onu bende biliorum ama benim daha işten cıkmama cok var yerime birini bulmak için çook erken hele bunu baskasından duymak.. melike hnm 1 ay sonra izne ayrılıo demiş bu ne demek peki?
yaa bizim müdür önde gideni kesinlikleeeeee
ben bakmıştım kötü niyet tazminatı ödüomuş ama ben heyet raporu almayı düşünüodum ya burda bi kac kişiyede söyledim biri yetiştirmişdüşük tehlikem var ondan almayı düşünüorum dedim birsürü olay oldu kesin cıkaracaklar beni
Dert etmiyorum canim korkuyorumBen bugün başka yerde çalışıyorum pek katılamadım ama konuda sevmediğim konu zaten kilo ve kıyafet. 2-3 kilo almışsınız dert ediyorsunuz valla keyfine bakın. Onca insanın içinde kilo yönünden bile öne çıktım 12 kilo ile.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya sıkıntı deil aslında evde otururum bende ohh miss dee zoruma gitti kac yıllık iş yerim nelerine katlandım hamile oldugum için işten cıkarılcak olmam cok üzdü benişimdiden bunları düşünüp kendini de bebeği de üzme. nasipte ne varsa o olur. hamileliği saklayamazdın zaten. hakkında hayırlısı olsun. bence çıkarırlarsa da hiç uğraşma yok davaydı bilmem ne. insanın kendi daha çok yıpranıo. durumunuzu bilmiyorum ama çalışmak zorunda değilsen çalışma bence. madem biraz sıkıntılı geçiomuş dinlenirsin evde. belki de hayırlısı böledir.
öyle tabikide daha değişik planlarım vardı benimmmAmannn boşver al tazminatı çık gitsin işte aldığın para ile de çocuğunun ihtiyaçlarını karşılarsın toplu parayla.
ya sıkıntı deil aslında evde otururum bende ohh miss dee zoruma gitti kac yıllık iş yerim nelerine katlandım hamile oldugum için işten cıkarılcak olmam cok üzdü beni
öyle tabikide daha değişik planlarım vardı benimmm
Ay vermem zaten de normal pantalon olsaydi zor kurtarirdim bermuda kotumu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oglumda yatak dosek yattigim.icin hatirlamiyorum hem o xmn kiloluydum simdi kupkuru :)) rahim genislediginden oluyor bildigim kadariyla. ciddi bisey olmadinda
ya sıkıntı deil aslında evde otururum bende ohh miss dee zoruma gitti kac yıllık iş yerim nelerine katlandım hamile oldugum için işten cıkarılcak olmam cok üzdü beni
bakalım kısmet indim yanına konustum zaten ben calısmayı düşünüorum ama düşük tehlikem var rapor alabilirim ben tüm ii niyetimle gelip söylüorum size dedim sanki bişi bilmiomuş gibi tamam melike hnm ama elinizden geldiğince yardımcı olun bizede sizi kaybetmek istemeyiz falan dedi dengesiz dengesiz ne dediği belli değilkiievet malesef işyerimiz için belki çok fedakar olabiliyoruz ama küçücük bişeyde hemen gözden çıkarabiliyorlar malesef. belki de çıkarmazlar belli olmaz bunların sağı solu.
rapor almaya devam edemiomuyun biraz daha calısır gösterseydin kendini en azından dogum paranı falanda alırdın...bende ramazanda 1 ay rapor aldım emcburen evde yattım duydumki onlar beni çıkaracakmış hiçte üzülmedim zaten bebeğim herşeyden önemliydi.ama biraz çalışcam diye inat ettm ama doktorum izin vermedi mecburen ayrılıyorum bu haftam son.tazminatımı falan alcam bide işsizlik maaşı alcam oh mis
bende brüt maaşından 4 aylık maaşın kadar alıosun die duydum ama ben dogum paramı almak ardından da evlilik yüzünden istifa edip tazminat işsizlik maaşı almayı planlıodum ama bakalım hayatt ne gösterecekcnm bıldıgım kadarıyla hamıleyken ısten cıkarılırsan doguma kadar olan maasını da alabılıyorsun tazmınat gıbı. burda ideal dıye bı arkadasında basına geldı. rastlarsan ona sor. bosuna bırakma paranı vıcdansızlara. nerden baksan 5-6 aylık maasını da alırsın
Guzel haberlerle gelirsin insallah. Benim randevuma 13 gun var daha. Cok ozeniyorum size.
.
Hadi bakalım canım iyi haberlerini bekliyoruz sana bebeğimin fotosunu koyayım el salladı bana seninkide öle olsun sağlıklı olsun inşallah Eki Görüntüle 1209260
ayy hiç doyamadım ben kuzumaaaa
yalnız kafama bişey takıldı önceki gittiğimde çok daha hareketliydi kıpır kıpırdı
bu sefer durgundu sanki
pek hareket etmedi gibi geldi bana
doktor ayaklarını falan gösterdi
annesini tebrik ediyor ilk 3 aylık dönemi başarıyla atlattığı için dedi
cinsiyetini doktor gördü ama bana söylemedi
ben gördüm ama yanlış söylemiş olmayayım 3 hafta sonra söylerim dedi söylemedi
neden yavaştı acaba hareketleri doktora sormayı unuttum:18:
migrenim tuttu 3 gündür migren ağrısıyla boğuşuyorum onu bile söylemeyi unuttum
kuzumu görünce herşeyi unutuyorum saf bişey oluyorum ben yaaa
herhangi bir vitamin veya ilaç vermedi birdahaki gelişinde veririm dedi.
bu arada ikili test için ne kadar ücret ödediniz kızlar
ben 37 lira muayene için 41 lira da test için ödedim
bazı yerlerde 200 lira ödeyenleri okudum benimki az geldi gözüme
yalnız kafama bişey takıldı önceki gittiğimde çok daha hareketliydi kıpır kıpırdı
bu sefer durgundu sanki
Canım gözün Aydın bebeğin iyimiş işte yavaş hareket etmesi normal bence bide ben muayene 57 ikili test 45 verdim normal yani
Bende unutuyrm soracağım soruları heyecandan kağıda yazyrm doktrda her defasında gülüyo bna kağıdı alıyo tek tek sorularımı cevaplıyo:)
Kızlar Bebeğinizin hareketlerini hhissediyor musunuz ben hissediyorum sanki bişeyler :13::13:
ben de kocaelinde yaşıyorum konak hastanesine gidiyorum ama memnun değilim açıkcası. hem muayeneye 72 tl veriyorum hem de ssk hastanesi gibi 1 saat bekliyorum randevu almama rağmen hem de 5 dk falan muayene ediyor.
başka da hastane bulamadım açıkcası. hem 2 haftada bir çağırıyor hem muayene ücreti alıyor. resmen adam soyuyorlar
ikili teste ne kdr isticek merak ediyorum
bu sefer durgundu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?