2015 Şubat Anneleri

Ben cevap vermistim atladin galiba doktorum akin varlik
Avrupa safak hastanesine gecmis
Muayene ssk 30 tl
Bence poposunu donmezse gorur tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gördüm canim benim teşekkür ederim hatta hemen cvp vermistin fakat orası gazı osman pasada diye hatırlıyorum biraz yeri ters kalicak bana o yüzden baska alternatif arayisindaym teşekkür ederim yine de

Canim herkesin kolayi baska bebegi baska turlu..
Kalite konusunda ikeanin kotu olacagini hic sanmiyorum. Bence rahatlikla alinabilir

Muhakkak canim benm bacak sikintim oldugundan bu sekil rahat gelmisti bir de karin agrilarinda cok rahat ediyordu kuzum öyle yatinca. Ikeanin mobilyalari guzel birkac parçasını kullanıyorum hatta sikinti yok alinabilir yanlari cikiyorsa ben de dusuneblirim ordan

Mideniz kavrulmuyor mu anacim maşallah

Oy yesinler onu maşallah. Sen de benim gibi catla da patla mi olcan smdi ogrenemeyenler biz kaldik gibi

merhaba anne adaylaylari, hersey yolundadir insallah. Benim glgecmeyen bas agrim var maalesef.

Migren mi vardı sende habire ilac da icemezsn tüh geçmiş olsun

Kesinlikle ayrıntılı ultrason cok önemli organlara dair sikintilar olursa Allah korusun yol gosteriyor dogumu takiben olacak operasyonlara hatta bu arkadasm kendiyle ilgili hayati bi sıkıntıyı ayrıntılı ultrason sayesinde öğrendi ve bebegini erken dogumla aldılar annenin sagligi icin rabbim esirgesin hepimizi

Doktorlari da delirtcez artik)

Bu aralar benm de bel agrim var vucud yeni formuna ayak uydurcam derken ağırlık merkezi degisiyormus normal yani

merhaba arkadaşlar.
bu sabah sağlık ocağına gıttık kan verdım.. bıraz fenalık hıssı gelıyor. halsizlik falan ..demır -kan bı bakılsın ıstedım
yalnız kan verdıkten sonra kolum şişt,i ve ağrıyor... damarın ustunda bir misket buyuklüğü oldu... beze gibi.... neden olmuş olabilir..
ş,imdiye kadar hiç böyle bir şey yaşamadım ... kan bile verdım bı tup onda bıle olmadı..şimdi hamıle olunca endişelendım acıkçası

Aynen canım öyle çok yerdimki tatlı şimdi İlk tatlıdan tiksindim kavun karpuz bile yiyemiyorum tadı var diye nezaman yemeğe başlıcamki 3. Ayıda geçtim ama 😊

düzgün girememestir damara ondan oluyor bazen zedeleniyor ara ara buz mu tutsan acaba istersen bi dra danis yanlış yönlendirmek de istemem gerci geçmiş olsun

bir ayda uzunmuş ama bizim söyledi de ne oldu. kesin olmadığından biz de bir şey alamıyoruz. bide insan alışıyor ya değişirse diyorum hep. kısmet bakalım bizimde kesin değil. ama sizin cihazın görüntüsü de iyiymiş. görebilirmiş sanki.

Iyi ozaman korkmayayım 😊

canım konunun ilk sayfasına black yazmış hani listemizin olduğu yerde ordan bakabilirsin

İlk hamişlikse keyfine bak canım hızla vereceksin ikincide biraz daha dikkat bence

ilk hamilelik canım ama zaten kilolu hamile kaldım. Şimdiden dikkat edicem artık mecbur

Hadi ya ciger yememek mi gerekiyor mus bende ciger yemek icin diyarbakira gitmeyi dusunuyordum :))

Mikrobik bir riski de vardi sanirim erken dönemde düşüge neden olabilecek temkinli olmakta yarar var normalde severim ama su an iykkk dedim okurken bile. Bir de batil ama gebelikte yiyince bebekte benzer leke oluyor diye uydurmus zamaninda buyukler hayal gücü işte

Sen de mi öğrenemedin cinsiyetini :)
Ne zaman söylicek doktorun?
Demek biz sona kaldık bakalım nası sabretcez artık burdaki kızçeleri paşaları seve dururuz :)

ben 15 haftalığım ben niye göremedim hala göstermedi :26:

Annemlerin burda bi dra gtmistim 14 bitince gel dedi bakalim.kendi doktorumun erken görüp soyleyecegini sanmiyorum zaten ondan umidim yok diye istdayken ogrenir miyim umudundayim ya. Gerci ben kızımi da 20.hafta bitince ogrenmistim sans iste

Kesin olmaması da iyi değil aslında evet öğrenmemem o açıdan iyi oldu. Umarım senin minnak değişmez sonradan da alıştığın durum değişmesin tatlım :)

Görüyor da söylemiyor zaten değişir korkusundan

Tatlım sen herhangi kan sulandırıcı kulllamıyor musun ben iğne kullanıyorum geçen benimde morardı ilkdefa bide hamilelikte kan basıncı artıyor tabi ondanda olabilir bence korkacak bişey yok yani

Ciğer ve sakatat türevlerini kesinlikle yasakladı benim doktorum senin doktorun bişey demedi mi? Acaba benimki mi abartıyor ama başka arkadaşlarında doktoru yasaklamıştı

hiçbirşeyi yasaklamadı drum. abartmamak kaydıyla yiyebilirsin dedi. hatta ben de demir eksikliği olduğundan ben demir hapı kullanmak istemiyorum dedim. o da tmm ama o zaman et ya da koyu sebze yemeye dikkat etmelisin dedi. mümkün olduğu kdr az ilaç kullanmaya çalışıyorum. folikasit de pek kullanmadım. onun yerine hergün yumurta yedim. hala da yiyorum. açıkcası ilaçlara güvenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…