki mendil elinde başçılığı çekiyor

:) düğünlere götürcem ben onu

maydonozu banada demişti doktor düşük tehlikesi olusturuomuş.. sakın yemeeee
Ay inanmiyorum. Zaten dusuk tehlikem var. Napmisim ben. Neyse burda ogrendigim iyi oldu sagolun kizlar.

selam kızlar nasılsınız
benim bugün saat 3 de randevum var
dua edin bir sorun çıkmasın
bebeğimi çok özledim

Guzel haberlerle gelirsin insallah. Benim randevuma 13 gun var daha. Cok ozeniyorum size.

C&A da hamile kiyafetleri mi satiliyo? Ogrendigim iyi oldu oraya da bakmak lazim pantolon icin.

Evet gobek cevremde genisleme var. Belim kalinlasti sanki. Pantolonlarin dugmesi acik geziyorum. Yeni pantolon bakmak lazim.

istanbulda olan anneler
hangı hastanelerı tercıh edıyorsunuz ve memnunmusunuz acaba
ben bı turlu karar veremedım
ıkılı test yaptırcaağım rakamlar arasında fahiş farklar var
bazıları muayene içinde ucret alıyor bazıları muayene + ikili için dıyorlar... tam soyguncu bazı hastaneler

Selam kizlar keyifler yerinde oh oh pek guzel bir ara bulanti depresyon derken surunuyorduk burda ve fececek diyip duruyorduk sonunda gecti kalsnlar az kaldi :)

Ben 2 kilo verdim ve hala almadim doktorum 4 ay bitene kadr almassan super olur dedi bu gidisle alamicam zaten cunku hala sogan ve biberden tiksindigimden soganli yemekleri yapamiyorum. Hatta 2 kasik bisey yiyim catlicak gibi oluyorum midem minnacik kaldi.

Benim belim inceldi gobegim onden cikmaya basladi yani yaygin degil de sivri gobek olucak gibiyim acaba oglusummu olucak

Yarin ikili teste giricem ama gecen kontrolde cibsiyetini 16. Haftada soylerim demisti doktorum yarin ogrenemicem buyuzden buyuk ihtimal :/ neyse saglikli olsun hersey yokunda gitsinde artik bir ay sonra ogrenirim napalim. Simdiden ogrenenler cok sanslisiniz ben hala bebegimi o haftaki boyutuna gore seviyorum. Mesela bu hafta limon kadarmis boyu bende limonum diye konusup seviyorum :)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sanırım beni işten cıkarıolar yerime birini geciriolarmış hatun aradı beni bişiler sordu ben hallediorum sıkıntı yok dedim siz doğum iznine cıkıomussunuz 1 ay sonra ben yapacakmısım onları dedi.. yaa bildiğin kovacaklar yerime eleman yetiştiriolar yaa cok moralim bozuldu

canm ben medipol üniversitesi mega (bağcılardaki) hastanesine gidiorum. dr. günseli özdemir'e. bu perşembe için de randevu aldım açıkcası test için ne kadar ücret alacaklar hiç bi fikrim yok, aramak lazım değil mi? hiç aklıma gelmemişti aramak. belki de çok diycek?

Son düzenleme:

Valla ben bezmi alemde ameliyat olmuştum oraya gidiyordum orda test için bana eylüle randevu verdi. Dedim eylülde doğacak bebek nerdeyse ikili test mi kalıyor daha.sonra sinirlendim gitmedim daha. Bize yakın yeni bir hastane açıldı baypark Hospital bayrampaşa tarafında oraya gittim hem doktor çok iyi hem cihazlar 2 li test 75 tl.muayene 35 tl. Doktor yarım saat bakıyor.Ben çok memnun kaldım temiz ve düzenli ayrıca.sana uzak mı bilmiyorum.fiyatlar yeni açıldı diye uygun sanırım.resimleri de eklemiştim görmüşümdür herkes ayrıntılı usg sandı. Çok reklam yaptım

hamileyi işten çıkarmak çok zor aslında, süründürürsün yani, ama mahkemeyle fln uğracak gücün varmı? çok saçma ya, onları sanki anaları dünyaya getirmedi, bizim böyle mükemmel bi görevimiz var Allah bizlere bunu nasip etmiş, sen ne hakla beni bu sebepten mağdur edersin ki
İş Kanunun 5. maddesinde;
Eşit davranma ilkesi
Madde 5 - İş ilişkisinde dil, ırk, cinsiyet, siyasal düşünce, felsefî inanç, din ve mezhep ve benzeri sebeplere dayalı
ayırım yapılamaz.
İşveren, esaslı sebepler olmadıkça tam süreli çalışan işçi karşısında kısmî süreli çalışan işçiye, belirsiz süreli çalışan
işçi karşısında belirli süreli çalışan işçiye farklı işlem yapamaz.
İşveren, biyolojik veya işin niteliğine ilişkin sebepler zorunlu kılmadıkça, bir işçiye, iş sözleşmesinin yapılmasında,
şartlarının oluşturulmasında, uygulanmasında ve sona ermesinde, cinsiyet veya gebelik nedeniyle doğrudan veya dolaylı
farklı işlem yapamaz.
Aynı veya eşit değerde bir iş için cinsiyet nedeniyle daha düşük ücret kararlaştırılamaz.
İşçinin cinsiyeti nedeniyle özel koruyucu hükümlerin uygulanması, daha düşük bir ücretin uygulanmasını haklı
kılmaz.
İş ilişkisinde veya sona ermesinde yukarıdaki fıkra hükümlerine aykırı davranıldığında işçi, dört aya kadar ücreti
tutarındaki uygun bir tazminattan başka yoksun bırakıldığı haklarını da talep edebilir. 2821 sayılı Sendikalar Kanununun 31
inci maddesi hükümleri saklıdır.
20 nci madde hükümleri saklı kalmak üzere işverenin yukarıdaki fıkra hükümlerine aykırı davrandığını işçi ispat
etmekle yükümlüdür. Ancak, işçi bir ihlalin varlığı ihtimalini güçlü bir biçimde gösteren bir durumu ortaya koyduğunda,
işveren böyle bir ihlalin mevcut olmadığını ispat etmekle yükümlü olur

der. ama sana sebep olarak bunu göstermeyeceklerdir. netten bi araştır canm, hamilenin işten çıkarılması yaz baya bi yazı çıkıyor.

İyiymiş fıyatlar ... bebeğin resmini göremedim bu arada bakalım eskı doktorumdan randevu aldım ama yinede araştırmalara devam , çünkü özel muayene açmış ...

Canım ben yaptırmadım ikili ama özele gidiyorsan ikili test için ne kadar istediler hastaneler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…