ben beyaz krem yeşil sarı falan örüorum belli deil ya cinsiyeti ben kendime engel olamam deli gibi alırım kesin bende abartma huyu var ben bi ceyiz götürdüm milletim dudagı ucukladı yapılanlar alınanlar bi kamyon dolusuydu sonra elden gidenlerde var. bebek konusunda da abartırım eminim:44::44:
canım benim bebeğinin becerikli bir annesi var desene maşallah
Ben cevap vermistim atladin galiba doktorum akin varlikDun yazmistim arada kaynadi bu konuda acil desteginiz gerekiyor en çok on onbes gun daha burdaym gitmeden dr randevu ayarlayım da kuzumi goreyim söyle bi net belki cinsiyetini de öğrenmek nasip olur kimbilir
canım benim bebeğinin becerikli bir annesi var desene maşallah
Slm kizlar yazdiklariniza yetisemiyorum ama gordugum kadariyla herkeste biraz duzelme var bendede oyle sikayetlerim biraz daha hafifledi sanki az az yiyebiliyorum artik😊 benimde cuma gunu ikili testimin kan sonucu cikicak hayirlisiyla riskdiz gelir insallah🙏 doktorum bugun progestonu keselim dedi 13 hftlik olduk ama ben korkuyorum kesince kanamam olurmu tekrar diye kafsm karisik ne yapsam bilemedin😔
Kızımı hiç sallamadim o kadar da kilcik bi bebekti ama inat ettim huzursuz bacak sendromu var bende ayakta sallamaya alistrsaydm yerdim nanayi.besigin sallamasini da kullnmadk icinde yatramioduk cunku. Bi sure koala gibi gogsumuzde uzanıp yatmaya alismisti popoya hafif pispisla o daha rahat geliyodu bana sen de bahaneyle uzanmis oluyordun ya da babadan destek alabliyordun. Bilmiyorum bunda nsl olur ins sallamaya gerek kalmaz yine her çocuk ayri bi alem zira
Kızlar bende iki gündür acı yemeye taktım. Peynirle acı sivri biber yiyorum. Ama canım nasıl acı istiyor anlatamam. Oda konusundada kızıma oda yaptırmıştık. 4. Ayda odasına alıştırdım ben. Daha küçüktü ama alıştı. Şimdi 3 yaşında odasında yatıyor hala. Ama şimdiki aklım plsa oda yaptırmazdım. Bir beşik bir dolap alırdım. Aklı yetmeye başlayınca alırdım odasını. Ev kendimizin, bide ilk olunca heves ettik. İkinciyede oda istiyo eşim ama ben istemiyorum. Onunda aklı yetmeye başlayınca ikisine bir oda yaparız diyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de çok bişey almayı düşünmüyorum hem çabuk büyüyorlar yazık giydirilmiyor. eşya olarak da odasını şimdi değil kendi odasında kalmaya başlayınca yapmayı planlıyorum. herşey hemen değişio. kendi odasına geçmesi demek nerden baksan 2 sene. şimdilik sadece beşik alcam bi de şifonyer tmmdır.
yemek konusunda da drum bebek zaten 4 aya kdr senden beslenir. kendini yemek için kasma. ama suyu ihmal etme demişti. allaha şükür yavaş yavaş yemeye başladım. zaten giderek daha da artar iştahımız. sorun olacağını sanmıyorum. ben hiçbirşeyden kısıtlamıyorum kendimi. sadece çiğ et yemiyorum salam gibi bi de abartıp iki canlıyım die 2-3 tabak yemiyorum. normal devam ediyorum hayatıma. ceviz badem hergün mutlaka yiyorum. balıkla ciğere de bu hafta başladım.
Evet canım su çok önemliymiş dediğin gibi en önemlisi sıvı almak çok çok faydasını göreceğiz bol su içersek hem cildimiz,hem bebek hemde kilo açısından.......
Bir hamilelikte fazladan almamız gereken 300 kaloriymiş sadece...Eskiler sağolsun sen çift canlısın çok yemen lazım diyor ve abartıyorlar :)))
Benim doktorumun bana yazdığı bir liste var bebeğin sağlıklı kilo da doğması ve sağlıklı kilo almak adına..Bire bir uyarsan 10 12 kilo hamileliğini tamamlar ve 3 kilo üzerinde bir bebek gelmesi yüksek olasılıklı dedi....Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ama bayramda abartım mesela şimdi toparlıyorum
ben de çok bişey almayı düşünmüyorum hem çabuk büyüyorlar yazık giydirilmiyor. eşya olarak da odasını şimdi değil kendi odasında kalmaya başlayınca yapmayı planlıyorum. herşey hemen değişio. kendi odasına geçmesi demek nerden baksan 2 sene. şimdilik sadece beşik alcam bi de şifonyer tmmdır.
yemek konusunda da drum bebek zaten 4 aya kdr senden beslenir. kendini yemek için kasma. ama suyu ihmal etme demişti. allaha şükür yavaş yavaş yemeye başladım. zaten giderek daha da artar iştahımız. sorun olacağını sanmıyorum. ben hiçbirşeyden kısıtlamıyorum kendimi. sadece çiğ et yemiyorum salam gibi bi de abartıp iki canlıyım die 2-3 tabak yemiyorum. normal devam ediyorum hayatıma. ceviz badem hergün mutlaka yiyorum. balıkla ciğere de bu hafta başladım.
ayyy ben hiç sevmedim bunu. çok kıskancım sanki. gerçekmiş gibi şimdiden kıskandım.
Evet canım su çok önemliymiş dediğin gibi en önemlisi sıvı almak çok çok faydasını göreceğiz bol su içersek hem cildimiz,hem bebek hemde kilo açısından.......
Bir hamilelikte fazladan almamız gereken 300 kaloriymiş sadece...Eskiler sağolsun sen çift canlısın çok yemen lazım diyor ve abartıyorlar :)))
Benim doktorumun bana yazdığı bir liste var bebeğin sağlıklı kilo da doğması ve sağlıklı kilo almak adına..Bire bir uyarsan 10 12 kilo hamileliğini tamamlar ve 3 kilo üzerinde bir bebek gelmesi yüksek olasılıklı dedi....Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum ama bayramda abartım mesela şimdi toparlıyorum
Nasıl bi liste canım bizimle de paylaşırmısın ?
İnsallah guzel olur hersey..
Ben yine de ayrintili ultrason uclu testi sadece sendrom testi olarak gormeyip yapilmasi taraftariyim
İnsallah bi sorun olmaz ama ayrintilida cocugun bi cok organi kontrolden geciyor aksilikte karinda dahi tedavi ediliyor.
Hayirlisi olsun hakkimizda
maşallahKızlaaar nabersiniz?
Biz kontrolden geldiiikk 2 li test olduk
Ölçümleri gayet iyi ve normal şükürler olsun. Kan verdim yarın alıcam sonucunu doktorum arayıp söylicek.
Kıpır kıpırdı minnağım açmış koca göbişimi oohhh keyif yapıyordu bozduk keyfini kıyamam.
12+1 olmamız lazımdı bir aydır iki gün önden gidiyordu şimdi 3 gün önden gidiyor 12+4 görünüyor :) iri bebiş olcak dedi doktor babası çünkü 1.90 babaya çekmiş dedi :)
Umarım kan sonucumuzda iyi çıkar. Cinsiyet söylemiyo dr ancak 1 ay sonra dedi nası bekliceksem fotodan nubu da seçemiyorum :/
Minik limonum teyzelerine merhaba diyoor :)
Eki Görüntüle 1210640
Eki Görüntüle 1210643
Tabi canım paylaşayım hemen :)
Sabah 2 kuru kayısı 1 bardak ılık su (Bağırsak düzeni için)
Kahvaltı:1 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim beyaz peynir domates salatalık 4 5 zeytin dönüşümlü olarak yumurta(Hafta da 4 gün yeterli dedi)
Ara: 5 badem 5 fındık 2 tam ceviz
Öğlen : 1 porsiyon sebze zeytinyağlı,1 kase yoğurt ya da ayran 2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 1 meyve ya da yarım paket etiform bisküvi.....
Akşam: 4 köfte kadar et ya da tavuk ya da 1 ızgara balık dönüşümlü,yağsız salata,1 kase yoğurt ya da cacık ya da ayran 1 bardak ve 1 dilim ekmek
Gece 1 su bardağı süt ya da 1 porsiyon sütlü tatlı ya da 2 adet meyve
Çok zor bir liste değil evde pişen yemekten yiyorsunuz....
Et yerine bakliyat dönüşümü yapacak olursanız 10 yemek kaşığı bakliyat ile değiştirebilirsiniz....
Ya da et yeme şansınız yok peynirli bir tost ve ayran ile dönüşüm yapabilirsiniz...Uno ekmekler var 25 gr dilimi iki dilimin arasına yaptığınız tost kalori olarak denk geliyor kızlar...
Umarım işinize yarar:))
ah aynı bebecik benimki gibi durmuş . ayaklarını da havaya dikmiş. Maşallah kuzuya. nub ne Allah aşkına biri bana da desin.Kızlaaar nabersiniz?
Biz kontrolden geldiiikk 2 li test olduk
Ölçümleri gayet iyi ve normal şükürler olsun. Kan verdim yarın alıcam sonucunu doktorum arayıp söylicek.
Kıpır kıpırdı minnağım açmış koca göbişimi oohhh keyif yapıyordu bozduk keyfini kıyamam.
12+1 olmamız lazımdı bir aydır iki gün önden gidiyordu şimdi 3 gün önden gidiyor 12+4 görünüyor :) iri bebiş olcak dedi doktor babası çünkü 1.90 babaya çekmiş dedi :)
Umarım kan sonucumuzda iyi çıkar. Cinsiyet söylemiyo dr ancak 1 ay sonra dedi nası bekliceksem fotodan nubu da seçemiyorum :/
Minik limonum teyzelerine merhaba diyoor :)
Eki Görüntüle 1210640
Eki Görüntüle 1210643
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?