Ben cevap vermistim atladin galiba doktorum akin varlik
Avrupa safak hastanesine gecmis
Muayene ssk 30 tl
Bence poposunu donmezse gorur tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gördüm canim benim teşekkür ederim hatta hemen cvp vermistin
Canim herkesin kolayi baska bebegi baska turlu..
Kalite konusunda ikeanin kotu olacagini hic sanmiyorum. Bence rahatlikla alinabilir
Muhakkak canim benm bacak sikintim oldugundan bu sekil rahat gelmisti bir de karin agrilarinda cok rahat ediyordu kuzum öyle yatinca. Ikeanin mobilyalari guzel birkac parçasını kullanıyorum hatta sikinti yok alinabilir yanlari cikiyorsa ben de dusuneblirim ordan
Kızlar bende iki gündür acı yemeye taktım. Peynirle acı sivri biber yiyorum. Ama canım nasıl acı istiyor anlatamam. Oda konusundada kızıma oda yaptırmıştık. 4. Ayda odasına alıştırdım ben. Daha küçüktü ama alıştı. Şimdi 3 yaşında odasında yatıyor hala. Ama şimdiki aklım plsa oda yaptırmazdım. Bir beşik bir dolap alırdım. Aklı yetmeye başlayınca alırdım odasını. Ev kendimizin, bide ilk olunca heves ettik. İkinciyede oda istiyo eşim ama ben istemiyorum. Onunda aklı yetmeye başlayınca ikisine bir oda yaparız diyorum.
Mideniz kavrulmuyor mu anacim maşallah
Kızlaaar nabersiniz?
Biz kontrolden geldiiikk 2 li test olduk
Ölçümleri gayet iyi ve normal şükürler olsun. Kan verdim yarın alıcam sonucunu doktorum arayıp söylicek.
Kıpır kıpırdı minnağım açmış koca göbişimi oohhh keyif yapıyordu bozduk keyfini kıyamam.
12+1 olmamız lazımdı bir aydır iki gün önden gidiyordu şimdi 3 gün önden gidiyor 12+4 görünüyor :) iri bebiş olcak dedi doktor babası çünkü 1.90 babaya çekmiş dedi :)
Umarım kan sonucumuzda iyi çıkar. Cinsiyet söylemiyo dr ancak 1 ay sonra dedi nası bekliceksem fotodan nubu da seçemiyorum :/
Minik limonum teyzelerine merhaba diyoor :)
Eki Görüntüle 1210640
Eki Görüntüle 1210643
Oy yesinler onu maşallah. Sen de benim gibi catla da patla mi olcan smdi ogrenemeyenler biz kaldik gibi
merhaba anne adaylaylari, hersey yolundadir insallah. Benim glgecmeyen bas agrim var maalesef.
Migren mi vardı sende habire ilac da icemezsn tüh geçmiş olsun
Ayrıntılı usg herkese yapılıyor, benim gibi riskli gebeliklerde iyi bir perinatoloji uzmanının yapmasını tavsiye ediyorlar.
Allah nasip ederse harmony testim iyi çıkarsa, Nişantaşında Atıl Yüksel var ona gitmeyi planlıyorum ben de.
Kesinlikle ayrıntılı ultrason cok önemli organlara dair sikintilar olursa Allah korusun yol gosteriyor dogumu takiben olacak operasyonlara hatta bu arkadasm kendiyle ilgili hayati bi sıkıntıyı ayrıntılı ultrason sayesinde öğrendi ve bebegini erken dogumla aldılar annenin sagligi icin rabbim esirgesin hepimizi
2 hafta önce baş ve popo tam tersi yerdeydi ilk bi baktık koca göbişi yaydıra yaydıra yatmış :)))
Nub cinsel organ çıkıntısı tatlım. Dik olursa erkek yatay olursa kız oluyormus. Doktora söledim bari nubu belli olan foto verin ben bakim dedim 25 senelik doktorum onun da bi kesinliği yok dedi. Şimdi biz pipi görsek mesela testisleri göremiyorsak hala kız olma ihtimali var deriz dedi. Sonradan değişmeler bu yüzden oluyo dedi iyi dedim napim yani 1 ay sonra söylicem dedi beklicem mecburen :)
Doktorlari da delirtcez artik
KıZlar bende hiç meyve yiyemiyorum oysA çok severdim Hamurişi patates peynir et filan yiyorum yeterli olmaz ama bişey olmaz heralde birde bel ağrım başladı dünden beri 14. Haftaya girdim sanırım normalmiki bel ağrısı
Bu aralar benm de bel agrim var vucud yeni formuna ayak uydurcam derken ağırlık merkezi degisiyormus normal yani